https://www.traditionrolex.com/7

 Volební plakáty a billboardy | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Volební plakáty a billboardy

Jako při každých volbách, i tentokrát jsou města prakticky po celé ČR doslova zaplevelena billboardy, plakáty, plachtami a dalšími nástroji politického marketingu. ČSSD dokonce přiznala rekordní částky, které na komunální volby vynaloží. Ve hře jsou tisíce politických pozic. Ty, které prestižní moc nejsou a do kterých se nikdo nehrne, především v malých zaldužených obcích, ale i pozice velmi lukrativní, které se mohou pro některé stát odrazovým můstkem do velké politiky.

Zájem stran o vlastní propagaci ve volební soutěži je pochopitelný. Zároveň jsem však přesvědčen, že každá strana by měla zvážit míru a vhodnost sebepropagace. Dnes jsem narazil ve schránce na leták KSČM. Nerad bych si to nyní zavařil u příslušníků PČR, jichž se na kandidátce vyskytuje hojné množství, ale jsem přesvědčen, že nové voliče tato tradiční strana nenachytá ani špatně opsaným vtipem.

Další negativní dojem ve mě pak dnes zanechala ODS. Při průjezdu autem křižovatkou u soudu jsem si všiml, že na zábradlí před Českou spořitelnou se vyjímá jejich plachta, která brání dobrému výhledu na křižovatce. ODS je evidentně schopná škodit i mimo politiku samotnou. Nejenže Mělník se pohybuje v žebříčcích dopravní bezpečnosti tradičně na chvostu okresních měst, ale ještě to "vyšperkovávají" ti, kteří by ideálně měli tuto situace řešit, či alespoň k řešení přispívat.

Ani ČSSD nezůstává pozadu. Jednu z budov našeho historického náměstí "ozdobila" pomocí velkoformátové plachty obličeji svých kandidátů. Těžko říci, zda místní památkáři budou k zástupcům strany přistupovat stejně jako třeba k těm, kteří si v historické zóně nechali udělat plastová okna nebo se dopustili jiných přečinů proti historickému rázu centra města.

Na závěr si tak nemohu odpustit poznámku o selském rozumu, který by měly veškeré strany používat. Ale vlastně... je to jejich vizitka.

Politika předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

3 MĚLNÍK ZACHRÁNÍ JEN STRANA DOBRO A PENÍZE


3.1 Na Mělníku jede ve volbách...


...ta Armex Energy,nebo jak se jmenuje, tu máme podle jejích plakátů všichni volititi Smiling

 

Gr.

2 Už aby to...


Už aby bylo po volbách, ty tuny papírů, různých propagačních blbostí, plachet, slibů a keců, koblih od pekaře za čtyřcifernou mzdu, vod, perníků, piv nebo růží... co přijde nazmar, co se pak všude válí, po domech, po chodnících, ulicích... I když úklid všech známek předvolebních propagačních akcí bude ještě nějakou dobu po volbách bohužel trvat Sad

2.1 Honit všechno online


Na dálném severovýchodě na to již dávno pomazané hlavy přišly, že nejlépe ušetřiti, když elektronicky voliti lidu všechněmu umožněno jest Eye-wink Estonskem nazývá se ten kraj. To u nás se na veškeré online věci, a na Mělníku obzvláště, načekáme, a musela přijít až partička nových akčních z TOP 09 (jenžto tu oblíbeni u některých dvakráte nejsou, ale u jiných zase jsou velmi právě pro svou svěží energii - to tak už od pradávna bývá, že někteří tak a jiní onak), aby i některé ty online prvky zavedeny zde byly. Další rozvoj nepapírových služeb tak snad i k nám dorazí, budeme moci všechno rychle vyřizovati a malé městečko naše políbeno silami příznivými bude. A pak nebude nákladů na papír (ale toaletní prosím zachovejme, neb jeho služby tabletem nenehradíš).

Rozjímám právě nad programy volebními historie a tradic plnými jak vinice vínem před sklizní oplývajícími.

G.

1 Souhlas


Souhlasím s Vámi ohledně té plachty u ČS. Dnes jsem musel vyjet čumákem auta do křižovatky, abych vůbec viděl a bylo to dost nebezpečné. Nechápu, že to někdo dovolí... Smutné.

1.1 Nešvar


Ó nešvar to tuze ohromný, vozkům výhled do křižovatky ledabile zakrývati. Bezpečnost snad nedůležitá pacholí i stařen jest? Snad již brzy ODS demontáž provede. Točím se kolem banneru a odgravituji se...

G.

 


https://www.traditionrolex.com/7