https://www.traditionrolex.com/7

 Starost o vlastní majetek | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Starost o vlastní majetek

Takto se stará o svůj majetek, který koupil od města, kandidát na starostu za ČSSD. Myslíte si, že bude lépe spravovat ten městský?

Hezký den

Patočka

 

PřílohaVelikost
P9300081.JPG303.65 KB
Politika předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

1 Komu pozemek patří?


Dobrý den pane Patočko,

díval jste se do katastru? Pozemek není ve vlastnictví kandidáta na starostu za ČSSD.

Je samozřejmě mimo diskusi, že vlastník by se měl o pozemek starat lépe.

JD

1.2 ...


Dobrý den pane Dohnale,

pokud si dobře vzpomínám pozemek byl před několika lety prodán zmíněnému kandidátu na starostu za ČSSD. Prodej pozemku provázely - jak to napsat slušně - problémy, to je to správné slovo. Jak bylo později zjištěno smlouva obsahovala chyby v neprospěch města - tolik zjištění kontrolního výboru. Proto mě zas tolik nepřekvapuje že pozemek byl přepsán na člena rodiny. 

Každý rok žádám majitele, aby se o svůj pozemek staral. Mám k tomu jediný důvod. Sousedím s tímto pozemkem a nálety, plevel atd. mi tak trochu zasviňuje zahradu.

Přeji hezký den a doufám, že dojde k nápravě a to je to o co mi jde, když sliby zůstávají pouze v rovině slibů a chlap své slovo nedodržuje. Doufám, že to není na žalobu, bylo to pouze ústně. Ale asi bych to ustál.

Patočka

Rád bych v příštím příspěvku poděkoval za úpravu pozemku, třeba se Vám podaří nějak se přimluvit.

P.S. Je to manželka nebo maminka?

1.2.3 Pane Patočko


zde jsou mé doplňující informace:

1. Dotyčný pozemek od města Mělník koupili v řádném výběrovém řízení moji rodiče, nyní je již jen ve vlastnictví mé matky.

2. Každý rok pozemek upravuje najatá firma, ale jelikož se na něm nachází pro město výjimečná refundia zpěvného ptactva, tak je pozemek upravován vždy až po skončení vegetačního období, které končí každý rok 31.10. V letošním roce toto proběhne stejně.

Petr Kowanda

 

 

1.2.3.1 Dobrý den pane doktore


Dobrý den pane doktore,

myslím si, že pozemek měl mít jiné využití než refundia zpěvného ptactva. Pokud by byl řádně udržován asi tam ptáci hnízdit nebudou. V blízkosti se nachází dost zeleně - třeba rokle. Vaše vysvětlení je účelové. Trochu mi to zavání hrou na city a hájením zájmů ptáků. Ještě jednou se omlouvám za nařčení, že jste vlastníkem pozemku. Měl jsem si to ověřit. Bohužel má chyba, která byla způsobena chováním vaší osoby, kdy jste vystupoval jako vlastník - tedy mě to tak připadalo.

Přeji krásné odpoledne a pokud necítite potřebu se k tomu vyjádřit, považoval bych diskusi za uzavřenou. Nikoho tady nezajímá. Jsou otevřena daleko " zajímavější" témata.

P.S. Proti ptákům nic nemám, rozhodně jim nechci brát domov, jen by mi bylo milé, kdyby jste Vy nebo někdo z rodiny těm ptákům tak nevytvářeli příští rok podmínky pro hnízdění. Nálety z uvedeného pozemku mi dost znepříjemňují údržbu našeho pozemku.

Patočka

 

1.2.2 Pozemek a další drobnosti


Dobrý večer pane Patočko,

 

budu odpovídat postupně:

1. Netuším, zda se jedná o manželku nebo maminku.

2. Ústava ČR jasně říká, že vlastnictví zavazuje a proto souhlasím s tím, že vlastník by se měl o pozemek starat lépe.

3. Pokud se Vám nelíbí, jak se příbuzní pana Kowandy o ten pozemek starají, tak mu zavolejte a domluvte se přímo spolu. Klidně Vám dám telefon, pokud byste ho náhodou neměl.

4. Do voleb nám zbývá 10 dní, jestli máte výhrady proti našemu lídrovi panu Kowandovi, nebo proti programu ČSSD, tak to prosím sdělte otevřeně, ať o tom můžeme vést diskusi.

Děkuji

 

JD

PS: Až budu s panem Kowandou mluvit, tak jej samozřejmě požádám o vyřešení této situace:-)

1.2.2.1 Děkuji


Děkuji pane Dohnale,

pokud se týká pozemku, který řešíme, vždy se mnou jednal JUDr. Kowanda. Proto jsem až do včerejška neměl důvod myslet si, že majitelem je někdo jiný. Tímto se vašemu kandidátu na starostu omlouvám.

Pokud se týká programu ČSSD, tak jsem četl pouze hesla a tam není toho moc co vymyslet. Myslím, že i naše uskupení kdysi používalo podobná hesla.

Pokus se týká osoby pana JUDr. Kowandy, jako kandidáta na starostu, tak věřte, že já jej volit nebudu. Mám k tomu své osobní důvody.

Příjde mi, že jsme vyčerpali vše podstatné a teď bych nechal prostor všem Růženkám, když už jsem je probudil ze spánku.

Patočka

 

1.2.1 Pane Patočka já sem tady četla, že jste byl příslušník STB,


můžete se k tomu nějak jako chlap postavit a říct nám, jestli jste byl v tom ESTÉBÉ  jak to ukazovali v tom seriálu Vyprávěj ? Dlouho jste tady nic nenapsal tak nebyla možnost se vás na to zeptat.

Děkuju Šípková

1.2.1.1 Když jste to četla


Když jste to četla Růženko tak to musí být pravda.

Patočka 

1.1 ... a komu tedy patří?


... a komu tedy patří?


https://www.traditionrolex.com/7