https://www.traditionrolex.com/7

 Obchodní činnost ukončili kriminalisté / Týral vlastní matku a skončil ve vazbě | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Obchodní činnost ukončili kriminalisté / Týral vlastní matku a skončil ve vazbě


Obchodní činnost ukončili kriminalisté

Čtvrtého března letošního roku sdělil mělnický policejní vyšetřovatel šestatřicetiletému muži podezření z trestného činu Nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Podezřelý v době od začátku října 2014 do současnosti distribuoval na Mělníku minimálně čtyřem dalším osobám psychotropní látku metamfetamin, známou také jako pervitin. Svojí činností si vydělával prostředky, kterými kryl vlastní závislost na drogách. Podle zjištění detektivů prodával v jednotlivých případech uvedenou látku v množství zhruba 0,05 gramu za částku cca 200,-Kč. Ne vždy však jednal s odběrateli čestně. Policisté zadokumentovali dva případy, při kterých svým zákazníkům místa metamfetaminu prodal cukr.

V současné době muži hrozí pobyt za mřížemi v rozmezí od jednoho do pěti let nebo trest peněžitý.

 

Týral vlastní matku a skončil ve vazbě

Policistům oznámila v uplynulých dnech dvaačtyřicetiletá žena z Mělníka, že se stala obětí týrání, ze strany vlastního osmnáctiletého syna. Potomek matku v době od června 2014 do současné doby při hádkách, které se opakovaly prakticky každý den, slovně napadal, nadával jí a vyhrožoval poškozené fyzickým napadením a vyhozením z okna. Jeho chování vzbudilo v ženě obavu o život a zdraví. Později nezdárný synek ještě přitvrdil. V několika případech matku fyzicky napadl, nejprve do ní strkal a následně své oběti přivodil zranění hlavy a zanedlouho poranění horní končetiny. V obou případech musela vyhledat lékařské ošetření.

Chlapec byl třetího března letošního roku, na základě předchozí souhlasu policisty zadržen. Následovalo zahájení trestního stíhání pro trestný čin Týrání osoby žijící ve společném obydlí, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od šesti měsíců do čtyř let. Pátého března rozhodl soud o umístění tyrana do vazební věznice, kam byl následně policisty eskortován.

 

Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7