https://www.traditionrolex.com/7

 Nová silnice na Pražské | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Nová silnice na Pražské

Zdravím vedení města,
Jděte se nyní po dešti projít po nové silnici na Pražské. Na mnohým místech stojí voda; i u kanálů, kam neteče. Opět kvalitně odvedená práce.
Po první zimě bude silnice zase zničená, louže zmrznou a silnice se potrhá.

Negativní zkušenosti předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

4 Nesmyslná značení a ne/pěší zóna


Musím se pozastavit nad úrovní dopravního značení a objížděk. Značky jsou umisťovány chaoticky, zejména na dolním naměstí, mnohdy v rozporu se zákonem i logikou. Nechat auta jezdit po chodníku a nedat to chodcům vědet je přímo trestuhodné, mezi jezdícími auty v sobotu volně běhaly děti, protože nikdo netušil, že z chodníku je silnice. To samé na výjezdu z Nám.Míru na "prasečák, značky Pěší zóna jsou sice přeškrtnuté, ale chodcům to opět nikdo nedal vědět, natož vyznačil jízdní dráhu a oddělil ji od pěší cesty. Ignorace vedení města ke značení objížděk je neskutečná a odborná kontrola zřejmě neexistuje.

4.1 a jak


to mají dát těm chodcům vědět?? To tam asi jako má stát nějaká hosteska, ne?? Zde se asi spoléhá na zdravý rozum jak chodců, tak řidičů. Stala se tam nějaká nehoda??

4.1.2 Značení a normy


Víte, že existují normy, podle kterých je třeba vyznačit jízdní dráhu, chodníky, parkoviště, prostě vše? Jenže to na Mělníku nikdo nezná, jinak by nemohl existovat tento šlendrián v rekonstrukci...

4.1.2.1 stala se nehoda??


Stala se v těch místech nějaká nehoda?? Já o žádné nevím. A Vámi navrhované kužele by na místě vydržely pročítám tak 2 hodiny a pak už by se válely po celém náměstí. Možná nějaké kovové zábrany by chvíli mohly fungovat......Ale jinak si myslím, že se tady nic stát nemůže, pokud se budou všichni chovat normálně.

4.1.2.1.1 Nejdříve se má stát nehoda, aby se to pak řešilo?


Nepracujete na MÚ? Musí se stát neštěstí, aby se to řešilo?

4.1.2.1.1.1 nehoda není náhoda


ale tady aby se stala nehoda, to by musela být opravdu velká náhoda. Normální lidé, kteří se chovají rozumně by tu neměli mít problém. A proti debilům stejně žádná ochrana neexistuje. Já to zkrátka nevidím tak dramaticky. A v žádném Mělnickém ústavu nepracuji :-) 

4.1.2.1.1.1.1 drama


V tom případě není ani drama vjezd na parkoviště, kam se nedá zajet nebo neodtékající voda z komunikace. Jsme přeci rozumní a zaparkujeme jinde, jezdíme tak pomalu, že chodce nenahodíme ani náhodou, natož schválně...

4.1.2.1.1.1.1.1 drama


pro jednoho drama, pro druhého komedie, pro třetího sci fi, pro mě realita, kvůli které se budu rozčilovat, až někdo zveřejní, že je to převzato a zaplaceno.

4.1.2.1.1.1.1.1.1 No vidíte


a já se budu rozčilovat, když "někdo" pustí auta na parkoviště po chodníku a vůbec to neoznačí jako jízdní dráhu. Dá tam dva zákazy zastavení s šipkama a řidiči, cestu mezi ně si vyber po chodníku podle libosti. Natož pochopit, že ty dva zákazy jsou vjezdem na parkoviště! A nasměruje vás tam značka Placené parkoviště s dodatkovou šipkou, která má úplně jiný význam a vyznačuje platnost značky a ne směr kudy jet na parkoviště. Tohle může vymyslet fakt jen blbec.

4.1.1 Ach jooooo


Takových možností je... Existují dopravní kužely (a ne jen ty nevzhledné), oddělovací prvky, dopravní značky... Nikdy jste neviděl, když bylo potřeba vytyčit provizorně silnici? Někdy stačí jen naznačit...

3 Podněty posílejte přímo vedení města


Doporučuji poslat všechny podněty nejlépe emailem přímo na místostarostu Mgr. Schweigstilla. Kontaktní údaje naleznete zde: http://www.melnik.cz/1-mistostarosta/o-1159/p1=5540

Přeci jenom tady si jich nemusí nikdo z vedení města všimnout...

 

3.1 1.místostarosta


A Vy si myslíte, že když někdo napíše 1.místostarostovi, že se dají věci do pohybu. Vždyť mají kontrolní dny, ale jejich schopnosti jsou omezené a myslím ,že kvalita a rychlost práce je na vedlejší koleji. Důležité je přeci něco jiného.

3.1.1 Pražská - rekostrukce


To je tak, když se před volbami slibovaly "hory i s horákama", to tady pan bývalý učitel byl několikrát denně, ale teď už na lůzu nemá čas. Ale nezoufejme, on nemá ani čas, aby si prošel centrum a upozornil odpovědné na šlendrián ve značení. Nebo se v tom nevyzná?

2 Nová silnice na Pražské


Kde přesně? Třaba od zastávky autobusu u polikliniky směr centrum. Po posledním velkém dešti tam stála voda pomalu až k oční optice. Silnice je totiž špatně vyspádována a dešťová voda neteče směr cukrovar ale směr centrum.

 

1 kde přesně??


zítra se tam jdu hned kouknout

1.1 A další podnět.


A rovnou se zastavte u vjezdu na parkoviště pro invalidy u polikliniky, tam sice voda nestojí ale je tam 10-15 cm vysoký obrubník, přes který se velmi těžko přejíždí. Podrobné informace jsem uváděl v diskuzi o jeden příspěvek níže pod názvem "Vjezd na parkoviště u polikliniky", včetně fotografie.

1.1.1 Re: a další podnět


Tak právě tam voda stojí také Smiling


https://www.traditionrolex.com/7