https://www.traditionrolex.com/7

 Opil se, usedl za volant a havaroval | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Opil se, usedl za volant a havaroval


   Třináctého února letošního roku, krátce po půlnoci, došlo na Mělníku, v ulici Legionářů, k dopravní nehodě, při které se střetlo osobní motorové vozidlo Škoda Fabia, které řídil čtyřiadvacetiletý muž, s pevnou překážkou.

   K nehodě došlo tak, že řidič jel se svým automobilem uvedenou ulicí ve směru od centra ke křižovatce s ulicí Bezručova. Přitom nezvládl řízení vozu, nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky, vyjel do protisměru, přejel betonový obrubník a na přilehlé travnaté ploše narazil do svislého dopravního značení. Při střetu značku vyvrátil. Zanedlouho po nehodě okolo projížděla hlídka městských strážníků, kteří o nehodě informovali policisty.

   Nehoda si nevyžádala žádné zranění. Škoda na automobilu, dopravním značení a obrubníku byla předběžně odhadnuta na částku zhruba 55 000,-Kč. Policisté na místě provedli u řidiče dechovou zkoušku, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 1,52 promile alkoholu v dechu.

   Dopravní policisté v nejbližších dnech sdělí muži podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

PřílohaVelikost
DN Mělník 13.2 (1).png536.06 KB


Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7