https://www.traditionrolex.com/7

 "Koncert pro Paříž" | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

"Koncert pro Paříž"

Teroristické útoky v Paříži 13. listopadu doslova otřásly celým civilizovaným světem. Lidé se scházejí pokládají květiny, zapalují svíčky. Avšak uskutečňují se i nejrůznější kulturní akce jako vyjádření solidarity… Pozadu nezůstal ani mělnický klub Stará Mydlárna a proto předem plánovaný koncert, který se uskuteční v pátek 20. listopadu, bude nyní pojat jako „KONCERT PRO PAŘÍŽ“.

Zahrají dvě hudební formace jenž jistě potěší příznivce jak jižanského rocku, tak blues. A kdo se u tuto muziku postará?  Bude to jižanský rock v podání  další „domácí“ kapely, která  to skutečně rozjede v tomto stylu. A to není nikdo jiný nežli "Old Boars Band"!!. Členové o sobě stále tvrdí, že jsou kapelou potencionálních důchodců, avšak  pro zlepšení svého drsného image  má tato partička muzikantů i zpěvačku Zuzanu Fantovou, jejíž vokály obohatily playlist tohoto sdružení.

Dalším hostem pátečního večera bude Ivan Vrána Crow, jehož životní partnerka Pascall pochází právě z města nad Seinou…. Také on není v Mydlárně nějakým nováčkem a předvede zde svůj široký bluesový repertoár od písní z dvacátých až padesátých let minulého století. Zazní také i melancholické balady a sugestivní motivy sahající  až po výbušné exploze současného blues-rocku. A právě zazní i šansony pro Paříž.



Kultura

https://www.traditionrolex.com/7