https://www.traditionrolex.com/7

 Svatební hostina "U Čapoše", Chloumek | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Svatební hostina "U Čapoše", Chloumek

Dne 2.1.2015 jsme se s partnerkou rozhodli vstoupit do manželského svazku v Mělníku. Byla to akce tzv. narychlo, zorganizována během několika málo dní. Pro svatební hostinu jsme oslovili Martina, majitele hostince „U Čapoše“  v místní části Mělníku Chloumek. Překvapilo nás a musíme ocenit, s jakou rychlostí a vstřícností připravil oslavu. V krásném a moderně zařízeném prostoru jsme se cítili skvěle. V salonku nám byl k dispozici nejen bar s veškerou vybaveností, ale i personál s profesionálním přístupem. Hudba byla zajištěna přes integrovanou soustavu ozvučovacího systému včetně barevné hudby. Co se týče jídla, jeho kuchyň by se dala přirovnat k těm nejlepším restauracím, veškeré maso ať už hovězí či vepřová kolena, žebra, bůčky apod. bylo opravdu delikatesní.  Potěšil  nás i připraveností  svatebních zvyků jako je rozbíjení talíře, jídlem ze společného talíře a mnoho dalšího. Ten den jsme neměli žádné připomínky, naopak jsme byli mile překvapeni a spokojeni.

Závěrem bychom dodali, že pokud plánujete svatební oběd, hostinu, firemní večírek či oslavy všeho druhu, doporučujeme, abyste se obrátili přímo na Martina Strečoka. Budete opravdu spokojeni s profesionálním přístupem, skvělou kuchyní a moderním a sympatickým prostředím.

Pozitivní zkušenosti předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

4 tak teď nevím


tak teď nevím jestli záleží na tom, zda je někdo kámoš či ne... Martina znám osobně už roky, protože máme hodně společných známých a hlavně jsme mu často dělali výzdobu a dekorace v dobách, kdy jsme dělala v květinářství.... sama jsem se před lety rozhodla mít u něj svatební hostinu a musím říci, že jeho profesionalita byla znát na každém kroku a rovněž jsem si vyslechla od kamarádky, která se vdávala o pár let později.... a od známé, která tam pořádala rodinnou oslavu. Myslím, že dnes se opravdu takových profíků moc nenajde!

3 Čapoš - zajisté


Čapoš - zajisté dobrá značka. Pro svatbu i večírek. Je na Mělníku zajisté několik dobrých restauračních zařízení, které by zasluhovali veřejně pochválit. Na pivko či na oběd Na starou kovárnu - super, Plesy, zábavy U české koruny to taky nezklame.

Jsou tady taky podniky které by jsem nedoporučil a oni sami nesnesou kritiku na svých facebookových stránkách resp. kritické recenze odmazávají.

Návrh pro Mělníček udělejte hodnotící anketu Mělnických restauračních zařízení.

Obrázek uživatele raist

3.1 anketa melnickych restauraci


Meli jsme v planu sami delat recenze restauraci a take na konkretni typy pokrmu/akci. Obedy, polevky, nejlepsi svickova, nejlepsi tatarak,... .
Avsak to je pomerne casove narocne. A neco podobneho ted nakonec probiha na isoutok.cz, coz je dobre (od toho tu jsme, abysme se doplnovali :) : http://www.isoutok.cz/rubrika/recenze-restauraci/

Samotna anketa - v podstate nelze bez poradneho technickeho reseni zamezit tomu aby restaurace nahnala spoustu svych znamych a pratel k hlasovani. Castecne je to take suplovano samotnym facebookem - kolik zcela konkretnich lidi ma restauraci oblibenou a jake pridali hodnoceni (1, 2,...) , zajimave je take podivat se na hodnoceni turistu na tripadvisoru, popr. se inspirovat google recenzemi.

 

3.1.2 Anketa mělnických restaurací


Dobrý den, myslím si, že je dobrý nápad uspořádat nějakou takovou anketu, když by ji "Kájík" nějak vymyslel, bylo by to si myslím pro všechny užitečné. V současné době, kdy se na Mělníku "horkotěžko" dá dobře najíst. Já jsem v poslední době občas chodil na jídlo K Rytířům, ale tam zase musíte narazit na toho "lepšího" kuchaře. Orientoval jsem se podle toho, když sloužil "číšník-chlap", tak bylo vždy vše v pořádku, najedl jsem se dobře, jak hotovky, tak i minutky. Na večeře super. Jako bylo moje dnešní zklamání, kdy mi bylo v restauraci sděleno, že se proměnili, dnes vařil pro mne ten "horší" kuchař. Takže jsem si nepochutnal. Takže nějaká anketa, kde se dobře najíst, by fakt bodla.

Tak hodně úspěchů s vymýšlením Jan

3.1.2.1 Jak byste hodnotil?


A jak byste tedy zrovna Vámi jmenovanou restauraci hodnotil? Když jednou je to skvělé, podruhé, za dva dny hrozné? Podle mého těžko hodnotit restauraci, které často mění kuchaře, personál obecně... Jeden měsíc/kvartál/rok je hospoda super, pak se zkazí a nestojí za nic. Lidi pak do ní budou ještě dlouho chodit, protože nasbírala z předchozích let mnoho kladných bodů... Není to zase tak jednoduché, při dnešních neustálých změnách. Navíc mnohdy ty ankety a názory nejsou zcela validní, tvořených od skutečně nezávislých hodnotitelů.

3.1.2.1.1 Hodnocení


A víte jak já to teď dělám, když se chci dobře najíst? Zjistím si, jaký kuchař vaří a podle toho chodím do restaurací, např. když vaří pan Martin, tak chodím k Císaři, když vaří pan Petr, chodím k Rytířům, když vaří pan Michal tak do Šatlavy. A když vaří všichni, tak si vyberu, kde co mají dobrého. Prostě chodím tam, kde je to mám vyzkoušené.

Tak hezký den a dobrou chuť Honza

Obrázek uživatele Kajik

3.1.1 RE: anketa melnickych restauraci


Raiste, zase jsi mě předběhl, chtěl jsem napsat něco podobného. Obávám se, že validita dat z takové ankety by byla dost tristní. Nicméně, asi by se dal udělat velmi volný průzkum formulářem Survio nebo Google formulářem - když zbyde po večerech trochu času, zamyslím, se, jak to nejlépe uchopit, aby to mělo hlavu a patu a alespoň trochu vypovídací hodnotu, něco vytvořím a umístím sem odkaz. Uvidíme. Já to každopádně beru jako dobrý nápad, jen si s tím dát trochu práce aby to k něčemu bylo. 

---Doufej v nejlepší, získej ještě lepší!---

3.1.1.1 :-)


A to já se zase trochu bojím, abyste s tím zbytečně nemarnil čas... Smiling A jak říkáte, aby to pak k nečemu bylo...

2 U Čapoše


Koncem listopadu byly již všechny restaurace na podnikové vánoční večírky na víkendy zamluvené a volno měl jen Čapoš. Večírek se povedl, personál byl vstřícný a milý, alkoholu bylo dostatek. Můj bratranec tam měl i svatbu před dvěma lety a nemohl si to tam vynachválit. Takže skutečně to tam bude asi fajn...

1 Ještě doplňující otázka


Ještě doplňující otázka: jste Martin osobně, nebo jeho kámoš? Smiling

1.2 rád odpovím


Beru to jako vtipné pošťouchnutí:) Myslím, že výše komentované příspěvky jasně dávají najevo, že nejen já mám kladnou zkušenost s provozem u Martina. Ano, jsem jeho kámoš a to od té doby, co jsem měl tu čest tam oslavit svatbu;). Doporučuji Vám tam někdy zajít. Kdo tam byl, pochopí..

Wenca D. Střední Morava

1.2.1


Eye-wink

1.1 Z Vašeho příspěvku


Z Vašeho příspěvku cítím jakousi zášť či závist,nebo se snad pletu? Proč by zrovna tento podnik nemohl poskytovat kvalitní služby?


https://www.traditionrolex.com/7