https://www.traditionrolex.com/7

 Nenapravitelný pěstitel konopí | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Nenapravitelný pěstitel konopí


   Mělničtí kriminalisté v srpnu 2014 zajistili v garáži u rodinného domu v Neratovicích třicet vzrostlých rostlin morfologicky odpovídajících rostlině konopí a 317 kusů řízků této rostliny připravených k dalšímu pěstování. Zajištěný materiál patřil sedmačtyřicetiletému muži, který na uvedeném místě indoorovým způsobem rostliny v době od března téhož roku pěstoval a množil. Podle svého vyjádření namnožené sazenice následně nabízel k prodeji prostřednictvím sociálních sítí.

   Pro policisty se nejednalo o první setkání s podezřelým. Muž se ocitl v jejich rukou již v únoru 2013, kdy při jedné z akcí zaměřených proti výrobcům a distributorům omamných a psychotropních látek skončil s obviněním z jejich pěstování.

   To samé se stalo i tentokrát. V uplynulých dnech sdělil vyšetřovatel osobě podezření z trestného činu nedovolené pěstování rostlin obsahujících omamnou nebo psychotropní látku, za který lze uložit trest odnětí svobody až na šest měsíců, peněžitý trest nebo propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty.

Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7