https://www.traditionrolex.com/7

 Nenapravitelný zloděj, Žárlivost vedla ke rvačce s vážnými následky | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Nenapravitelný zloděj, Žárlivost vedla ke rvačce s vážnými následky


Nenapravitelný zloděj

Začátkem března letošního roku sdělili policisté z Neratovic dvaadvacetiletému recidivistovi podezření z trestného činu krádež. To však podezřelého, s velmi bohatou kriminální minulostí majetkového charakteru, neodradilo od toho, aby nejprve devátého března a poté o den později navštívil prodejnu v Neratovicích, ulice 28. října. Zde odebral z regálů prací prášky a drogerii v souhrnné hodnotě cca 3 500,-Kč a s takto získaným zbožím následně bez zaplacení odešel.           O podobný kousek se pokusil zhruba o měsíc později, kdy chtěl z prodejny odnést balení tekutého pracího prášku, v hodnotě necelých 500,-Kč. V tomto případě mu však štěstí nepřálo, byl přistižen pracovníky prodejny a při následně útěku nezaplacené zboží upustil.

Policisté šli po vyhodnocení kamerových záznamů najisto. V rámci šetření zjistili, že podezřelý odcizené zboží nepoužíval pro svoji potřebu. Prací prostředky a drogerii dále zpeněžil a peníze si ponechal pro svou potřebu.

Šestnáctého dubna letošního roku si muž převzal další záznam o sdělení podezření z trestného činu krádež, za který je možno, v tomto případě, s přihlédnutím k jeho minulosti, uložit trest odnětí svobody až na tři léta.

 

Žárlivost vedla ke rvačce s vážnými následky

Devětatřicetiletý muž podezírající svou ženu z nevěry sledoval svou choť v polovině června loňského roku až na zastávku ČD v obci Tišice. Zde narazil na osmatřicetiletého známého, kterého následně nařkl, že mu za manželkou chodí. Mezi muži došlo k rozepři, kterou každá ze zúčastněných stran popisuje jinak. Nicméně jasné je, že celá situace skončila rvačkou, ze které odešel žárlivec jako poražený. Utrpěl několik úderů pěstí do hlavy, které si vyžádaly lékařské ošetření. Podle lékařské zprávy si muž kromě pošramoceného ega odnesl ze střetu  pravděpodobně i trvalé následky.

Policejní vyšetřovatel zahájil trestní stíhání druhého účastníka rvačky, a to pro trestné činy těžké ublížení na zdraví a výtržnictví, za které lze uložit trest odnětí svobody až na deset let.

 

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7