https://www.traditionrolex.com/7

 Pozor! Od pondělí 1.prosince začne platit avizovaná úprava provozu v centru města | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Pozor! Od pondělí 1.prosince začne platit avizovaná úprava provozu v centru města

Jak už jsme informovali, po dokončení rozsáhlé opravy ulice Kpt. Jaroše, začne od pondělí 1.prosince platit nová úprava provozu v těchto ulicích:  ul. Kpt. Jaroše v úseku od křižovatky s ul. U Sadů po křižovatku s ul. Fibichova, ul. U Sadů v úseku od křižovatky s ul. Kpt. Jaroše po křižovatku s ul. 28. října, ul. Jiráskova, ul. 28. října v úseku od křižovatky s ul. U Sadů po křižovatku s ul. Fibichova, ul. Fibichova v úseku od křižovatky s ul. 28. října po křižovatku s ul. Kpt. Jaroše a prostor křižovatky ul. Kpt. Jaroše, Vodárenská, Fibichova. V přílohách je k dispozici grafické znázornění.



Město - z radnice

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

9 Tak vážení,dnes jsem


Tak vážení,dnes jsem absolvoval jízdu podle nového značení,zatím nejsem schopen říci zda to je lepší či ne,ale v zásadě s tím problém nemám.Prostě jsem jen více dával pozor,než když jsem jel postaru...

A jak to jezdí Vám ???

9.1 Tak, ...


Jezdí nám to dobře, děkujeme za optání. Jinak mi to přijde jako úplně zbytečný zásah do dopravy. který nic nepřinese, krom nového lesa dopravních značek...

8 změna značení


tedy za mě.....nevěděla jsem že už toto od 1.12. funguje a tak jsem včera jela domů "nejkratší" možnou cestou....bohužel díky ulici Vodárenská se toto změnilo v nejdelší možnou cestu....nejde mi o plyn ani o můj čas...jde mi o to, že kdyby se na pár míst po městě umístili cedule s tím, že je v centru změna dopravního značení...nemuseli by chodci v centru čuchat splodiny od bezradně bloudících motoristů...jak jsem koukala nebyla jsem jediná.....

7 Zatím bych celou věc nijak


Zatím bych celou věc nijak nekritizoval ani nehodnotil,čas ukáže, zda to byl správný krok či ne. Všichni si musíme zvyknout jezdit jinak,než bylo doteď zvykem...

6 super


Zatím jsem to ještě neprojížděl autem, ale šel jsem pěšky kolem křižovatky VodárenskáxFibichova a ta křižovatka je vyřešena parádně. Za mě palec nahoru. Vím, že to tu schytám, ale mně se to řešení opravdu líbí. Minimálně pro chodce je to posun k větší bezpečnosti. 

6.2 za mě taky dobrý


mě se to líbí

6.1 Nová křižovatka


Mně se to na papíře nelíbilo, ale musím taky uznat, že v reálu to zase tak špatné není. Chodci to o moc lepší nemají, na přechodu u záchodů zastaví každé auto, před chvílí dokonce zacouvalo zpátky (kvůli autu před ním) na chodce, který jentaktak uskočil. Ale jinak je průjezdnost celkem dobrá. Fronta se tvoří, ale to je pravděpodobně proto, že ještě lidé nevědí, kam se dá a nedá odbočit, tak se špatně řadí. Hodně by pomohlo nakreslení čar na vozovku do Fibichovy ulice, v prostoru mezi pekárnou a bankou, kde by se měly nakreslit dva odbočovací pruhy do Jarošovky a do Nové ul., aby se zbytečně nestála fronta na oba směry. 

Překvapila mě nová jednosměrka v ul. U Sadu, která zrušila propoj mezi ul. Kpt. Jaroše a Krombholcovou. Marně přemýšlím o důvodu. Když pojedu nahoru Jarošovkou a budu potřebovat jet zpátky z města, tak musím až na Fibichovu a napojit se zbytečně na rušnou křižovatku u soudu.

Jen doufám, že se tyhle změny vyhodnotí a po čase posoudí, jestli pomáhají, nebo ne.

Obrázek uživatele KousekDortu

6.1.4 Fibichova x Jarošova


Souhlasím, že by nebylo od věci vyznačit ve Fibichově dva odbočovací pruhy před vjezdem na Jarošovu. Je sice jasné, že když v jednosměrce odbočuji vlevo, zařadím se do levé poloviny vozovky. Ale toto pravidlo se u nás dodržuje asi jako zip. Takže skoro vůbec. Pak se někdo takhle bezelstně zařadí do levého "pruhu", čímž ovšem předjede frontu těch, co stojí vpravo, leč chtějí vlastně jet taky doleva, a tito jej ukamenují (v dobré víře, že chyba rozhodně není na jejich straně).

6.1.4.1 odbočovací pruhy


Sám se řadím blbě, protože jsem byl zvyklý dávat přednost autům z Jarošovky a uvědomím si to pozdě Smiling Zatím jsem si "správně" najel jenom jednou a byl jsem za vola, všichni mě začali objíždět, že parkuju nebo co...

Kdyby jim zbyla nějaká barva, nebo značka, upravil bych ještě označení přechodu za zatáčkou u vchodu do Liďáku, respektive bych to posunul před zatáčku. Chvíli jsem se díval z parkoviště nad zatáčkou a dost se zrychlil průjezd z Vodárenské - chodci pak nestíhají přebíhat a uskakovat.

6.1.3 jednosměrka je pryč


dnes jsem projížděl ulicí U Sadů a hlásím, že  jednosměrka je pryč. 

Obrázek uživatele KousekDortu

6.1.2 Havlíčkovou by se to mělo


Havlíčkovou by se to mělo dát projet do Krombholcovy i Jarošovy, ne?

6.1.1 U Sadů


Ale v tom plánku, který je zde zveřejněný, žádná jednosměrka v ulici U Sadů nění!!! Tak kde se tam vzala?? Ta je opravdu nesmyslná.

6.1.1.3 U Sadů - jednosměrka bude zrušena


Dobrý den,

všimnul jsem si zjednosměrnění poloviny ulice U Sadů v pondělí pozdě večer (rovněž jsem ho tam nečekal) a požádal včera o jeho zrušení, což by se mělo podle sdělení kolegy Schweigstilla stát ještě dnes. Zjednosměrnění nebylo součástí původního plánu úprav, je v jeho rámci nevhodné.

Ondřej Tichota
radní města Mělníka za TOP 09 a nezávislé

Obrázek uživatele KousekDortu

6.1.1.2 Kde se vzala, tu se vzala.


Kde se vzala, tu se vzala. Smiling

6.1.1.1 Ulice U Sadů


Dobrý den,
ulice U Sadů je jednosměrná pouze v části od křižovatky s ulicí Krombholcova  po ulici 28.října – na základě požadavku ČSAD kvůli vytáčení autobusů MHD. Druhým důvodem bylo navýšení parkovací kapacity pro návštěvníky Masarykova kulturního domu. Tato změna byla provedena dodatečně, takže značka v mapce zakreslená není.

Mgr.Helena Vavřinová
tisková mluvčí MÚ Mělník

6.1.1.1.1 Parkoviště kam se podíváš...


Takže cílem změn v dopravě bylo vytvořit jedno velké parkoviště a donutit řidiče, aby najeli po městě dvojnásobný počet km? Ale je fakt, že poprvé v historii máme "městský okruh"...

6.1.1.1.1.1 kudy najedete tolik km??


kde máte dvojnásobný počet km?? To by mě opravdu zajímalo. Uznávám kritiku, ale ne za každou cenu. Takže prosím, sdělte mi, odkud kam, kvůli změnám, najedete 2x více??? Díky

6.1.1.1.1.1.3 2x km


Náměstí x - Gymnázium / Školka

6.1.1.1.1.1.2 2x Km


Parkoviště u obchodního domu GE Money Bank - TESCO, např. ...

6.1.1.1.1.1.1 2xkm


Fibichova - Tesco

6.1.1.1.1.1.1.1 nemáte pravdu


náměstí(předpokládám Karla IV) - gymnázium - po staru přes Vodárenskou 693, nově přes Kpt.Jaroše a Havlíčkovu 877m) a Vodárenskou - tj o 180m více.

to samé je Fibichova - Tesco.

 

Snad jen když budete parkovat pod tržnicí u obchoďáku(naproti Liďáku), tak to musíte do Tesca objet, tam jedině je zajížďka. Ale pokud vím, že pojedu ještě do Tesca, nechám auto na přímo na Karlu IV. nebo na Fibichově a zajedu si zmíněných 200m max.

 

Myslím, že jste si pravděpodobně nezjistila všechny podrobnosti. Vodárenská je jednosměrná až od parkoviště pod JAKU!!!!

6.1.1.1.1.1.1.1.1 tesco-jarosova 1-22


kuprikladu

6.1.1.1.1.1.1.1.1.2 ano


v tomto případě si člověk opravdu zajede. To se týká několika obyvatel této ulice a je otázka, zda všichni chodí do Tesca Smiling třeba chodí do Kauflandu Smiling  

6.1.1.1.1.1.1.1.1.1 ????


Pardon, nechápu význam      tesco-jarosova 1-22

6.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1 trasa


od teska do ul Kpt Jarose c.p. 1 a 22.

5 Autor se řídí heslem "Za


Autor se řídí heslem "Za město co nejhorší"! Co dodat, co fungovalo, to změnit, aby tu byl další problém. Asi má rád co nejvíce exhalací v centru, budeme objíždět a objíždět dokolečka dokola jako kreténi. No pokroku nezabráníš!

5.1 Nezdá se mi to povedené.


Bohužel ale musím s kritikou souhlasit. Nikdy jsem si nevšiml že by na zmiňovaném křížení byla nějaká neřešitelná dopravní situace. Pravde že odbočování z/do Vodárenské bylo hodně ostré, ale řidiči byli zvyklí a zpravidla vzájemně ohleduplní. Takto pouze narostou zbytečné průjezdy centrem "dokolečka".

4 Změna dopravy


Protože mi přijde dávat oskenovaný bmp obrázek do wordu, do dvou souborů, a ty dávat ke stažení na oficiální stránky města jako totální hovadina, tak to radši vložím rovnou viditelně. Po kliknutí se  celý obrázek otevře v novém okně.

 

4.1 Šárka Zikmundová zodpovídá?


Jsem zvědavý, zda se výše uvedená referentka kanceláře vedení úřadu, která zodpovídá za "zprasené" zveřejnění obrázků ve wordovském dokumentu, bude někomu zodpovídat. Když zodpovědní pracovníci, placení městem Mělník, neumí ani správně uveřejnit jednoduchý obrázek, začíná to být pro občany města nebezpečné.. Co se stane, až bude vedení úřadu (zaměstnávájící nezkušenou osobu) zodpovídat za něco opravdu důležitého?

4.1.3 že by něco osobního??


to je ale rozhořčení z jednoho obrázku, je to fakt strašný průser......co takhle dotyčnou slečnu/paní rovnou postavit před soud a zavřít ji na doživotí do konce života Smiling

 

4.1.3.1 Není v tom nic osobního


Nejde o rozhořčení z jednoho, zde tedy ze dvou dokumentů. Jde jen o to, že na úřadě je zodpovědnou osobou někdo, komu chybí základní znalosti a dovednosti. Osoba, která tyto znalosti nemá, by neměla být zodpovědná za informování desítek tisíc občanů. Pokud tedy opravdu nedostala nesmyslný příkaz, aby ukryla obrázky v jiném dokumentu... 

To co navrhuje pan Krpec je samozřejmě hloupé. Je však důležité, aby město zaměstnávalo kvalifikované lidi.

4.1.2 Rozkaz zní jasně


Možná není termín "zprasení" úplně vhodný, spíš bych to tipoval na obecný příkaz zveřejňování v tomto formátu. Otázkou je, jestli tahle varianta není horší.

4.1.2.1 Je


Je horší.

A pokud by to tak vážně bylo, byl by to hezký modelový příklad rozdílu fungování ve veřejné (nepružné) x soukromé (pružné) sféře.

 

Chyba jedince  na nižší úrovni řízení se dá tolerovat, i kdž tím už teď trpí minimálně PR úřadu.

4.1.1 Jarošovka


Divím se , že se divíte. Na tomto se také podílel p. Daniška, jestli vám to jméno nic neříká no je to zkrátka bývalý policajt.

Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

3 přílohy


přílohy (obrázky uložené do souboru *.doc, sic! Smiling ) jsou na webu města hned pod článkem.

2 největší blbost v historii dopravy na Mělníku


pokud vím, tak to vypracovala firma odněkud z Roudnice, možná je to ta samá, která navrhla silnici kolem roudnické nemocnice a parkovací místa, kam se nedá zajet. Nebo sloupky na roudnickém náměstí, to je taky unikát. A teď to máme i na Mělníku. Přijde mi, že to navrhli podle internetových map a nikdo se nepodíval na realitu. A naše dopravní komise? Jak mohl někdo schválit takovou .... ?

1 ???


Přílohy kde nic tu nic. Surprised


https://www.traditionrolex.com/7