https://www.traditionrolex.com/7

 Dopravní nehoda s těžkým zraněním | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Dopravní nehoda s těžkým zraněním


Dvacátého srpna letošního roku, po jednadvacáté hodině, došlo na silnici I. třídy, v katastru obce Lužec nad Vltavou k dopravní nehodě mezi nákladním automobilem DAF, který řídil šestatřicetiletý řidič a tahačem Volvo s návěsem – cisternou převážející motorovou naftu.

K nehodě došlo tak, že řidič náklaďáku jel po uvedené komunikaci ve směru od dálnice D8 na Mělník. Za železničním nadjezdem u obce Vraňany pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost vozu dopravně technickému stavu vozovky. V daném úseku je totiž umístěno přenosné dopravní značení, včetně semaforu, který upravuje jízdu vozidel, vzhledem k probíhajícímu frézování povrchu. Následoval střet mezi přední částí vozidla DAF a zadní částí před ním jedoucí soupravy, která právě zastavovala na pokyn světelného zařízení. Její jednačtyřicetiletý řidič již neměl možnost nehodě zabránit.

Při nárazu utrpěl mladší z mužů zranění, se kterými byl následně letecky transportován do nemocnice. Druhý řidič vyvázl s lehkým zraněním. Na místě nebylo zjištěno, že by některý z účastníků usedl za volant pod vlivem alkoholu. Škoda na vozidlech byla předběžně odhadnuta na částku zhruba 750 000,-Kč.

Nehodu nadále šetří mělničtí policisté.

 

 

Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

 

PřílohaVelikost
DN Lužec n V (2).jpg69.89 KB
DN Lužec n V (3).jpg64.59 KB


Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7