https://www.traditionrolex.com/7

 Nenapravitelný recidivista | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Nenapravitelný recidivista


Mělničtí policisté sdělili osmadvacátého srpna letošního roku podezření z trestných činů poškození cizí věci, krádež a porušování domovní svobody šestatřicetiletému muži z Mělnicka.

Podezřelý v době od šestadvacátého do sedmadvacátého srpna 2014 nezjištěným způsobem vnikl na oplocený pozemek rodinného domu na Mělníku. Zde se za pomoci nalezeného drobného nářadí vloupal do zaparkovaných vozidel Škoda Felicia a Škoda Fabia. V prvním nenašel nic, co by ho zaujalo, ale z druhého si již odnesl autorádio a osvědčení o technickém průkazu k vozidlu. Na poškození automobilů způsobil jejich majiteli škodu ve výši skoro 20 000,-Kč, cenu odcizených věcí vyčíslil poškozený na částku 1 000,-Kč.

Pachatelovi další kroky vedly o několik ulic dále, kde opět překonal oplocení domu a následně u nemovitosti za pomoci nalezené kovové části krumpáče poškodil skleněnou výplň vstupních dveří. Uvnitř se však dlouho nezdržel, byl vyrušen majitelem a utekl.

Zanedlouho skončil v rukou policistů a teď mu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi. Vrátil by se do poměrně známého prostředí, protože poslední výkon trestu odnětí svobody ukončil v únoru letošního roku.

 



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7