https://www.traditionrolex.com/7

 RD 4+1 v Byšicích | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

RD 4+1 v Byšicích

Nabízíme k prodeji přízemní rodinný dům  ve velice klidné části obce Byšice – cca 25 km od Prahy. Je zde velmi dobrá dostupnost vlakem a autobusem ve směru Mladá Boleslav, Mělník, Praha .

V domku je samostatný nad podlažní byt, který tvoří chodba a první dětský pokoj, velká kuchyň  s  jídelním koutem a spižírnou navazující na chodbu.  Obývací pokoj, ze kterého se vstoupí do ložnice. Další část domu tvoří chodbička, druhý dětský  pokoj,koupelna se sprchovým koutem, rohovou vanou a umyvadlem. Dále samostatné WC s umyvadlem a bidetem, vchod do přízemní kotelny na tuhá paliva a do místnosti před kotelnou. Celý dům má ústřední topení napojené na plynové topení, nebo tuhá paliva, které lze jednoduše přepínat. Velmi prostorná půda se sedlovou střechou je v současné době využívána jako skladiště. Je zde možno vybudovat další vestavěné podkrovní místnosti, jako například pracovna,ložnice , nebo další byt. Pod domem se nachází sklep vhodný k uchovávání potravin.

Ve dvoře je samostatná garáž s montážní jámou  pro jedno auto, prostorná dílna, kolárna a další dvě nevyužité místnosti.

 Na vydlážděném dvoře je možnost parkování dvou vozidel. Ke dvoru náleží udírna, vlastní studna s užitkovou vodou, menší okrasná zahrada prostorem k zahradnímu posezení s možností grilování a podobně.

Před domem  je možnost dalšího parkování.

Přístup k domu je mírně svažitý po obecní asfaltové komunikaci (slepá ulice).

Přístup do dvora je velkými plechovými vraty a malou brankou. Dům je udržovaný, střecha z pálených tašek je v dobrém stavu, vnitřní část domu je po částečné rekonstrukci. Jsou pouze nutné drobné úpravy zdiva, a podobně, na které v současné době nemáme finanční prostředky.

V obci je veškerá občanská vybavenost včetně zubaře a gynekologa.Z domu pěší chůzí cca 10 minut. Cena :1.899.000,-Kč

Tel.:p.Sýkora 602183352

PřílohaVelikost
4.jpg69.63 KB
Dům - schéma.jpg39.45 KB
10.jpg54.77 KB



Komerční inzeráty a komeční sdělení jsou na Mělníčku zpoplatněné a podléhají zvláštním podmínkám,
v případě zájmu o komerční propagaci nás neváhejte kontaktovat.

https://www.traditionrolex.com/7