https://www.traditionrolex.com/7

 Dopravní nehoda v Kralupech nad Vltavou | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Dopravní nehoda v Kralupech nad Vltavou


   Čtrnáctého dubna letošního roku, po dvaadvacáté hodině, došlo na křižovatce ulic Poděbradova a Gen. Klapálka, k dopravní nehodě mezi osobním automobilem Rover 200, který řídil pětapadesátiletý cizinec a vozidlem VW Golf. Za jeho volantem se v době střetu nacházel devatenáctiletý mladík.

   K nehodě došlo tak, že starší z řidičů přijížděl po ulici Poděbradova ke křižovatce s ulicí Gen. Klapálka. Dále chtěl pokračovat přes křižovatku rovně do ulice Henningsdorfská. Přitom pravděpodobně nerespektoval dopravní značení a vjel do křižovatky v době, kdy po hlavní přijížděl VW Golf. Následoval střet mezi přední částí golfu a bokem roveru. Po nárazu pokračoval vůz cizince v jízdě mimo komunikaci, projel přes přilehlý travnatý pás a zastavil se až o betonovou podezdívku a kovové zábradlí u nedaleké budovy.

   Při nehodě utrpěl starší řidič zatím blíže nespecifikované zranění, se kterým byl převezen do nemocnice. Druhý šofér vyvázl z karambolu bez újmy na zdraví. Škoda na vozidlech a pevných překážkách byla předběžně odhadnuta na částku zhruba 125 000,-Kč.

   Uvedenou událost nadále šetří mělničtí dopravní policisté.

 

 

Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

PřílohaVelikost
DN KRPY 14.4 (1).JPG76.08 KB
DN KRPY 14.4 (3).JPG68.1 KB


Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7