https://www.traditionrolex.com/7

 Výzva pořadatelům letních kulturních akcí v Mělníku | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Výzva pořadatelům letních kulturních akcí v Mělníku

Vážení pořadatelé kulturních a společenských akcí.

I v letošním roce MEKUC společně s občanským sdružením Studio Eko-logika a dalšími pořadateli připravuje některé kulturní akce v Mělníku v cyklu nazvaném Mělnické kulturní léto. Stejně jako v minulých letech je pro tyto akce nachystána letáková a plakátová kampaň jak ve městě, tak v obcích v celém Středočeském kraji a na Roudnicku, též v kempech a ubytovacích zařízeních regionu. 

Kromě toho budou jednotlivé akce jednotně propagovány na tématických webech kulturních i regionálních. Protože ale víme, že nejsme jediní, kdo má „patent“ na pořádání, obracíme se na vás s nabídkou společné propagace. 

Pokud v období ode Dne dětí do Vinobraní (tedy od konce května do konce září) plánujete pořádat nějakou akci nebo cyklus akcí kulturního a společenského charakteru, nabízíme vám ZDARMA jednotnou propagaci. Pokud máte zájem, napište do Velikonoc na email info@melnicketrhy.cz kdy a jakou akci plánujete a kde se bude konat, případně vaše webové stránky, kde bude možné najít podrobnosti o dané akci. Tyto informace budou uvedeny v přehledném kalendáři pod jednotným názvem Mělnické kulturní léto. Napište také, zda máte zájem dodat letáky do vaší provozovny, abyste mohli celé MEKUL propagovat také u vás.

Děkujeme vám a těšíme se na vaši odpověď.

Kultura předchozí téma | následující téma

https://www.traditionrolex.com/7