https://www.traditionrolex.com/7

 Petice na vrácení dětí Evě Michálkové | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Petice na vrácení dětí Evě Michálkové

Dobrý den,

podpořte prosím petici na vrácení dětí Evě Michálkové norskými úřady.

Petici naleznete na http://www.stopbarnevernet.com/.

Norská krajská komise rozhodla, že mladšího syna českých rodičů Michálkových pošle k adopci k jeho současným pěstounům a ke staršímu ztrácí matka rodičovská práva a nebude se s ním smět nadále vídat.

Pomozte zachránit české děti.

Děkujeme všem, kterým není osud dětí lhostejný.

Tým www.stopbarnevernet.com

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele malý princ

3 Autor ukončil tuto petici.


2 Sorry,ale...


A jak víte,zda skutečně nebyl porušen zákon či práva dětí ze strany matky??? Vidíte a víte jen to,co televize a jiná média chtějí ukázat,a jak známo,dokážou zmanipulovat svými reportážemi hodně.Nestavím se ani na stranu Norských úřadů ale ani matky dětí,na to mám totiž málo ověrřených informací...

Obrázek uživatele milk

2.2 Přesně tak,jedině


Přesně tak,jedině člověk neschopný přemýšlení podepíše něco o čem nic neví.Je znám rozsudek,ale důvody vzhledem k nezletilosti dětí nejsou zveřejtitelné.Soudní spisy zná v Česku pár odborníků a shodují se v tom,že rodiče těchto dětí by měli problém i podle našich zákonů.Kdyby někdo zveřejnil co se s těmi dětmi dělalo a vedlo k tomuto rozhodnutí,dostal by se sám do problémů.V Norsku má zkrátka organizace na ochranu dětí velké pravomoce opřené o přísné zákony.Konání této organizace a soudů nemohou ovlivnit norští politici a tím jěště méně politici čeští.I kdybychom připustili,že to úředníci v Norsku přehnali,tak po té mediální masáži sotva  přehodnotí své rozhodnutí.

Obrázek uživatele Kajik

2.1 RE: Sorry,ale...


Jen upřesním, že s peticí nemá Mělníček.cz nic společného, ani názorově, ani organizačně. Jen jsme ji na žádost autorů "otiskli", což předpokládám, je v pořádku.

BTW: S vaším názorem plně souhlasím. Pravdu se v současné době (a jestli vůbec někdy...) nikdo z nás jen tak nedozví a na nějaké unáhlené soudy a názory je informací velmi málo a jejich věrohodnost je diskutabilní.

---Doufej v nejlepší, získej ještě lepší!---

2.1.1 otisknout=ctrl+c+v?


na prvni pohled je tam nekolik formalnich i vecnych nedostatku, nemuzete prece slepe otisknou cokoliv vam prijde pod ruce...m.

1 slusny


prosim o zruseni uctu na melnicku, diky.m.


https://www.traditionrolex.com/7