https://www.traditionrolex.com/7

 Dopravní nehoda s těžkým zraněním | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Dopravní nehoda s těžkým zraněním


Dne 25. srpna 2014, po šestnácté hodině, došlo v Neratovicích, na křižovatce ulic P. Bezruče a 28. Října, k dopravní nehodě mezi motocyklem Yamaha XT 350, který řídil dvaadvacetiletý muž z Mělnicka a osobním vozidlem Volkswagen Passat variant, který řídil čtyřiačtyřicetiletý muž.

K nehodě došlo tak, že motorkář projížděl ulicí J. Š. Baara směrem ke křižovatce s ulicí 28. Října, dále chtěl pokračovat rovně do ulice P. Bezruče. Před křižovatkou nerespektoval dopravní značku“ Dej přednost v jízdě“ a vjel na hlavní komunikaci v okamžiku, kdy ve směru od ulice Na Výsluní přijížděl Volkswagen. Jeho řidič již nestačil přes veškerou snahu a intenzivní brždění srážce nijak zabránit a došlo ke střetu mezi předním kolem motocyklu a levou přední částí automobilu. Po nárazu byl motorkář odhozen a po několika metrech narazil hlavou do nárazníku zaparkovaného osobního vozidla Ford. Volkswagen po střetu vyjel na chodník a zde došlo ke kontaktu se sloupkem svislého dopravního značení. Motocykl zůstal ležet na komunikaci.

Řidič motocyklu byl z místa s těžkým zraněním letecky transportován do nemocnice. K újmě na zdraví u ostatních účastníků silničního provozu nedošlo. Na motocyklu, vozidlech a dopravní značce byla způsobena škoda ve výši zhruba 155 000,-Kč. Dechová zkouška byla ze zdravotních důvodů na místě provedena pouze u šoféra Passatu, a to s negativním výsledkem. Policisté na místě zjistili, že výše uvedený motocykl není řádně evidován a nemá registrační značku.

Případ nadále šetří mělničtí policisté.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7