https://www.traditionrolex.com/7

 Recidivistu zadrželi na místě, Za přechovávání drogy až pětiletý trest, Dluhy řešila krádeží | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Recidivistu zadrželi na místě, Za přechovávání drogy až pětiletý trest, Dluhy řešila krádeží


Recidivistu zadrželi na místě

Pětatřicetiletého muže z okresu Praha-východ zaujaly v ranních hodinách jednatřicátého března letošního roku dvě stavební buňky, nacházející se v Neratovicích, ulice Kojetická. U obou následně poškodil visací zámky a do jedné poté vnikl. Z místa si nic neodnesl, zanedlouho byl přistižen městskými strážníky. Ještě se však stačil obléct do bundy, opatřené logy stavební společnosti, které buňky patří a tvrdit, že je zde na kontrole. Za chvíli však muži selhaly nervy a pokusil se z místa utéct. To se mu nepodařilo a nakonec skončil na místní policejní služebně.

Zde si převzal záznam o sdělení podezření z trestného činu krádež, ve stádiu pokusu, za který lze, vzhledem k tomu, že se nejedná o jeho první konflikt se zákonem, uložit trest odnětí svobody až na tři léta.

 

Za přechovávání drogy až pětiletý trest

Hlídka policistů z místního obvodního oddělení zastavila pětadvacátého ledna 2014 v Kralupech nad Vltavou, ulice V Pískovně, osobní vozidlo Škoda Fabia, které řídil třicetiletý muž z Litoměřicka. Při kontrole policisté nalezli u osoby tři igelitové sáčky o rozměrech 8x12 cm, obsahující celkem 44,1 gramu sušené rostliny, morfologicky podobné rostlině konopí. Materiál byl zajištěn a zaslán na odbornou expertizu, která prokázala, že se skutečně jedná o poměrně kvalitní marihuanu.

Policejní vyšetřovatel sdělil v uplynulých dnech muži podezření z trestného činu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu, za který může soud v tomto případě uložit trest odnětí svobody až na pět let nebo trest peněžitý.

 

Dluhy řešila krádeží

Mělnický policejní vyšetřovatel zahájil prvního dubna letošního roku trestní stíhání sedmatřicetileté ženy z Litoměřicka pro trestný čin krádež.

Obviněná, jako zaměstnankyně obchodního domu na Mělníku, odcizila na sklonku loňského roku, ze stolu, v trezorové místnosti obchodu finanční hotovost ve výši 30 000,-Kč. Jak později uvedla, tímto skutkem se snažila vyřešit svoji špatnou ekonomickou situaci.

Za uvedený delikt lze uložit trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7