https://www.traditionrolex.com/7

 Katalpy v Jarošovce | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Katalpy v Jarošovce

Nevíte náhodou někdo, proč nově vysazené katalpy v horní části nové Jarošovky zase vykopali? A taky se mi moc nezdá ta zemina, do které ty stromy sází - je to nějaká směs asi ne moc kvalitní zeminy se štěrkem. Pod chodníkem a silnicí je taky jenom samý písek a štěrk. Mám obavy, jak ty stromy v tom porostou. Tak dlouho jako ty původní určitě nevydrží...

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

3 Vodárenská


už jen to, že se vyřeší ta blbá křižovatka Vodárenská-Jarošova-Nová je z mého pohledu pozitivní.

3.1 Křižovatka


A co je na ní blbého, nikdy tam nebyla vážná nehoda, a trošku zdržení při odbočení nikoho nezabije... Nevím o žádném problému na této křižovatce, a kdo se neumí rozjet do kopce nemá nárok na řidičák.

3.1.1 všechno


to není o rozjíždění do kopce, ale o tom, co tam vzniká za chaos. Vážná nehoda se tam snad ani stát nemůže při těch rychlostech. Ale je pravda, že chaos dnes hodně lidem vyhovuje. Mně ne a proto tuto změnu vítám. Ale koukám, že tahle debata patří jinam, tady je to o katalpách. Omlouvám se.

2 katalpy


Katalpy zmizely, protože je odmítl převzít "stavební dozor přes zeleň" z důvodu jejich poškození (a nekvality) už při dodávce. Měly by být nahrazeny v požadované kvalitě.

1 kdyby jenom katalpy :-(


Proč vykopali katalpy sice nevím, ale vím, že Jarošovka bude jednosměrná, zřejmě část Fibichovky taky a ul. 28. října taky. Budeme kroužit jako blbci kolem dokola, když se budeme chtít dostat na druhou stranu města. Kdo ty kraviny vymýšlí by mě teda zajímalo. Za každou cenu všechno zhoršit a zkomplikovat, to je asi motto autorů tohoto výmyslu. Sad :-( Sad

Obrázek uživatele 603

1.1 . .kroužit. .


 . .pokud vím , říká se těmto krokům -zklidnění dopravy. . .doprava se zpomalí, nedá se jet rychle a tam , kam chcete. . .následuje zneklidnění jezdců. . .Smiling . .ještě , že na kole můžu kam chci. . .zatím!. .

1.1.2 Cyklisté v jednosměrce


Přesně jak píše Limone - tyto ulice jsou označené zákazem vjezdu všech vozidel v jednom směru. Hodně cyklistů si myslí, že do klasické jednosměrky mohou vjíždět bez omezení.

1.1.1 Do jednosměrky v


Do jednosměrky v protisměru nemůžete ani na kole..hezky pěšky!Smiling

Obrázek uživatele 603

1.1.1.1 . .jednosměrka i pro cyklisty ?


. .inu asi je to tak, sesednout je přece jen snažší než to celý objíždět v v hrůze , že potkám četníka a ten mě svlíkne o pár tisíc na pokutě za veřejný ohrožení. . brr. . spíš to ale risknu a pojedu . . Smiling

1.1.1.1.1 ono


vzhledem k aktivitě našich četníkú to zas tak velký risk není Laughing out loud


https://www.traditionrolex.com/7