https://www.traditionrolex.com/7

 Krádež lešení | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Krádež lešení


Osmého května letošního roku dorazil třiapadesátiletý muž ze Vsetínska s osobním vozidlem VW Polo na cestu vedoucí ke slepému rameni řeky Labe, v katastru města Mělník. Zde na něj čekali dosud neustanovení společníci. Do automobilu poté muži naložili čtyři stojny, dále čtyři dlouhé a čtyři krátké rozpěry HAKI lešení, dvoje kopačky, digitální hodinky a elektrické kabely. Tyto věci byly předtím odcizeny z nedalekého pozemku a jejich jednačtyřicetiletému majiteli tak vznikla škoda ve výši skoro 8 000,-Kč.

O dva dny později kontaktoval poškozený policisty znovu, s tím, že podezřelé vozidlo je pravděpodobně zaparkováno u jedné z mělnických ubytoven. Po příjezdu na místo zastihla hlídka provozovatele automobilu. Ten měl na nohou kopačky, které si poškozený okamžitě poznal. Na základě předchozího souhlasu byl podezřelý zadržen a umístěn do policejní cely. Během vyšetřování se nevyjádřil k totožnosti svých kompliců, ani k osudu dalších odcizených věcí.

Jedenáctého května předali policisté muži záznam o sdělení podezření z trestných činů porušování domovní svobody a krádež, za které je možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od šesti měsíců do tří let.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7