https://www.traditionrolex.com/7

 ZmapujTo: nový způsob, jak hlásit závady a podněty ke zlepšení | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

ZmapujTo: nový způsob, jak hlásit závady a podněty ke zlepšení

Občané Mělníka mají novou možnost, jak hlásit vedení města různé závady, problémy a podněty na zlepšení – jde to mobilní aplikací Zmapujto. Nahlásit lze například poškozený chodník, rozbitou lavičku, černou skládku, zničené dopravní značení nebo cokoli jiného. Odkazy pro stažení aplikace, která je zdarma a dostupná pro operační systémy Android, iOS a Windows Phone, naleznete na webu www.zmapujto.cz.

Aplikace ZmapujTo je velice intuitivní a samotné hlášení přímo z místa problému má jen několik jednoduchých kroků – 1. svoji aktuální pozici zaměříte podle GPS, 2. pořídíte a přiložíte fotografii problému, 3. vyberete kategorii hlášení, 4. krátce popíšete a vyplníte kontaktní email a telefonní číslo (slouží pouze pro komunikaci s provozovatelem ZmapujTo, údaje nejsou poskytnuty třetím osobám). Následně stačí stisknout tlačítko „Odeslat hlášení“ a podnět je odeslán a uložen na serveru. Ve stejnou chvíli je upozorněno vedení města, které obdrží všechny detailní informace a může problém začít řešit. Osoba, která odeslala hlášení a uvedla emailovou adresu, dostane při každé změně jeho statusu (přijato, v řešení, vyřešeno) emailové upozornění.

Jelikož se jedná o pilotní provoz aplikace ZmapujTo na území Mělníka, prosíme o vaši trpělivost při vyřizování jednotlivých hlášení a podnětů. Fungování aplikace bude každý měsíc vyhodnoceno a systém zpracování podnětů bude případně upraven.

Aplikaci v tuto chvíli používá více než 600 obcí a měst, proto ji lze využívat téměř kdekoliv. Jakmile je odesláno hlášení, tak systém automaticky informuje místní samosprávu. Proto jsme se rozhodli zapojit do tohoto projektu i město Mělník a přispět ke zlepšení komunikace občanů směrem k vedení města.

Samozřejmě je i nadále možné se obracet s řešením výše uvedených problémů na vedení města či odpovědné úředníky tak, jak jste zvyklí – osobně, písemně, telefonicky či mailem.



Město

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

1 Je možné někde najít


Je možné někde najít přehled již zaslaných podnětů, případně v jakém jsou stavu (ideálně i s nějakým komentem/vyjádřením zainteresovaných - zamítnuto, čeká na realizaci a podobně)?

1.1 primo na zmapujto.cz je


primo na zmapujto.cz je interaktivni mapa, staci si dostatecne priblizit Melnik a jsou videt jednotlive podnety. Daji se zobrazit i podnety uz vyresene atp.

1.1.1 Díky za nasměrování.


Díky za nasměrování.


https://www.traditionrolex.com/7