https://www.traditionrolex.com/7

 Fyzicky napadli hostinského | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Fyzicky napadli hostinského


Sedmého února letošního roku, ve večerních hodinách, navštívila restaurační zařízení v Obříství skupina osob vedená osmapadesátiletým mužem z Mělnicka. Jak bylo následně policisty zjištěno, jednalo se o osobu, která zde měla v minulosti konflikt s personálem a uvedená návštěva byla vlastně jakási trestná výprava. Muži si po příchodu objednali točená piva, a když jim je třiačtyřicetiletý provozovatel přinesl, proběhl krátký rozhovor. Na jeho konci byl nic netušící majitel fyzicky napaden výše uvedeným mužem a trojicí jeho příbuzných ve věku osmadvacet až šestatřicet let.

Poškozený byl po sérii úderů do obličeje a kopů směřujících do různých částí těla natlačen k výčepu, kde dostal další ránu pěstí, po které upadl na mrazící pult a omdlel. Násilníci na něj ještě naházeli věci z prodejního pultu – cukrovinky, sklenice, popelníky, lahve s likéry a poté z podniku utekli. Při útoku došlo k poškození vnitřního zařízení a oblečení napadeného také došlo újmy. Když výtržníci utíkali z místa, neobtěžovali se ani se zaplacením objednaného pití. Majitel hospody utrpěl při útoku středně těžká zranění, která si vyžádala dvoutýdenní léčení. Na majetku vznikla škoda ve výši přesahující 6 000,-Kč.

V uplynulých dnech zahájil mělnický policejní vyšetřovatel trestní stíhání čtveřice agresorů pro trestné činy ublížení na zdraví a výtržnictví, za které je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta.

 



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7