https://www.traditionrolex.com/7

 Dopravní nehoda u Kozomína | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Dopravní nehoda u Kozomína


   Třináctého května letošního roku, po osmé hodině ranní, došlo na silnici druhé třídy, v katastru obce Kozomín k dopravní nehodě mezi osobním motorovým vozidlem Ford Mondeo, které řídil šestatřicetiletý muž z Kladenska a osobním automobilem Peugeot 106, za jehož volantem se v době události nacházel osmatřicetiletý řidič.

   K nehodě došlo tak, že řidič fordu přijížděl se svým vozidlem po komunikaci od obce Úžice na křižovatku se silnicí II. třídy. Dále chtěl pokračovat vlevo. Přitom pravděpodobně nerespektoval dopravní značku „Dej přednost v jízdě“ a vjel do křižovatky v době, kdy z levé strany přijížděl automobil Peugeot. Následoval střet mezi levou přední částí fordu a přední částí peugeotu.

   Při dopravní nehodě utrpěl řidič „stošestky“ zranění, se kterými byl následně letecky transportován do nemocnice. Druhý řidič vyvázl z karambolu bez zdravotních následků. Policisté u něj provedli dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem. U zraněného bude proveden odběr v nemocničním zařízení. Škoda na vozidlech byla odhadnuta na částku cca 62 000,-Kč.

   Případ dále šetří mělničtí policisté.

Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

 

PřílohaVelikost
DN Kozomín 13.5 (3).JPG112.35 KB
DN Kozomín 13.5.JPG63.23 KB


Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7