https://www.traditionrolex.com/7

 Mělnický útulek | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Mělnický útulek

Tak mi napadlo, jak se to vlastně vyvíjí s mělnickým útulkem? Před rokem tu starosta popisoval, jak současní nájemci nechtějí předat útulek Dogpointu, i když tento vyhrál výběrové řízení, jak se měli už dávno vystěhovat a že tedy ale opravdu nejpozději do 2.1.2014 musí útulek předat městu. Teď máme říjen a soudě podle www stránek MSOZ jsou tam pořád. To je docela kocourkov. Smiling Nebo se snad čeká v tichu na volby a pak se výběrové řízení zruší a Dogpoint utře? Nebo to Dogpoint vzdal, když viděli, jak to na Mělníku funguje?

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

6 internet


Internet je skvělá věc !

Člověk si tam vymyslí nějaký nick, jako například Ťapík , a pak už jen kritizuje a pomlouvá, až se práší.

Pokud je vše, co Ťapík píše pravda, pak má tato osoba dost informací k tomu, aby podala trestní oznámení jak na útulek, tak na radnici, protože podle toho, co si nezaujatá osoba přečte tak útulek neplní to, k čemu je určenej, tedy ke starosti o zvířata bez domova a pobírá od radnice peníze, za které nevykonává dohodnutou práci. Radnice pak z nepochopitelných důvodů sponzoruje za peníze daňových poplatníků firmu, se kterou zřejmě nemá žádné vztahy. Jestliže , jak píše Ťapík, bylo vyhlášeno výběrové řízení, které skončilo tak, jak se píše, pak je divné že radnice stále platí někomu, s kým byla vlastně ukončena spolupráce. Nebo chcete říci, že spolupráce se soukromým subjektem se podepisuje na dobu neurčitou ? Pak by měla veškeré ztráty hradit radnice, vlastně ne město, ale ten trouba, co to podepsal.

No a jestliže není vše tak úplně pravdou, pak by měl útulek podat trestní oznámení na autora článků Ťapík pro pomluvu.

Ať je pravda jakákoliv, tady na stránkách se stejně nikdo nedozví, kdo má z toho prospěch. Dokáži si klidně představit, že příspěvky autora Ťapík jsou hrazeny z neúspěšné strany případu. A dokažte, že to není pravda.

Obrázek uživatele Ťapík

6.2 Vše co tu bylo mnou


Vše co tu bylo mnou napsáno se dá ověřit z dostupných zdrojů, čerpal jsem z veřejně přístupných informací.  Jen jsem se dal dohromady a složil tu skládačku. Škoda, že než začnete vyhrožovat trestním oznámením, nezjistíte si též, kde je pravda. V čem konkrétně tedy vy vidíte pomluvu?

6.2.1 oznámení


Myslím že autorka to napsala tak, že pokud máte takové znalosti je vaší občanskou povinností podat trestní oznámení jak na útulek, který podle vás nemá průhledné hospodaření, tak na město mělník, které podivně financuje něco, co smrdí.

Pravda je v tom, že internetová diskuse snese cokoliv.

Mimochodem, je docela zajímavé že vaše příspěvky míří přímo do tohoto vlákna, nikam jinam.

Že by podplacená osoba z druhé strany, nebo si tím vyřizujete osobní účty s někým z útulku. O dobro psů vám prokazatelně nejde, jen o vlastní zviditelnění.

6.1 MSOZ?


Tak fakt si nemyslím, že Dogpoint má něco takového zapotřebí a ještě za to bude platit, ti už si zdá se jedou vlastní cestou jinde a Mělník odepsali. Ta ubohost na konci, že máme dokázat, že to není pravda, mi naopak připomíná ubohost někdejších příspěvků ze strany MSOZ, až by člověka napadlo, že nick Jeny (existující už takřka dva celé dny) je z toho tábora. A dokažte, že to není pravda. Smiling

6.1.2 2 strany mince


To vám dokáži. Nejsem placený agent ani MSOZ ani DP a je mi vcelku jedno, kdo tu bude spravovat útulek, dokonce je mi jedno, jestli Mělník nějaký útulek mít bude !

Co mě však dokáže nadzvednout je kecy a jen kecy psané přes net, anonymně. Hromada toho, co bylo napsáno by asi byla na žalobu, protože je v tom vidět lumpárna a to z různých stran v kauze zaujatých.

Ťapík píše, jak budeme muset my všichni zaplatit ze svého nestoudné chování MSOZ. Ptám se proč MSOZ. Nedělá tato organizace jen to, co jí umožňuje naše legislativa ? Dělá. Veškerý bordel je na bedrech města.

A to nejen tento. Zeptám se : 1. kolik milionů zaplatíme ze svého, až jednou začne stavba mělnického obchvatu, když předchozí zastupitelstvo neuhlídalo projektovou dokumentaci a vlivní pražští politici dokázali za levno skoupit všechny pozemky, kudy by obchvat měl vést.

2.proč platíme z rozpočtu města zaměstnávání dlouhodobě nezaměstnaných (bez ohledu na rasu a vyznání), když jejich práci nikdo nekontroluje a prakticky každý den je můžete vidět někde prosedět "pracovní směnu" v družné debatě, bez toho aby se vůbec pokusili nějakou práci odvést.

3. proč danoví poplatníci zaplatili revitalizaci parku na Polabí, kterou město schválilo bez výběrového řízení, protože projekt zpracovala manželka bývalého radního. A jděte se na to, jak park vypadá podívat.

4. kolik stál žulový pomník pro tvůrce té revitalizace, který stál v parku asi dva měsíce a pak musel být kvůli značné nevoli občanů města odstraněm.

5.jak řeší město parkování ve městě a jak pracuje městské policie, když denně parkují desítky až stovky aut v zákazech či na městské zeleni

a tak by se dalo ptát hodně dlouho. Tím chci říci, že tato sáhodlouhá diskuse je nanic. Jen jitří mezilidské vztahy a k ničemu dalšímu nepovede. Maximálně slouží k tomu, aby jak tu někdo napsal se kdosi alespoň anonymně zviditelnil a ulevil své dušičce.

A ještě jeden dotaz pro všechny ale především pro Ťapíka závěrem.

Kdo někdy šel večer či o víkendu po sídlišti Sportovní či po Slovanech, jistě mu neušel halasný psí štěkot.

Vychází z hodně schátralých objektů stojících za hotelem Ludmila. Dovnitř se nedostanete, ale není tam vidět žádný výběh ani okna, vypadá to, že je tam cosijako stodola plná psů. V9te někdo, co to je a jestli tam nedochází k týrání psů nějakým množitelem, jak to známe z televize ? Milovníci psů budou mít jistě nějaké informace.To by mě zajímalo.

Obrázek uživatele Ťapík

6.1.1 Já jim odškodné


Já jim odškodné přeji, jedině tak se bude muset hledat viník..když se bude daňový poplatník ptát kdo za to může, jedině tak se dá něco změnit. 

6.1.1.1 opravdu


opravdu věříte, že by se našel skutečný viník ? Zcela logicky by to musel být někdo z radnice, kdo odflákl svojí práci.

Obrázek uživatele Alexander Klimeš

5 Délka řízení


Myslím, že nikdo z diskutujících nezvažuje, jak dlouho některá soudní a správní řízení nikoli vinou účastníků těchto řízení trvají.

Více říkat netřeba.

5.2 Soudní a správní


Soudní a správní řízení sice dlouho trvá, ale právě proto bylo vydáno to předběžní opatření, aby bylo možno stávející nájemce vystěhovat a nevznikaly další škody než soud rozhodne. Opravdu raději více neříkejte.

Obrázek uživatele Ťapík

5.2.1 Ano pan Klimeš rád


Ano pan Klimeš rád důležitě hovoří a tímto se nám směje do očí. Je totiž úplně jedno jak spor dopadne, on ho platit nebude. Bohužel, takovéto jednání právníků města je už tradice a ještě dlouho bude...

Obrázek uživatele Alexander Klimeš

5.2.1.1 Pan Klimeš konal


Pan Klimeš konal veškeré kroky, směřující k tomu, aby byl naplněn výsledek výběrového řízení, tak, jak k těmto krokům dostal pokyn. A bylo by mu poněkud smutno z toho, jak je zde téměř dehonestován, ale ve svém životě se řídí heslem, že psi štěkají, a karavana jde dál.

5.2.1.1.2 Je mi v celku jedno, kdo


Je mi v celku jedno, kdo povede útulek, ale jen nechápu, že od srpna 2012, kdy bylo vypsáno první výběrové řízení drželo město lidi z DP neustálými přísliby. Přitom místo čekání DP mohl nabídnout svoje služby někomu jinému, kdo by měl opravdu!!! zájem. Takto to vypadá, že město má nějaký záměr, vypíše výběrové řízení, ale pak se jím stejně neřídí. Má město jasno v tom co vlastně chce? Tímto jednáním možná přijdou o lidi, kteří by jistě udělali hodně pro propagaci Mělníka/viz mediální prostor/. DP jsou mladí lidé, kteří by ve svém nadšení dokázali útulek zvelebit i za cenu investice z vlastních zdrojů.

Obrázek uživatele Ťapík

5.2.1.1.2.1 Máte bohužel plnou pravdu.


Máte bohužel plnou pravdu. Pokud město přijde o DP, přijde o slušné lidi, kteří chtěli z našeho podprůměrného útulku udělat jeden z nejlepších, přitáhnout sem sponzory, najít psům, kteří jsou tu roky jen zavření v kotcích, nový domov. Ale vidíte sama/sám reakce právníka města pana Klimeše. Směje se nám, kterým na útulku záleží do očí a nikdo nemá šanci s tím hnout. Město mlčí, starosta se nevyjadřuje. Lidi na Mělníku mínusují příspěvky, kde jim člověk ukazuje jak MSOZ vydělává a vydírá, nechápu, že nikomu kdo platí daně to prostě nevadí. Ano lidi odsud si asi takový MSOZ zaslouží, ale tady jde hlavně o psy a ti se nemohou bránit.

Obrázek uživatele Ťapík

5.2.1.1.1 smutné :-(


Ano, přiznejme si, že s lhostejnými lidmi, které drží nahoře politika nic neuděláme. Lidem jako je pan Klimeš a těm, kteří ho "pokynují" je úplně jedno, že svým jednáním zničili šanci na lepší život mnoha psům, vyhodili peníze daňových poplatníků a voličů ( a to i v případě, že by se DP škody nedomohl), protože MSOZ nikdy nebude schopen dělat tu práci tak dobře jako DP a my jim za to stále budeme muset platit, tj. vyhazovat peníze. A v neposlední řadě také zmařili projekt se kterým si dalo DP velkou práci a odradilo mnoho lidí od toho pokračovat dál ve vytváření něčeho smysluplného. V této době se o něco takového pokoušet je opravdu k smíchu. Hlavně že antikampaň se zdařila, politici mají svá nečestně vybojovaná korýtka a pan Klimeš své teplé místo, ze kterého na nás může dělat "dlouhý nos". A karavana opravdu jede a ještě dlouho pojede dál. 

Obrázek uživatele Ťapík

5.1 ... troufám si říct, že


... troufám si říct, že vypisovat druhé výběrové řízení nebylo třeba, protože UOHS nedal MSOZ za pravdu. Útulek tak mohl být předán už před rokem.  Stejně tak nebylo třeba, aby někdo z úředníků špatně řešil výpověď z nájmu pro MSOZ. Dále určitě nebylo třeba, aby starosta řešil věc "gentlemanskou dohodou", když dobře věděl kdo proti němu stojí. A v neposlední řadě nebylo třeba aby se čekalo do voleb, když má město předběžné opatření k vystěhování. Takže nezlobte se, minimálně tato vina města tu je. A to nemluvím o nekomunikaci města s DP, o které tu samo DP píše. Vrcholem pak je, když se člověk doví, že škoda, která tu bude v řádu statisíců sice může být vymáhána po MSOZ, ale to jako o.s. nemá žádný majetek, MSOZ zruší a pojedou dál jinde pod jinou hlavičkou. A škodu uhradí daňový poplatník. A zvířata pro která to všechno je, budou dál chudáci. Jistě chápete, že tohle se občanu Mělníka určitě nelíbí.

5.1.2 Dobrý večer, můžete mi,


Dobrý večer, můžete mi, prosím vás, vysvětlit to odškodné pro DP kterému stále narůstá škoda? Kdysi jsem v nějakém vyjádření DP četla že jim vznikla škoda tím, že dali výpovědi ze zaměstnání a z bytů aby se mohli přestěhovat na Mělník. To beru. Ale jak to, že tato škoda stále narůstá? Předpokládám, že když nenastoupili do útulku na Mělníku kde by dostávali plat, tak si našli bydlení a zaměstnání někde jinde. Platit nájem a pracovat přeci musí všude, i na Mělníku i v Praze. Nechápu to. Díky za vysvětlení, Lucie Kučerová.

Obrázek uživatele Ťapík

5.1.2.1 Přestavte si, že si u vás


Přestavte si, že si u vás někdo objedná nějakou službu a sepíše na to smlouvu od 1.1.2013. Aby jí šlo provozovat musíte si najmout více lidí. Takže si je najmete, uzavřete s nimi pracovní smlouvy, tím se zavážete, že jim za práci budete platit a odvádět za ně daně. 31.12.2012 vám ale někdo večer zavolá, že 1.1. o půlnoci nepřebíráte pozemek, kde máte vy a vaši zaměstnanci vykonávat objednanou službu a že vám za ni ani nikdo nebude platit.  Měsíc co měsíc vám pak objednavatel říká, že musíte počkat měsíc, dva, tři..A vy máte zaměstnané lidi, za které platíte daně, i oni z pomyslné mzdy platí daně, aniž by dostávali mzdu. Jinou práci si najít nemohou, protože díky objednavateli netuší, kdy nastoupí do práce na kterou mají smlouvu. A takto se to vleče 2 roky. Je tedy neuvěřitelné, že toto nevíte, když speciálně vy na DP nikdy v žádné diskuzi nenecháte nit suchou. Ale je to samozřejmě vaše právo. A já jsem tomu velmi rád. Bude se totiž v nejbližší době hodit vědět, kdo stojí a stál za MSOZ. Lidé si brzo sami udělají obrázek.

5.1.2.1.3 Děkuji za vysvětlení.


Děkuji za vysvětlení. Toto je tedy ta statisícová škoda o které tady píšete? A ta smlouva stále platí? Nikdo jí nijak neřeší, že stále takto roste dluh městu? Dogpoint má stále najaté lidi připravené ihned nastoupit do útulku? Takže několik (kolik vlastně?) lidí 2 roky čeká až jim někdo zavolá že útulek je volný a mezitím nedělají nic, jsou na podpoře? Vlastně asi ne, když jsou podle smlouvy zaměstnaní, nebo jak? Nechci tím nikoho napadat, jen mě to zajímá.

Jinak vidím,  jsem asi pro vás známá firma, ikdyž já sama nevím, jestli se znám s nějakým Ťapíkem. Předpokládám, že jste si asi četl nějaké moje komentáře na fb. Jestli vám připadá neuvěřitelné, že něco takového nevím, asi je to z důvodu že máte lepší informace. Já jsem doteď s DP ani nikým jiným neprobírala jaké mu vznikají škody. Proto se na to ptám.

Řekla bych že já si DP ani moc nevšímám. Jestli jste pozorně četl mé komentáře v dizkusích, psala jsem že jsem DP do té doby neznala, něměla jsem na ně žádný názor. Všechny mé komentáře směřovaly k přispěvatelům kteří napadali MSOZ. Připadaly mi nespravedlivé, jako kdyby ty lidi (kteří to nejvíce komentovali, tedy vlastně slečny, že ano) skoro až někdo náváděl...a tím nemyslím DP.  Kdyby se tato dizkuse odehrála dnes, tak možná ani ten první komentář (kterým to tenkrát podle mě začalo) nepadne, a taková mela a takovej strašnej boj třeba ani neproběhne. Tak to vidím já. Vy si třeba zase myslíte že to celé byla předvolební antikampaň pro starostu. Každý máme svůj názor. Máme na něj právo, jak píšete, taky máme právo se ptát na různé věci které nás zajímají, že? Ale, nezlobte se na mě, ta vaše poslední poznámka o tom, že se bude hodit vědět kdo stál za MSOZ, mi připadá už trochu k smíchu. Nebudeme si hrát na zas až takové agenty, ano? Nebo se chystá konec světa, boží soud nebo co? Laughing out loud

5.1.2.1.2 sporné


Jestliže by existovala smlouva která od 1.1 2013 platí, pak by snad mohl DP žádat odškodnění za to, že mu nebyl prostor předán. A mohl by žádat odškodnění. Mohl, zda by uspěl je jiná. V případě, že by tak učinil, měla by protistrana, tedy město Mělník žádat po DP penále za to, že nevykonává činnost, pro kterou se ve smlouvě zavázal. Absurdní ? Ne, jen dva pohledy na stejnou věc ze dvou stran.

A opačně, DP nemůže po městě Mělník žádat nic, protože podle smlouvy nic nevykonává.

Slušný právní spor na roky a roky.

5.1.2.1.2.1 Dogpoint by činnost


Dogpoint by činnost vykonával, kdyby mu to bylo ze strany města umožněno. Nejen, že nebylo umožněno, ale nebylo nám reagováno ani na oficiální oznámení městu, že jsme k výkonu činnosti připraveni. Výkon činnosti byl znemožněn městem, ne Dogpointem..

5.1.2.1.2.1.1 Městský úřad mlčí


Máte recht, že se k tomu už radši nechcete vyjadřovat, je to stejně na houby, leda se pohádají dva tábory. Mně hlavně zajímalo, co na to městský úřad, ten je v tom asi nejpovolanější cokoli říkat, ale ten samozřejmě mlčí. Chápu, že radní teď mají důležitější starosti, rozdělit si posty apod., ovšem řadoví zaměstnanci snad pracují dál, někdo kompetentní by tudíž mohl vydat jakési prohlášení. (Nejspíš tedy ve smyslu: Jsme neschopní, máme v tom bordel, nic neděláme.) No nic, znova opakuji, ať se vám daří jinde lépe.

5.1.2.1.1 odškodné


pak by ale měl dotyčné firmě odškodné zaplatit ten, kdo s ní podepsal smlouvu, kterou neměl řádně ošetřenou. Tedy konkrétně město Mělník. A město Mělník by mělo v případě, že by opravdu toto muselo zaplatit jednoznačně zažalovat a požadovat náhradu na zaměstnanci,který to podepsal.

Navíc se mi zdá tak trochu přitažené za vlasy to, že dotyčná firma vlastně nemůže vykonávat, co, co s ní bylo podepsáno, tedy psí útulek.

Někde to tu zaznělo, tuším dokonce od Vás, že by nový zřizovatel útulku službu vykonával na jiném místě. Proč tedy město při zjištění problémů nevyčlenilo nové prostory pro nový útulek ? A dále, jestliže město vypovědělo službu předchozí firmě, pak mi vysvětlete, proč jí tedy dále i po dvou letech platí ?

 

Obrázek uživatele Alexander Klimeš

5.1.1 Délka řízení


Mluvím o řízeních soudních. Aniž bych zabíhal do podrobností, což ani nemohu, tak

- útulek nyní není v držení města
- jeho vyklizení je v rukou soudu, popřípadě následné exekuce.

Tedy - město nemůže fakticky aktuálně s útulkem disponovat.

Všechno ostatní jsou podružnosti.

Obrázek uživatele Ťapík

5.1.1.1 K čemu je tedy vydané


K čemu je tedy vydané předběžné opatření? A proč město i nadále platí za službu někomu, kdo na ní nemá smlouvu, navíc na netransparentní účet? To, že se teď musí čekat na vámi uvedené je ale způsobeno tím, co píši ve svém příspěvku, že město v postupu několikrát pochybilo. Zapomínáte, že odchycení psi na k.ú. města jsou majetkem města a to za ně zodpovídá a vy je dáváte doborovolně do péče někomu, kdo vám nedovoluje s nimi disponovat. Kdo když si vzpomene, vás nemusí ani pustit na pozemek. MSOZ na ten pozemek nemá platnou nájemní smluvu, dál na něm podniká a vy ho příspěvkem podporujete, zatímco u DP stále narůstá možná škoda. To je hodně odvážné. Přitom stačilo aby se někde vyčlenil jiný pozemek kde se mohl o psy starat DP, vybavení k tomu měl vlastní. 

4 generálové


koukám že každý je v této bitvě generálem.

neznám podmínky výběrovch řízení, nestudoval jsem je. Jen jsem slyšel, že ta výběrová řízení proběhla vícekrát, všechny se stejným výsledkem a všechny s tolika chybami vítěze, že vždy došlo k jejich napadení a stala se neplatná.

Pokud někdo tvrdí, že město jako zřizovatel mělo možnost současnou organizaci vystěhovat ze svého pozemku a neučinilo to, pak je něco špatně a není to na straně organizace provozující útulek, ale na straně města.

Pokud se tu tvrdí, jak město vydává nehorázné sumy na útulek, pak se divím, že jeho zaměstnanci nebydlí v luxusní vile v nějaké zajímavé mělnické lokalitě.

Co mě osobně zarazilo je fakt, že když přijdete do nějakého útulku na území republiky, existuje možnost si vzít některého ze psů na procházku. Funguje to například v Kralupech, ať nemusím daleko.

Jenže to neexistuje na Mělníku. Když jsem se ptal proč, bylo mi odpovězeno, že pan starosta Mikeš osobně požadoval a prosadil, aby zaměstnanci útulku nesly plnou odpovědnost za své svěřence. Tedy pokud bych si já půjčil psa, odvedl si ho třeba na Slovany, tam by se mi vysmekl, nebo hůř bych ho já pustil z vodítka a pes způsobyl škodu, nebyl bych odpovědný já, jako v Kralupech, ale mělnický útulek ! Není to trochu postavené na hlavu ? Není zde zájem představitelů města škodit ?

Není náhodou fakt, že pes, toulající se po Brozánkách nespadá do katastru města a tedy za jeho odchyt bude chtít město po Brozánkách finanční kompenzaci taky škodolibost naší radnice ?

Já vám tedy nevím páni generálové

4.2 Útulek


K těm procházkám se psy z útulku. Mně zase paní v útulku tvrdila, že to nejde, protože by po každém vyvedení psa ven ho museli po návratu umístit do karantény, a že to teda neví, jak si to ten Dogpoint tedy představuje, to přece nejde vyvenčit psa na procházce, že může venku něco chytit (před plotem je zřejmě bezpečno, ale za ním už číhají infekční choroby), a že by po každé takové procházce musel být několik dní v karanténě, a to že nejde, a že ti lidi z Dogpointu lžou, když tvrdí, že by to dělali. Že to přece nejde. A tak dokola.

Obrázek uživatele Ťapík

4.1 a zase fakta....


Dovolím si vás poopravit. Výběrová řízení byla 2. Obě vyhrála organizace Dogpoint. Samozřejmě že ti co prohráli mají ze zákona právo se odvolat, což udělali. UOHS ale odvolání zamítl. Myslím, že dokonce 2x. První chyba města byla že město pak vyhlásilo nové výběrové řízení. To opět vyhrál DP. MSOZ se opět odvolalo a opět prohrálo a bylo vyzváno k opuštění pozemku. Město údajně pochybilo, protože jejich vyzvání neprovedlo včas. Starosta totiž naivně uvěřil slibům paní Kovaříkové, že odejdou po vzájemné dohodě v klidu a tak, aby nebyl narušen provoz útulku. Tak se ale nestalo. A MSOZ dalo celou věc k soudu. Opět prohrálo a město získalo předběžné opatření že může MSOZ vystěhovat. A do toho nám přišly volby a tady je kámen úrazu, vše se do voleb zastavilo a kauza útulek byla použita proti starostovi jako antikampaň. Jak vidíte nic nebylo zněplatněno jak píšete. MSOZ prohrál všechna možná odvolání. Nemá na pozemku města co dělat a s každým měsícem, kdy tam je, městu narůstá škoda vůči DP. Jsem moc zvědav kdo to pak zaplatí. Takže ano, souhlas, město teď dle mého názoru velmi chybuje, že stále s předáním čeká.

Kam dávají zaměstnanci peníze opravdu napsat nemohu, ale víte, každý kdo má velké příjmy, nemusí bydlet ve vile, někdo propadne hazardním hrám, nebo si šetří na hoší časy....proč kupovat vilu a platit náklady na bydlení, když můžeme bydlet v útulku na náklady sdružení, které se zaplatí od lidí, co se po pár kačkách sbírají na hladové pejsky....Stačí jen nasadit útrpný výraz a říct, jak je to město ošklivé, že nám neplatí a pejsci hladovějí....a stačí chtít po  městu posílat peníze na jiný účet tj. netransparentní, aby to na tom transparentním vypadalo jak jsme chudí.

Každý útulek má zodpovědnost za psy, které přijme. To nemusí požadovat starosta to je samozřejmost. Vše musí být ošetřeno smluvně s "venčiteli" optejte se u DP, ti to mají vyřešené...možná, že kdyby se MSOZ zabývalo jak to právně ošetřit a jak opravdu pomoci zvířatům a ne na nich jen vydělávat, nemuselo dnes být v situaci v jaké je.

Brozánky neplatí městu a v tom je celý problém neinformovanosti lidí. Brozánky jako každá jiná obec, si objednají službu u MSOZ a veškeré peníze které za to vydají jdou zase jen MSOZ do kapsy. Městu Mělník nejde ani koruna. To je to podnikání o kterém se tu již hovořilo. Město Mělník pronajímá MSOZ pozemek za 1 Kč a na něm podniká v tom, že bere psy od jiných obcí a ty platí poplatek přímo MSOZ, ne Městu Mělník.

Škoda, že než jste všichni odsoudili DP, jen proto, že je z Prahy, nepodívali jste se na fakta. 

 

 

3 Zdravíme Mělník


Dobrý den všem diskutujícím za naši organizaci:

K celé věci se veřejně nikde sáhodlouze nevyjadřujeme, protože neustálé sepisování celé situace, jejího vývoje, upřesnění a obrana proti neustálým útokům proti naší organizaci, by zabrala mnoho času a upřímně - veřejnost už to opravdu spíše obtěžuje (hlavně fakta byla i z naší strany již mnohokrát sepsána). Zbytečně bychom si také ubírali čas na mnohem prospěšnější věci, jako je například rozvoj naší organizace a vývoj připravenosti na péči o větší množství zvířat v maximální možné míře. Pokud MSOZ (případně jejich sympatizanti) na tyto útoky čas má, nechť si tak konají, my jim tyto útoky oplácet nebudeme.

Rádi bychom alespoň opět zdůraznili, že tady nejde o žádný boj mezi Dogpointem a MSOZ, jak je často prezentováno. Stejně tak nešlo o žádné "předem domluvené zrušení útulku", nýbrž pouze o změnu provozovatele. Vše je to boj MSOZ vs. MĚSTO a bohužel jsme v byli odsunuti v řešení celé situace na druhou kolej, protože my jednáme s městem - nemá-li město vyřešenou situaci, nemáme ji logicky tudíž ani my.

K celé situaci můžeme říct pouze to, že absolutně nerozumíme postupu města, nerozumíme tomu, že o celé věci rozhodují lidí, kteří si nenastudují dostatečně celou problematiku (viz. něktrá zasedání zastupitelstva, kde bylo vidět, že někteří nemají vůbec tušení o čem je řeč). A velmi nás mrzí, že obyčejní občané Mělníka nemají plné informace o celé věci a postupech přímo od města.

Také potvrzujeme informaci, že po městu žádáme náhradu škody, která je doložitelná smlouvami, kdy jsme museli vše zařídit tak, abychom službu pro Mělník mohli okamžitě začít vykonávat (na což jsme se samozřejmě těšili:).

Více se nebudeme vyjadřovat, necháme vše až budeme mít písemné podklady, protože Město přestalo s naší organizací komunikovat a nečinností tedy škoda stále narůstá.

Po dvou letech řešení situace a konce v nedohlednu už je to pro nás opravdu úsměvné Smiling

 Jsme ochotní a rádi zodpovíme, po e-mailu, dotazy občanů Mělníka. Mnohem radši než na dotazy vedení města, které má možnost si podklady prostudovat a nedělají to.

 

Zdraví "Pražáci" Smiling)

 

 

 

 

 

3.3 Na Mělníku to asi bude


Na Mělníku to asi bude stát vždycky za prd, co naděláme. Snad se aspoň ta zvířata mají dobře. I když jak už bylo napsáno, lidé s takovým chováním a láska ke zvířatům, to nejde k sobě. Tak ať se vám, Pražákům, daří jinde lépe a snad se aspoň domůžete toho odškodného. My můžeme leda litovat, kdo a jak naše město řídí.

Obrázek uživatele Ťapík

3.3.1 A to právě jde, nemají se


A to právě jde, nemají se dobře. Jsou jen nástroj pro vyzuzání více peněz Sad Jasně že DP bude prosperovat kdekoliv, ale mělničtí psi na tom dobře nebudou Sad a to je to co mě na tom nejvíc štve. 

Obrázek uživatele Honzique

3.2 super


Tento přístup je velmi sympatický. Dělejte to, co umíte, a kde vás k tomu pustí, diskutování na internetu je stejně zbytečné, natož s lidmi, kterým ležíte v žaludku. Je škoda pro město, že tu nebudete, ale prostě to tak občas chodí a vy své aktivity raději rozšiřujte jinde, kde o ně je zájem...

3.1 dodatek negramoty:)


*ano, pro příště poučení - než něco odešleme na Mělníček, pořádně si to po sobě přečteme, aby to bylo čitelný Smiling

2 Tak pozor!!!! to není pravda !!!!


Před cca měsícem jsem našel dva psy, na územku obce kde mám chatu /ne Mělník/ - starosta tam je totální debil, kde to je psát nebudu, by´t by mi udělal peklo.  Volal jsem do útulku a tam mi řekli a´t kontaktuju obec.úřad, že smlouvu nemaj. volal jsem na obec. jak jsme předpokládal poslali mě do pr. tak jsem volal paní do útulku. řekl jsem jim výsledek a že psi tam běhaj po silnici. za ani ne hodinu přijeli a pejsky si odvezli a te´d jim hledaj nové domovy. nikdo jim nezplatil a psy vzali, jo vlastně zaplatil. já jsem jim zaplatil sponzorsky dar 100 Kč. tak nevim co máte. já mam zkušenost dobrou a tu mi nikdo nevezme. ochota, super. na sponzorsky dar mám vystaveny přijmovy doklad i přesto ze jsem ten papirek nechtel, tak mi ho nacpali.

 

2.1 ????


Vy jezdíte na chatu přes týden a v pracovní době, že jste se dovolal na OÚ??? Nebo se jedná o účelový příspěvek na podporu útulku??

2.1.1 jen jsem napsal svou zkušenost


Jen jsem napsal svou zkušenost s útulkem za poslední měsíc. Před tím žádnou nemám, po tom také ne. nevím proč mě napadáte, že účelově podporuji útulek. myslím, že je víc lidí, kdo má s nimi dobrou zkušenost, protože jsou fakt fajn. a když jsem viděl, že sem někdo píše něco co není pravda, tak jsem zareagoval.

zatímco vy nemáte asi žádnou zkušenost a účelově špiníte lidi, který fakt makaj.

to kde jsem, zda tam jsem v pracovní době či nikoli, po tom vám nic není samo sebou. starejte se o sebe.

Obrázek uživatele Ťapík

2.1.1.2 ...píšete, že máte


...píšete, že máte s MSOZ jen jednu zkušenost, ale víte jak skvěle tam makají ??? Vy si myslíte, že je víc lidí co mají dobrou zkušenost a já vím, že je dost těch kteří znají pravdu a nenechají se balamutit. A tito lidé rozhodně udělají vše proto aby se ta pravda ukázala ( a nejsou to lidé z DP ale místní občané)

2.1.1.1 máte pravdu


kde a kdy se nacházíte je čistě Vaše soukromá věc.....jinak já nikoho nešpiním, jen mi Váš příspěvek přišel trochu podivný. Tímto se tedy omlouvám.....

Obrázek uživatele Ťapík

1 fakta


Kauza útulek byla použita jako předvolební antikampaň proti starostovi, jméno tvůrců si už logicky dosadíte podle zamyšlení se nad tím kdo chce být nejvíc starostou. Pokud se to dotyčnému povede, jsem zvědav, jak se postaví k tomu, že díky jeho skvělé práci bude muset město zaplatit Dogpointu odškodné v řádu statisíců. Ano, je klidně možné, že až bude jiný starosta , Dogpoint bude odejit  a MSOZ za loajálnost zůstane, vypíše se nové výběrové řízení, které vyhraje MSOZ, protože nikdo jiný už do toho nikdy nepůjde, navýší se cena a vše bude při starém. A co z toho plyne pro občana Mělníka? Že bude dál platit lidem, které to velmi slušně živí a kteří použijí i nefér metody, jen aby si udrželi svá korýtka. A možná je načase, aby konečně vyšlo najevo několik málo faktů. Tak třeba ve výroční zprávě MSOZ za rok 2013 je uvedeno, že v k.ú. Mělník bylo odchyceno 123 psů a z toho 65 jich bylo umístěno do pěstounské péče. Zbytek se vrátil původním majitelům. (úhyny a utracení jsou v řádu jednotek a nemají vliv na to co chci ukázat, proto je zde neuvádím). V ostatních obcích bylo odchyceno 109 psů. Tak a teď si povíme něco o tom jak je vše financováno. Město Mělník platí útulku cca 560 000 ročně na provoz + 200 000 ročně na veterinární péči ale POZOR tato částka je JEN pro psy, kteří se odchytí na k.ú. Mělníka a jsou UMÍSTĚNI DO PĚSTOUNSKÉ PÉČE tj. dle údajů MSOZ 65 psů.  Za psy, kteří se odchytí na k.ú.Mělník a vrátí se původnímu majiteli hradí veškeré náklady původní majitel. Za psy kteří se odchytí v okolních obcích zase tyto náklady hradí dané obce. A co z těchto čísel plyne? Že Město Mělník za péči o 65 psů zaplatilo MSOZ 760 000. A teď se podívejme na ceník MSOZ: Příjem psa do útulku pro obce bez smlouvy: 6 500Kč (1 000Kč odchyt, 5.000 Kč umístění, 500Kč zákl.vet.péče, )  Kolik platí ti co smlouvu mají se nedovíme, to ceník neuvádí. Je tedy pravděpodobné, že každá obec má jinou smlouvu. Co je jisté, že každá obec se smlouvou platí 1000 měsíčně paušál, aby MSOZ vůbec pro psa vyjelo. A i když obec za celý rok nemá žádného psa, stejně MSOZ zaplatí 12 000 Kč. MSOZ má tedy zdroje peněz nejen od města, ale také od původních majitelů, dalších obcí a veškeré tyto peníze jsou ziskem a takto podnikají na pozemku města, pronajatého za 1 Kč na rok. Teď na něm podnikají dokonce bez platné smlouvy. Dalším zdrojem jsou dary lidí finanční i hmotné.  A co podívat se na výdaje. Na transparentním účtu se můžete podívat kam jdou VAŠE peníze.https://www.fio.cz/scgi-bin/hermes/dz-transparent.cgi?ID_ucet=2400421428 Není tam skoro nikde položka krmení, veterina, jen mzdy, telefony, voda a elektřina. A u té se zastavím. Budova útulku je vytápěna kotlem na tuhá paliva, který nový obstaralo město. Přesto měsíční záloha na elektřinu je dle účtu 4470; !!! To je záloha na vytápění celého běžného RD elektřinou. Kam se asi elektřina ztrácí? Nebude to náhodou tím, že jistý pán v útulku bydlí, topí si přímotopem na účet MSOZ ?? Samozřejmě existuje i další účet MSOZ, ale ten už jaksi není transparentní…proč? Tak to opravdu nechám na vaší úvaze. A tak by člověk mohl pokračovat… Všechno toto jsou údaje, které si každý může ověřit. Mnoho lidí, kteří s MSOZ sympatizovali už si je ověřili a pochopili proč je třeba změnu. Kvalita služeb taky není taková jak vypadá, MSOZ nevyjede na psa dokud nemá jistotu, že bude zaplacen, osobně jsem mluvil s několika starosty okolních obcí, kteří přiznali, že prostě nemají 6500 za jednoho psa a byli tedy odmítnuti.  Můžete si to někdy vyzkoušet a zavolat MSOZ že někde po silnici běhá pes…dovíte se že máte volat MP a nebo starostu příslušné obce…kde ho třeba o víkendu najdete, navíc když jen projíždíte? Než vše vyřídíte, psa zatím zabije auto. Jedno je jisté, o zvířata tu nejde. Člověk, který nejdříve řeší kdo to zaplatí a pak teprve co bude se zvířetem je možná dobrý podnikatel, ale ne milovník zvířat. Doufám, že tato fakta proberou i ty, kteří si stále myslí, že starosta chce rušit útulek a podobné nesmysly. Starosta ho založil a já plně chápu že chce změnu. Ti, kdo v této branži pracují vědí, že je mnoho dalších věcí, které kdyby vyšly na povrch, spousta z vás by se zděsila co jsou zač lidé v MSOZ a jejich věrní. Ale protože jsou věci, které se obtížně prokazují, zůstávám u fakt, která se dají ověřit kýmkoliv.

 

1.3 Bohužel s tímto musím


Bohužel s tímto musím souhlasit....i já znám starostu jedné obce, kam MSOZ nevyjelo, jen si nadiktovalo šílenou cenu a i přes to že pes byl zraněný, nedorazili. Starosta nakonec obešel zákon a léčbu psa zaplatil ze svého společně se svou známou a ta si psa nakonec nechala. Vyšlo to levněji a pro psa určitě lépe. Jsem jednoznačně pro jejich okamžité vystěhování a předání útulku té organizaci co vyhrála výběrové řízení. A podle toho co je výše napsáno je to tedy pěkný kšeft. Občané dávají mínusy někomu kdo jim ukazuje, že někdo krade jejich peníze, tomu tedy nerozumí...ale jsme na Mělníku že.

1.3.3 Útulek a město


Tak asi máte (nebo jste měli) prima starostu. Ty minusy tu dávají hlavně nebo pouze lidi napojení na MSOZ, při poslední podobné diskusi zde i dost vehementně křičeli. Vehementně, nikoli přesvědčivě. Tentokrát si vystačí s minusy, asi mají své jisté, tak se nemusí namáhat. Ty tam snad musí držet nějaký kmotr, nebo fakt nevím, jak je možné, že útulek nevede ten, kdo vyhrál výběrové řízení, ale někdo, kdo tam vlastně už dva roky vůbec nemá být. A mělnický starosta tentokrát co? Mlčí. Asi měl před týdnem jiné starosti a teď žádný starosta není.

1.3.2 mrtvý jorkšír


Jsem moc ráda, že se rozběhla tahle diskuze a že je někdo konečně ochotný mluvit otevřeně o tom, že v útulku to není v pořádku. Někdy na jaře jsem v ulici Bezručova viděla běhat po silnici jorkšíra, blokoval celou dopravu, chudáček byl celý neudržovaný a vyděšený. Volala jsem na MP, kde mi řekli, že už volalo více lidí a že útulek vyjede. Druhý den běhal pejsek po sídlišti, mé známé, která volala MP tam řekli, že ho prý útulek nechytil, ale že jim to řeknou. Za týden se tam jorkšírek našel mrtvý, srazilo ho auto, proběhlo to někde na FB tuším. Takže se to dá ověřit, jak tady někdo neustále chce ověřitelné zprávy, zavolejte si na MP. Je to neuvěřitelný, že ty lidi v útulku toho pejska nechali jen tak umřít. Týden pobíhal po městě a jim to bylo jedno. A když teď tady čtu jak ještě podvodně vydělávají, tak je mi znich nanic a nechápu proč už je město nevyhodilo. Nechci aby moje daně šly takovým lidem. Proč s tím město nic nedělá? Starosta je veterinář, to je mu jedno, že v jeho městě takto funguje útulek?

1.3.2.1 Je to smutné, ale


Je to smutné, ale ještě horší by bylo, kdyby byl yorkshire starostou a auto srazilo veterináře. 

 

1.3.1 Uveďte konkrétná jména


Miluji příspěvky typu: jeden starosta jedné obce s jednou známou.Co takhle uvést konkrétná jména, ať si to můžeme ověřit

Obrázek uživatele Ťapík

1.3.1.2 jak je na tom MSOZ?


Mimochodem, kdepak jsou příznivci MSOZ, paní Kovaříková a spol.? Proč nebrání MSOZ, proč nevyvrací fakta zde uvedená? Že by se ukázalo veřejně, že šlo opravdu jen o předvolební antikampaň proti starostovi? No tak uvidíme jaký bude další postup a nebo vše vyšumí? A MSOZ bez podpory věrných ( bohužel schopných a vlivných)  odejde samo?

1.3.1.1 Pokud jste to četl/a celé,


Pokud jste to četl/a celé, píši, že starosta musel obejít zákon, malá obec by si nemohla dovolit zaplatit tak vysokou sumu pro MSOZ + celou vet. péči, těžko tedy mohu (a ani nechci) starostu obce poškodit navíc za to, že zachránil psa. Píši jen svou zkušenost, stejně jako ostatní přispívající. Můžete jí věřit a nemusíte, je to na vás. 

1.2 pochvala


Dano, to jste napsala móóóc krásně. Jen jste nepopsala starostovu úlohu v celé té šarádě.

Obrázek uživatele Ťapík

1.2.1 Současnému starostovi,


Současnému starostovi, bohužel jako jedinému z úředníků, jde v tomto případě skutečně jen o zvířata, to vím na 100%. Víte, ne úplně ve všem jde o úplatky a pokud všechna data a čísla v této kauze znáte opravdu dobře (tj. ne jen z pomluv od MSOZ) tak vám musí být jasné, že tady nejde o žádné úplatky, že by se to DP ani nevyplatilo. Tentokrát bylo vše skutečně čisté a na to že to díky trapným politickým konkurentům, kteří se neumí zviditelnit jinak než lživým osočováním nevyšlo, doplatí zvířata. 

1.1 Útulek


No já do toho sice moc podrobně nevidím, ale z toho, co se k normálnímu člověku donese, jak se obě i další strany vyjadřují apod., nemám zrovna pocit, že současná situace je v pořádku, čímž myslím působení MSOZ. Co mi ale hlava nebere, že MSOZ dostalo příkaz se vystěhovat a útulek odevzdat, ale jim se nechtělo, tak to neudělali. To jim jako stačilo říct "nám se nechce" a hotovo? Člověka z bytu by vystěhovali bez pardonu, i kdyby nechtěl, tak jak to, že v tomhle případě se nic neděje? Ne že týden nebo měsíc, ale rok, dva. Takže by vážně bodlo nějaké vysvětlení této nemohoucnosti či neschopnosti či neochoty úřadu.

1.1.1 Pane starosto: jak s MSOZ?


Páni, nestačím zírat. MSOZ má vskutku silnou lobby. Takhle vyfuc**vat příspěvek, který je k nim sice negativní, ale objektivně? Co je tak špatného na tom chtít se dozvědět, jaktože útulek neodevzdali, i když k tomu byli vyzváni městem a nemají tam právně co dělat? No i to svědčí cosi o jejich morálním kreditu. Těžko si totiž myslet, že ta ukřivděná negativní hodnocení naklikali nezúčastnění návštěvníci Mělníčku, že. Kdyby aspoň MSOZ neventiloval svoji nenávist tak okatě. Hájit se - ano, ale napadat a křičet jak potrefená husa... Lidé, co mají rádi zvířata, takoví podle mé zkušenosti nebývají, proto se pomalu přikláním k názoru některých, že jim jde o prachy, které v tom přece jen asi jsou.

A tímto by mě zajímal názor pana starosty: Jak je možné, že jste během dvou let nebyli schopni zařídit předání útulku vítězi výběrového řízení? Jak to, že už dva roky financujete sdružení, které tam dávno nemá co pohledávat? Velmi ocením Vaši odpověď.

Obrázek uživatele Ťapík

1.1.1.2 Máte plnou pravdu, za MSOZ


Máte plnou pravdu, za MSOZ stojí velké lobby, kauze skvěle posloužila k diskreditaci starosty před volbami. Myšlenka mít tu jedno z obecně nejlépe hodnocených o.s. (teď už o.p.s) a vytvořit ze současného útulku opravdu profesionální zařízení, které by nám kdekdo záviděl a o zvířata by bylo s veškerou péčí postaráno, byla úžasná. Ovšem politika a peníze vždy vítězí. A mrzí mě, že starosta obětoval útulek politické kariéře, protože řešení tu bylo, město má v ruce předběžné opatření na vystěhování MSOZ, ale nebylo použito. Veškerá jejich odvolání i první soud prohráli a přesto nakonec v boji o útulek zvítězí. Starosta tak zhatil životní šance pro psy, kteří jsou v tomto útulku roky a jsou tam odsouzeni v kotci umřít. Dogpoint byl připraven se psy ihned pracovat a protože mají spousty příznivců po celé ČR, byla velká šance udat i tyto teď už problémové psy. Nikdo s nimi neopustí areál útulku, přestože za plotem je park. Ve většině útulků je možnost, aby veřejnost chodila pejsky venčit, aby se lépe socializovali, jen u nás ne. Na jeden facebookový dotaz zda je možno přijít venčit pejsky, bylo odpovězeno, že ne, protože je blízko frekventovaná silnice. O parku na druhé straně ani muk. Nikdo s nimi nepracuje, takže po 6-7 letech kdy poznají max areál útulku, nemají šanci se umístit. A tak budeme i nadále platit lidem, kteří si z utrpení zvířat udělali živnost. Je smutné i to, že když někdo lidem předloží fakta, která si mohou ověřit, místo zamyšlení se, dají mínus. Kdyby se někdo podívat na transparentní účet MSOZ třeba na výběr z bankomatu 20.5.2014, jde o 20 000 a nikde není psáno na co byla suma použita a takových výběrů je tam víc. To je tedy skutečně velmi transparentní. Hlavně, že ten kdo rozjel antikampaň proti starostovi má plná ústa transparentnosti a snaží se tímto tématem vyhrát volby. Co se týče toho, že „Pavel pro“ má tu úžasnou zkušenost jak MSOZ za 100 Kč zachránilo 2 psy, tak já mám jinou. Před několika týdny mi řekl známý z Živonína, kde asi týden pobíhal pes, když se jim ho podařilo chytit, volali starostu a ten následně útulek. Bylo požadováno 6 500 a jinak že nepřijedou a NEPŘIJELI. Můžete si to ověřit. Stejná zkušenost od občanů Liblic tam bylo požadováno ještě o v řádu tisíců víc.

A ano, „šlojmo“ máte pravdu, město má zvláštní pravidla . Teď třeba ukázalo, že jeho pozemky můžete běžně využívat zdarma (tedy za 1 Kč), bez platné smlouvy a podnikat na nich. Dokonce vám za to i zaplatí. To vůbec nevadí, že na užívání toho pozemku už sepsalo smlouvu s někým jiným, tomu přece může zaplatit statisícové odškodné opět z našich daní. Je to smutné psaní…bohužel psům už to nepomůže, tak snad se toho chytí někdo, komu bude vadit alespoň to plýtvání penězi. Osobně bych s chutí za tuhle srabárnu starostu nevolil, ale dát naproti tomu hlas tomu, kdo kauzu zneužil a vytvořil tu antikampaň se mi už vůbec nechce. A tak nakonec budu rád, když bude stejný starosta a počkám si, jak situaci vyřeší. Myslím, že mu bude ještě velmi horko, protože jak vidím, je dost lidí, kteří se budou ptát.

1.1.1.1 souhlas


Reakce MSOZ tu vždy byly neadekvátní, ukřivděné a velmi nefér, navíc jen sjediným s cílem co nejvíce poškodit Dogpoint.

Tím u mě mělnický útulek hodně klesl a nabyl jsem na vědomí, že za tím, že chtějí setrvat v útulku, stojí něco jiného, než láska ke zvířatům. Viz má zkušenost, když jsem si chtěl v útulku prohlédnout zvířata (kvůli možnému odběru) ale nebylo mi to dovoleno, prý že se mám podívat na web (což ve mě vyvolá dojem, že tam něco není v pořádku).

Po této zkušenosti chci v útulku kohokoliv jiného a Dogpoint má mé sympatie... ono to jistě jde i jinak, než je to tu prezentováno, ale asi někdo nechce, aby se to ukázalo...

1.1.1.1.2 No jo, mě tam taky kdysi


No jo, mě tam taky kdysi nechtěli pustit. Tak snad aspoň ty konzervy nesnědli sami a dali je zvěři. Smiling

Obrázek uživatele Ťapík

1.1.1.1.1 díky nepředání útulku DP přišel útulek o velké sponzory


Přesně tak „Truth“ Dogpoint neměl nikdy důvod špinit MSOZ a taky to nedělal. Prostě se přihlásil do vypsaného výběrového řízení. DP ale nebylo důvodem k jeho vypsání. Protože už dost lidí vědělo jak to v MSOZ chodí, bylo rozhodnuto to změnit. A myslím že volba DP byla velmi dobrá, za to starostu jen chválím. I za odvahu se MSOZ postavit a zachránit ty psy, škoda, že to nedotáhl. Mělník měl štěstí, že do toho byli ochotni jít za minimální cenu a mnohem vyšší kvalitu oproti MSOZ. Bylo připraveno několik projektů na které si DP sám sehnal peníze, měli i hodně sponzorů…prostě útulek by byl skutečně funkční a ke chlubení. Oni nikdy neškemrali a nehráli lidem na city tak jako to dělá MSOZ. Peníze od města byly jen podpůrné, nebyl by to hlavní zdroj jejich příjmů. O to vše Mělník přijde a budeme tu mít jen uplakánky co natahují ruku a peníze pak „transparentně“ vyberou z bankomatu. Případně se jim jen „čistě nešťastnou náhodou“ ztratí 50 000 ze sbírky na psy, „čistě nešťastnou náhodou“  v době kdy zrovna někdo odjede z útulku na chviličku a „čistě nešťastnou náhodou“ zloděj přesně ví, v jakém šuplíku (a že vůbec) peníze jsou „čistě nešťastnou náhodou“ bez zabezpečení uloženy. To všechno si také každý může ověřit, ale my jsme maloměsto. Tady nikdo pravdu slyšet nechce. Přitom i jejich bývalý zaměstnanec, kterého vyhodili vše výše uvedené (a ještě mnohem více) „transparentní“ hospodaření potvrdil. 

1.1.1.1.1.1 dotaz


Ťapík = Šimerdová?

Obrázek uživatele Ťapík

1.1.1.1.1.1.1 Toto je přesně styl MSOZ a


Toto je přesně styl MSOZ a lidí co mu fandí. Není pro ně důležité, že tu někdo uvedl fakta, ale kdo to byl. Prosím, přečtěte si ještě jednou co tu píši, ověřte si to jako já z veřejně dostupných zdrojů a pak sem napište, zda si myslíte, že MSOZ je lepší provozovatel než by byl DP. Protože pokud to nejste ochoten či ochotna udělat, jste jen primitivní ubožák, co chce podpořit kámoše i když nemají pravdu.

Ono se brzo ukáže samo veřejně co je MSOZ zač a já se na to upřímně těším Laughing out loud


https://www.traditionrolex.com/7