https://www.traditionrolex.com/7

 Spáchali tři trestné činy během jednoho dne | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Spáchali tři trestné činy během jednoho dne


   Policisté z Neratovic sdělili v uplynulých dnech dvojici mladíků ve věku šestnáct a sedmnáct let podezření z trestných činů krádež a poškození cizí věci ve spolupachatelství.

   Mládenci sedmnáctého října loňského roku, mezi dvanáctou a třiadvacátou hodinou, nejprve v Libiši, ulice Mělnická, poškodili kamenem výplň okna u trafiky. Do samotné prodejny se však nedostali a nic neodnesli, i tak za nimi zůstala škoda ve výši zhruba 4 600,-Kč. Po devatenácté hodině prohodili cihlu vstupními dveřmi nedaleké prodejny potravin. Vzniklým otvorem vnikl mladší z nich do objektu a odtud odcizil dvanáct krabiček cigaret různých značek v hodnotě necelých 900,-Kč. Škodu na rozbitých dveřích si provozovatel následně vyčíslil na částku zhruba 2 800,-Kč. Z místa poté odjeli na motocyklu. Ne však nadlouho, dvojice se po dvaadvacáté hodině vrátila zpět k trafice, od které předtím odešla s nepořízenou. Ani tentokrát však nepochodili, do stánku se nedostali a nakonec odešli s prázdnou.

   Za uvedené trestné činy může soud uložit až dvouletý trest odnětí svobody.  Vzhledem k věku pachatelů, jedná se osoby mladistvé, se však bude jednat maximálně o taxu poloviční.

 

 

Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7