https://www.traditionrolex.com/7

 Mělnická Michalova tlapka popáté | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Mělnická Michalova tlapka popáté

Ahoj hafani.

Tak je to tu zase. Rok se s rokem sešel a již znovu, tentokráte už po páté se sejdeme k procházce po Mělníku.

Páníčky raději vezměte ssebou, aby jsme nedoputovali do psího útulku.

A kdy že se to sejdeme ?
Dne 21.9, do je neděle, v 10.00, to je před obědem, u Domu dětí a mládeže, to je ta budova v parku na Polabí, kam chodí ti malí upištěnci a jezdí maminky, co neví, co znamená to červenobílý kolo s černým autíčkem na klacku u vstupu do parku.

A co se bude dít ? Spousta věcí ! Budem na sebe vrčet, budem se honit, čmuchat, volizovat, značkovat a další psí radosti a občas i poslechneme páníčky a budem dělat slušňáky.

Od Domu dětí se vydáme parkem k zahradnické škole, kde je vzpomínkové místo na psa Michala. Tam nás někdo spočítá, jestli jsme všichni a je nás víc než v předchozích letech a kdo bude chtít, udělá společné fotečky . Toto je základní místo celé tlapky. Můžete tady také vzít páníčky ke škole, počkat na nás ostatní, než se přiloudáme a vydržet pro společnou fotku. Už nás bylo jednou 19 hafanů, psů i psích parodií, chtělo by to trhnout rekord !

Pak půjdeme parkem dále vzhůru, kolem dětského hřiště ( tam je parádní kolotoč, který pesan se nebojí, může se svézt a to zadarmo !)

Mineme Vrázovku a okolo vinice dorazíme až k dominantě města. Né, to není ta bouda, co jí říkají zámek, to je ten domek s vysokááánskou věží vedle. A zezadu je za ním malý parčík a zavřená vstupní brána. To je místo dalšího focení především páníčků, kteří dosupí až tak daleko. No a je jasný, že my se do toho budeme všemožně motat.

A to je základní cíl naší procházky. Zde se většinou dohodneme, jestli ještě někdo chce někam dál (tedy z páníčků, my hafani chceme vždy všichni). A když jo, můžeme vyrazit například okolo knihovny dolů k mostu a Vrázovkou zpět, nebo až do Hořína na zdymadlo, či okolo tanku (ten už taky někdo šlohnul) dolů k Pšovce a podle ní k autobusu na kachny a myšáky. To už bude záviset na píníčcích.

Kdo tedy můžete a přesvědčíte nějakého dvojnožce, aby šel s Vámi, přijďte, psích kámošů není nikdy dost !!!

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 Poděkování


 

1 Poděkování


Děkujeme všem, kteří přišli a udělali si s námi snad pěknou procházku.

Nakonec se rekord nekonal, sešlo se nás 19, tedy vyrovnaná maximální účast, ale zato i ve městě nás bylo víc než kdykoliv jindy.

Fotečky budou na pesmichal.webgarden.cz

 


https://www.traditionrolex.com/7