https://www.traditionrolex.com/7

 Zásah MP | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zásah MP

Opilec zpíval

vloženo dne 20.09.2014

V 03:25 hodin oznámil na linku 156 muž, rušení nočního klidu ul. Jezdecká, před vchodem je opilý mladík hlasitě zpívá až křičí. Při příjezdu hlídky MP se v místě nacházel opilý pan B.. Tento byl z místa vykázán a celá věc byla řešena dle kompetence MP.  

Ano, díval jsem  se z okna, protože mě zpěv tohota pána vzbudil. Ale akce pokračovala tak, že muž byl hlídkou zbit a k tomu ještě asistoval muž v civilu, který se s hlídkou znal. Řezali do něj všichni tři a z okna jim radila nějaká žena.

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 MP


Nechci se se MP policie zastávat, ale myslím, že už chování některých "spoluobčanů" přesahuje všechny meze a pokutovat je nemá smysl. Když hlídka v deset dopoledne domlouvá pobudovi, který dělá bordel na lavičkách ve Sportovní, k tomu samému vyjíždí ve čtyři odpoledne na dětské hřiště, znovu v deset večer atd., tak se nedivím, že dostane na budku... Tak co s nimi, když s náma nechtějí normálně žít?

2.1 MP


Z části máte pravdu, ale mě zaráží to, že s hlídkou do toho člověka bušil nějaký civil, který vyšel z domu a s hlídkou se znal. Tahali ho pískovišti jako psa. To mi zcela normální nepřijde. Přece nejsme v době pomocné stráže VB, aby do člověka, který sice něco porušil, řezal kdo jde kolem a strážníci se tím ještě bavili. Pokud nezvládnou takového pobudu ve dvou, tak je asi něco špatně.

1 Postoj


Jste v nezáviděníhodné situaci pane česneku. Viděl jste, nejspíš podrobně, co se děje, máte pocit, že musíte něco udělat, ale na oznámení zákonným způsobem nejspíš nemáte odvahu. Znám to, byl jsem v podobné pozici, tak vím, že není lehké obstát před sebou samým. Přeji vám, abyste byl na konci se sebou spokojený.


https://www.traditionrolex.com/7