https://www.traditionrolex.com/7

 Dětská obuv Amina | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Dětská obuv Amina

Ráda bych ostatní rodiče informovala o obcházení zákona při řešení reklamací v dětské obuvi Amina.

Paní majitelka pochopitelně nechce vracet peníze při neostranitelných závadách obuvi. V našem případě to šalamounsky vyřešila tak, že nám dala za reklamované boty úplně nové a dala do nich vložky z původních reklamovaných bot.

Nejprve mě přesvědčovala, že byl kožený povrch boty znovu nastříkán, poté, že byl vyměněn vršek boty, pak i podrážka, když jsem opakovaně argumentovala, že boty jsou úplně nové,tak mě odbyla tím, že mám boty bez prasklin, které jsem reklamovala, tak o co mi jde. To že celokožené dětské boty za 750 Kč vydržely ani ne 4 měsíce, je asi v pořádku.

Agrumentaci, že se jedná očividně o neostranitelnou závadu, a tak mám nárok si vybrat, zda chci nové boty nebo peníze ji absolutně nezajímala.

Už mě nebaví, jak s námi spotřebiteli obchodníci jednají. Toto byla poslední kapka, a proto poprvé využiji služeb ČOI.

Že vám to zato stojí, paní Zelenková!

Negativní zkušenosti předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

3 opět Amina


Nejsem žádný stěžovatel ani člověk, který věci reklamuje, ale nedalo mi to, abych se tady nevyjádřila... V minulosti jsem ve zmíněném obchodě nakupovala dětskou obuv pro dvě děti - zimní, letní, přezůvky, cvičky,...atd. Obchod jsem navštěvovala poměrně dost často. Po zkušenosti, kterou jsem zde zažila, tak se v současnosti tohoto obchodu vyhýbám velkým obloukem. Stalo se mi, že jsem zde nakoupila botasky cca 500,-Kč, které po dvou měsících nošení (pouze jen do školy) byly k vyhození. Tak jsem se rozhodla, že je budu reklamovat. Při převzetí bot k reklamaci jsem si vyslechla, že boty byly špatně používané, že s nimi syn dřel o silnici při jízdě na kole. Jednání mě docela urazilo. Reklamace samozřejmě uznaná nebyla! Boty jsem se rozhodla odeslat na posouzení až do Zlína. Z odborného posudku jsem se dozvěděla, že se jedná o závadný materiál, neboť byly v podešvy duté bublinky a že máme možnost tuto záležitost řešit soudně. Vzhledem k ceně bot se mi nevyplatilo danou věc řešit dál. 

Bohužel i moje kamarádka zde měla velice podobnou zkušenost. Jen jsem ji vysvětlila jak jsem dopadla, tak věc neřešila jako já.

Věřte mi, že bych si nedovolila reklamovat žádnou věc, která by byla zničena špatným používáním!

Nezlobte se na mě, že jsem si alespoň touto cestou po několika letech mohla ulevit...

Ostatním zákazníkům v tomto obchodě přeji pouze slušné, vstřícné jednání a kvalitní bezproblémovou obuv. M.

3.1 Také už tu boty nikdy


Také už tu boty nikdy nekoupíme. Personál nikdy nebyl extra vstřícný. První sandálky, které nám paní prodala, byly naší holčičce sotva měsíc - vyrostla z nich. Kupovali jsme první dětké botičky v životě a nevěděli jsme, že je máme koupit alespoň o číslo větší a ne akorát.

Mají sice velký výběr, ale to je tak všechno. Žádná přidaná hodnota, za kterou chodí člověk do malých krámků - úsměv, pozdrav, příjemné jednání... Škoda.

3.1.4 Velikost


Když si výše stěžujete na průběh reklamace, je to jistě k diskusi. Ta se tu také, jak vidím, zdárně rozeběhla. Ale tohle - promiňte... Dětská noha roste trochu nevyzpytatelně, snad ve skocích. Někdy boty vydrží celou sezónu, jindy (třeba v půlce zimy) musíme pro nové, větší. Tak to prostě je. Bačkůrky měníme každou chvíli. Ale koupit rovnou větší a čekat, že třeba noha tentokrát brzy doroste? No, já nevím, nedělám to. Je to věc pohodlí i bezpečnosti při chůzi. A konečně - sama taky nenosím o číslo větší boty. 

3.1.4.1 velikost


Při koupi následujících bot nám již paní prodavačka poradila, že dětské boty se kupují o cca 1,5 cm větší. Kritériem je, aby v nich dítě chodilo absolutně normálně a nezakopávalo.

3.1.3 Jednání


Chodíme tam odmala a od začátku a vždycky nám dobře poradili, sami změřili nohu a doporučili boty s centimetrem za patou. Doteď nám radí, jak boty koupit, aby vydržely do další sezóny a v jakých případech použít vložku. Navíc jsou příjemní a i když je plno a mají práce nad hlavu, tak je všechno ok.

3.1.2 Opačná zkušenost


To je zvláštní, že máte takové zkušenosti s personálem. Já tam kupuji botky právě i kvůli tomu, že paní vždy ochotně poradí, boty nám pomáhají zkoušet - hlavně těch prvních pár. Já jsem obecně s Aminou velmi velmi spokojená. Je ovšem fakt, že doposud jsem žádné boty reklamovat nemusela...

3.1.1 ...se snad začnu modlit...


Ták si kupte u rákosníka "sešlapaný petky" co se tváří jako boty,rozpadne se Vám to mnohem dřív,peníze budou v řiti tak jak tak,a jako "přidaná hodnota" Vám budou nohy smrdět tak,že i moucha ve Vaší blízkosti raději spáchá sebevraždu,než by to čichala...

Třeba se Vám tam budou dostatečně poníženě klanět,bota bude klidně o 5 čísel větší,výběr mají určitě ještě větší než Amina a při odchodu Vám zahraje tradiční vietnamský orchestr oslavnou píseň za Váš nákup...

3.1.1.2 boty od Vietnamců


Smutné je, že stejně většina výrobců šije ve stejné fabrice v Číně nebo někde v Asii. Neříkejte, že jste si nevšiml, že na například na drahé sportovní obuvi koupené v kamenném obchodě je stejně "made in China" a liší se jen v ceně a ne kvalitě.

3.1.1.2.3 Máte pravdu...


Tak to jsem si všiml,taky tu nikdo nehaní čínské výrobky.Mohu potvrdit co píšete,hromada značkových výrobků je vyrobena v Číně.Řeč je o botách od vietnamců,značně pofidérní kvality,které je možno koupit prakticky všude za pár korun.A pokud mi někdo chce tvrdit že z těchto bot nesmrdí hnáty,tak kecá....

3.1.1.2.3.1 To souhlas, taky bych je


To souhlas, taky bych je nekoupila ani na zahradu. Můj koment byl re :boty od vietnamců.

3.1.1.2.2 Čína


Je rozdíl mezi čínským výrobkem od Deichmanna a od Nike, stejně jako rozdíl mezi čínskou vrtačkou za 500,- a Bosch, vyrobeným v Číně, mezi Yuki a Yamahou, obě vyrobené v Číně.

3.1.1.2.1 čínské botky


S tím si dovolím nesouhlasit.....číňané nedělají jen šmejdy, ale svedou i daleko kvalitnějš věci, jako třeba značkové boty. Pokud to tedy nejsou addidasky se čtyřma pruhama z tržnice Smiling. Je to odražené v ceně a musíte za takovýma botama do pořádného obchodu. Jak někdo může napsat, že kvalita je stejná nechápu......jedině snad tak, že nikdy neměl kvalitní boty. Ty totiž vydrží třeba pět let celkem intenzivního nošení a i když už jsou v rozkladu, člověk se s nimi těžko loučí. Protože jsou do poslední chvíle pohodlné, což se o těch z tržnice rozhodně říct nedá.

3.1.1.1 Slovní průjem.


LULU VYPADNI.

3.1.1.1.1 Ne průjem,názor...


Kritiku ,když už si tykáme,nikoho nevyhazuj,a respektuj názor všech.Klidně se vyjádři,ale to je tak vše...

2 Amina


My taky bez jediného problému už 4 roky.

1 Botky


Já nevím, ale kdybych dostal nové boty namísto spravovaných, asi bych si nestěžoval.

My tam nakupujeme sedm let už všechny boty a vždy bez problému.

Ještě někdo máte jen pozitivní zkušenosti jako my?

1.2 Pokud Vám přijde v


Pokud Vám přijde v pořádku, že Vám někdo upře Vaše právo volby a navíc z Vás dělá blbce, pak je vše OK.

1.1 K botkám


My jsme zákazníky tohoto obchodu již šest let, kupuji tu boty dětské i "dospělé" - a také vždy úplná spokojenost.


https://www.traditionrolex.com/7