https://www.traditionrolex.com/7

 Dealer skončil ve vazbě | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Dealer skončil ve vazbě


Mělničtí kriminalisté zadrželi čtrnáctého března letošního roku v Praze pětačtyřicetiletého muže, který v době od začátku roku 2014 distribuoval v našem hlavním městě a na Mělnicku dalším osobám převážně za úplatu psychotropní látku metamfetamin, známou také jako pervitin.

Samotný zákrok se neobešel bez komplikací. Po kratší honičce stačil dealer nabourat policejní vozidlo a zasahující kriminalisté museli použít donucovací prostředky. Ke zranění osob a výraznějším škodám nedošlo. U muže zajistili třicet gramů bílé krystalické látky, u které bylo orientační detekcí zjištěno, že se jedná o metamfetamin.

Následujícího dne bylo zahájeno trestní stíhání podezřelého pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za který lze uložit trest odnětí svobody až na pět let nebo trest peněžitý. Šestnáctého března rozhodl soud o umístění obviněného do vazební věznice a to zejména proto, že se nejednalo o jeho první podobný protiprávní delikt. V roce 2013 byl již za obdobnou trestnou činnost mělnickými kriminalisty realizován. Tehdy u něj policisté zajistili přes sedmdesát gramů drogy. Za tento skutek by měl v dohledné době stanout před soudem.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7