https://www.traditionrolex.com/7

 program KIZ Štětí na 3. týden | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

program KIZ Štětí na 3. týden


KULTURNÍ STŘEDISKO:

 

17. leden - sál Kulturního střediska - SPOLEČENSKÝ PLES MĚSTA ŠTĚTÍ - účinkují Originál Havlovka, TK Rytmus Roudnice n. Labem, host večera Yvetta Blanarovičová, moderuje T. Mikulský. Začátek ve 20.00, vstupné 120,- Kč.

PŘIPRAVUJEME:

19. ledna - sál Kulturního střediska - SPOLEČENSKÉ ODPOLEDNE PRO DŮCHODCE - hraje J. Kačanyi, začátek ve 14.00, vstup zdarma

21. ledna - sál Kulturního střediska - DĚTSKÝ KARNEVAL DDM ŠTĚTÍ - začátek v 15.00. vstupné 40,- Kč

22. leden - malý sál Kulturního střediska - PUTOVÁNÍ NOVÝM ZÉLANDEM - fotografie a zážitky z cesty Jiřího Kejdany a Václava Maffa Markvarta. Začátek v 19.001. únor - sál Kulturního střediska - SVÁŤOVA DISKOTÉKA V POHÁDKOVÝCH MASKÁCH - účinkuje Sváťovo loutkové dividlo s pohádkou, soutěžemi a spoustou písniček. Začátek v 15.00, vstupné 30,- Kč

 

MĚSTSKÁ KNIHOVNA

5. leden - čítárna 1. patro - ČÁRY MÁRY REZ - BARVY, FLEKY, VĚZ - výstava fotografií rezavých povrchů, fleků na starých omítkách upravených dle vlastní fantazie Růženy Ložkové. (výstava probíhá celý měsíc)

 

INFORMAČNÍ CENTRUM

2. leden - PHOTOSHOPKY II - výstava fotografií Stanislava Řábka

(výstava probíhá celý měsíc, otevřeno pondělí - pátek od 8.00 do 17.00, sobota od 8.00 do 12.00)

 

KINO ŠTĚTÍ

úterý 13. 1. v 18.00 FOTOGRAF (ČR) - "Dámy radím vám ke klidu...!" Karel Roden v hlavní roli snímku Ireny Pavláskové volně inspirovaném osudy světoznámého českého fotografa Jana Saudka.

středa 14. 1. ovd 18.00 FOTOGRAF (ČR) - "Dámy radím vám ke klidu...!" Karel Roden v hlavní roli snímku Ireny Pavláskové volně inspirovaném osudy světoznámého českého fotografa Jana Saudka.

čtvrtek 15. 1. v 18.00 SAMA NOCÍ TMOU (USA) - po Zkaženém městě se toulá mladá upírka, která bere spravedlnost do vlastních rukou. Pozoruhodný snímek od "nejhustší" režisérky současnosti, který nadchl diváky na festivalu v Sundance a kinech celého světa.

pátek 16. 1. v 17.30 NOC V MUZEU: Tajemství hrobky (USA) - připravte se na nejdivočejší a největší dobrodružství. Hlídač muzea Ben Stiller se vrací v pokračování úspěšné dobrodružné komedie v českém znění.

                   ve 20.00 SAMA NOCÍ TMOU (USA) - po Zkaženém městě se toulá mladá upírka, která bere spravedlnost do vlastních rukou. Pozoruhodný snímek od "nejhustší" režisérky současnosti, který nadchl diváky na festivalu v Sundance a kinech celého světa.

sobota 17. 1. v 17.30 NOC V MUZEU: Tajemství hrobky (USA) - připravte se na nejdivočejší a největší dobrodružství. Hlídač muzea Ben Stiller se vrací v pokračování úspěšné dobrodružné komedie v českém znění.

                    ve 20.00 S LÁSKOU, ROSIE (Velká Británie) - první romantická komedie letošního roku, která dokázala namíchat skvělý koktejl emocí, životních překážek a humoru. V hlavních rolích Lily Collins a Sam Claflin.

neděle 18. 1. v 15.30 POHÁDKY Z HOR (ČR) - pásmo pohádek z oblíbených TV večerníčků. Těšte se na setkání s Rumcajsem, Trautenberkem, Křemílkem a Vochomůrkou, Rákosníčkem ad.

                     v 17.30 S LÁSKOU, ROSIE (Velká Británie) - první romantická komedie letošního roku, která dokázala namíchat skvělý koktejl emocí, životních překážek a humoru. V hlavních rolích Lily Collins a Sam Claflin.

 

Těšíme se na vaší návštěvu.

Vstupenky si můžete rezervovat v kině na tel.416  812 512, IC tel.416 812 715 nebo on-line na www.steti.cz   

Najdete nás také na facebook/KINO  Štětí



Kultura

https://www.traditionrolex.com/7