https://www.traditionrolex.com/7

 Dotaz na voličské hlasy | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Dotaz na voličské hlasy

Dobrý den,

doufám, že nebude vadit, když založím svůj dotaz do dalšího příspěvku, odděleně od zaběhlé debaty o volbách, ale jde o otázku, která ještě (letos) přímo nepadla, navíc je celkem důležitá při rozhodování i pro některé ostatní voliče, kteří (stejně jako já) ještě nečetli podrobné podmínky a pravidla letošních regionálních voleb:

Potřeboval bych vědět, jakým způsobem bude naloženo s hlasy voličů v rámci jednotlivých politických skupin. Bude opět běžným jevem, že někteří kandidáti přenechají své preferenční hlasy "svým" stranám, aby s nimi naložily podle svého? Mám na mysli ten případ, kdy místní oblíbené osobnosti jsou jen "hlasovací volavkou" a už dopředu vědí, že nechtějí zastávat žádnou funkci, ke které by případně mohly mít mandát.

Děkuji za odpovědi.

 

.

 

 

 

Politika předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

3 Dotaz


Zřejmě dotaz zapadl mezi neaktivní témata - že by na něj nechtěl nikdo odpovídat, si ani neodvažuji naznačit.

2 Trochu mimo, ne?


Projděte si milá "anite" hospodaření města v letech 2006-2010 a pak v letech 2010-2014. Po koalici ODS+Radnice to bylo v roce 2010 naprosté peklo (dluh asi 80 mil. Kč), ted je to v roce 2014 po vládě ČSSD+ODS+Mělnicane trochu lepší. A radši dodávám, že Mikeše nevolím, bo je to slibotechna, ale jako starosta řídil město myslím trochu lépe než Neuman, co se hospodaření týče

1 Asi to tak bude


co si budeme nalhávat, už vidím veterináře nebo primáře v nemocnici, jak běhá celé odpoledne kvůli dotacím pro město... a to nemluvím vůbec o schopnostech něco takového dojednat. A ono to o ničem jiném nebude, město je po vládě ODS + ČSSD + Mikeš na samém dně a zachránilo se jen za cenu prodeje majetku.


https://www.traditionrolex.com/7