https://www.traditionrolex.com/7

 Agresivní bývalý přítel skončil ve vazbě | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Agresivní bývalý přítel skončil ve vazbě


Osmatřicetiletý muž nejprve slovně a poté fyzicky napadl o sedm let mladší bývalou přítelkyni. K napadení došlo jednatřicátého března letošního roku, po patnácté hodině, na Mělníku, ulice Sportovní. Násilník předtím poškozenou doprovázel od školy, kde vyzvedla své děti. Školáci byli následně svědky celého incidentu.

Agresor po cestě ženu přesvědčoval a nutil, aby mu dala ještě jednu šanci a vrátila se k němu, což napadená odmítla. Následovaly výhružky a bití. Muž uchopil ženu za bundu, odhodil jí na cihlovou stěnu kontejnerového stání, následovalo škrcení, opětovné odhození na zeď a útok zakončil úderem ruky do oblasti hrudníku. Žena se pokusila pomocí mobilu přivolat pomoc. Útočník telefon hodil na zem a rozbil, čímž způsobil škodu ve výši zhruba 1 000,-Kč. Po útoku otřesenou ženu doprovodil do místa jejího pobytu v ulici Dukelská a odtud odešel. Napadená navštívila lékaře, nechala se ambulantně ošetřit a poté celou věc oznámila policistům.

Muž byl zadržen ještě téhož dne večer a skončil v policejní cele. Jak bylo policisty zjištěno, ženu kontaktoval a napadl bezprostředně poté, co opustil budovu soudu, kde se projednávaly jeho předchozí přečiny nebezpečné vyhrožování a porušování domovní svobody. Obětí těchto trestných činů byla taktéž výše uvedená bývalá přítelkyně.

Mělničtí policisté muži následujícího dne sdělili podezření z trestného činu vydírání, za který lze v tomto případě uložit trest odnětí svobody až na čtyři léta nebo trest peněžitý. Druhého dubna rozhodl soud o umístění podezřelého do vazební věznice, kam byl následně eskortován.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7