https://www.traditionrolex.com/7

 Město musí spoléhat především samo na sebe. | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město musí spoléhat především samo na sebe.

Město musí plně využít vlastní potenciál a použít svůj majetek, nemovitosti a své pozemky tak, aby přinesli městu peníze, které by se daly využít pro lepší život všech jeho občanů a k posílení sociální sféry.

Těchto nových finančních přínosů do městské pokladny lze docílit tím, že se zřídí městu patřící výdělečné podniky, jejichž výnosy přinesou finance, které mohou být použity v oblastech, kde jsou potřeba a kde do této doby chyběli.

 

 

Myslím, že město by mohlo provozovat kupříkladu vlastní hostinec, nepředraženou kvalitní jídelnu, ubytovnu, nebo wi-fi internetovou síť a postupně mnoho dalších výdělečných projektů. Představte si, že když si půjdete dát pivo, tak tím přispějete třeba na novou silnici, nebo na dotace pro zřízení, nebo provoz jeslí a školek pro Vaše děti.

 

 

Proč, když už se chci jít večer pobavit do hospody, oddechnout si po těžkém dni a poklábosit s kamarády, zajít se svou partnerkou do restaurace na večeři, nebo se přes den zastavím na oběd někde v jídelně, nejít tam, kde si z výdělků provozovatel nepostaví pro sebe nový dům, nebo za vámi utracené peníze nekoupí své přítelkyni šperky, případně nové auto, ale naopak je všechny opět vrátí Vám, kteří jste je tam zanechali kupříkladu ve formě dotací do školek, na opravy škol, zřízení a údržbu parků, dětských hřišť, bezplatnou MHD, výstavbu a provoz důstojného ubytování pro seniory a jiných projektů, na které do této doby město nemělo peníze a které proto nemohlo realizovat.

 

 

Město by mělo přinášet svým občanům co nejvíce výhod a ulehčovat jim život, nikoli se jen snažit je odírat zvyšováním různých poplatků a prodávat nevýhodně majetek města do soukromých rukou, což se bohužel nyní děje. Je třeba dát v těchto volbách hlas lidem, kteří to zastaví a dokáží majetek, který městu ještě zbyl použít ku prospěchu všech obyvatel Mělníka.

Politika předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

1 Myslíte RaJ? Tak to děkuji


Myslíte RaJ? Tak to děkuji pěkně. Doufám, že stravu od státního zaměstnance nebudu muset už v životě pozřít. Ne, že by mělnické hospody byly lepší, bohužel.

1.2 Jelikož RaJ pamatuji a


Jelikož RaJ pamatuji a dobře,mohu hodnotit. Za téhle organizace byly jídla v nějaké kvalitě,existovaly docela přísné normy podle kterých se vařilo a dodnes na tyto provozovny hromada lidí vzpomíná.Proto nechápu co proti tomuto máte...

Dnes ani nevíte co jíte,maso je z dovozu,uzenina je čáry máry z laboratoří,jen aby nemusela být z masa atd.A hlavně, pokud nechodíte do vybraných podniků,tak nemáte jistotu vůbec žádnou...

1.1 Nemyslím RÁJ


Myslím restaurace vlastněné a spravované městem, jejichž zisk pújde zase městu, které by také mělo dohlížet na úroveň a kvalitu. Nemyslím si ale, že všechny restaurace patřící dříve pod RÁJ byli špatné... Tenkrát totiž ještě byla kvalita jídla a porcí normovaná, stejně jako potraviny v obchodech, jako kupříkladu dodnes v Německu a jinde ...


https://www.traditionrolex.com/7