https://www.traditionrolex.com/7

 Opilý řidič nezvládl řízení | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Opilý řidič nezvládl řízení


   Třicátého května letošního roku, kolem třinácté hodiny, došlo v Kralupech nad Vltavou, ulice Libušina k dopravní nehodě mezi osobním motorovým vozidlem BMW 318, které řídil šestadvacetiletý muž z Mělnicka a pevnou překážkou. V době nehody cestovala ve vozidle i dvacetiletá spolujezdkyně.

   K události došlo tak, že řidič jel s vozidlem po uvedené ulici směrem ke křižovatce s ulicí Havlíčkova. Zde chtěl odbočit vpravo. Přitom pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a dopravně technickému stavu komunikace, dostal smyk, vyjel mimo silnici do příkopu a zde narazil levou přední částí vozu do transformační stanice. Po střetu pokračoval v jízdě a nakonec se střetl levým bokem se vzrostlým listnatým stromem.

   Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Škoda na automobilu a trafostanici byla odhadnuta na částku zhruba 16 000,-Kč. Řidič se na místě podrobil dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 0,89 promile alkoholu v dechu. Šoférovi byl na místě zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda. Nehodu nadále vyšetřují mělničtí dopravní policisté.

 

Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

 

PřílohaVelikost
DN KRPY 30.5.JPG167.23 KB


Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7