https://www.traditionrolex.com/7

 Mladoboleslavská ve směru na Mladou Boleslav je opět uzavřena | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Mladoboleslavská ve směru na Mladou Boleslav je opět uzavřena

V souvislosti s tím, že se znovu rozbíhají práce na budování průtahu městem se z rozhodnutí odboru dopravy středočeského krajského úřadu ve středu 24.února znovu uzavřela ulice Mladoboleslavská ve směru na Mladou Boleslav a objížďkové trasy se vrací do režimu, který platil na podzim.



Město - z radnice

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

3 Už teď je to katastrofa


Už teď je to katastrofa, v pondělí v 17 hodin, Italská zcela ucpaná i s kusem Pražské, Nádražní  a Kokořínská k závorám také, tím pádem jet na Borek nemožné, výjezd z Mělníka na MB neřešitelný. Objíždím Mělník a hledám kudy by to dneska šlo. Postranní uličky, kudy by místní mohli dopravě ulevit samé zákazy a jednosměrky. Všechno je uděláno proto, aby to prostě nešlo a nešlo. Třeba část Kamenické - jednosměrka, dalo by se z ní vyjet rovnou na Borek u Lesní správy a nečekat hodinu v koloně u nádraží  nebo třeba ulicí u Vlečky-Růžovou na MB by to šlo, pokud by se chtělo a u nové půlky kruháče by nebylo bláto, kde by uvázl i tank, jestli je ještě neprůjezdný sloupek v Dolní nevím.  Že přijedete domů o hodinu později z práce, nikoho nezajímá, achjo. Až zbourají můstek v Rousovicích, nepůjde to ani směrem do města. Je mi jasné, že každá "odpovědná" osoba by mi vysvětlila PROČ to nejde - normy, předpisy,.... lidi přece nejsou nic proti všemocnému papíru. A "tajnou" trasu, se zajížďkou 3 km a terénní vložkou, ale je lepší nezmiňovat, jinak tam dají ZÁKAZ VJEZDU a bude to, protože lidem se dneska nic dobrého nepřeje.

3.1 No,máme se na co těšit !!!


http://melnicky.denik.cz/zpravy_region/ridice-ceka-v-melniku-tezke-jaro-plne-objizdek-a-kolon-20160305.html

 

Tak právě jsem prostudoval výše uvedený článek,pokud je to teď podle Vás katastrofa (dá se s tím souhlasit),tak to co nás čeká, to mohl vymyslet jen chorý člověk bez mozku. Oni se rozhodli rozkopat snad celý Mělník najednou a to vše kvůli opravě "nového mostu" . Stojí za to si ten článek pořádně prostudovat a záhy zjistíte,že pokud se doteď jezdilo špatně,tak od nynějška asi vůbec. To jak psali že to pojede na etapy,je evidentně blbost, NEB JE VŠE JINAK !

No přemýšlejte "kudy tudy",bude to o nervy...

PS: Já si jako místní poradím,v Rousovicích a okolí můžu poslepu,ale co ti ostatní chudáci...

3.1.1 Mazec


Mazec začne, až se úplně rozpadne povrch ulic  Nemocniční a Oldřicha Wenzla, jako že k tomu obě ulice nemají daleko.

2 Kruhový objezd u Shellu má


Kruhový objezd u Shellu má začít v dubnu a hotov by měl být v polovině prázdnin,pokud jde o mostek v Rousovicích,tak ten začne až po dokončení první etapy průtahu na podzim.Alespoň tak,na Ml. Boleslav se osobní dostanou Italskou nebo zadem přes V. Borek a Skuhrov,ale co velká nákladní? To se nechme překvapit... natož od Ml. Boleslavi,už vidím nadšení ,jak Velkým borkem jezdí kamiony,jelikož tam proběhla celková oprava silnice od Skuhrovských závor až k bývalé Pavučině. tak snad to mají nějak ošéfované ....

Obrázek uživatele milk

1 To už tady bylo,ale až


To už tady bylo,ale až začnou opravovat most v Rousovicích a uzavřou dopravu od Ml.Boleslavi,to teprve nastane ta pravá legrace.

Obrázek uživatele malý princ

1.1 kruhák u Shellky


... a do toho se třeba ještě začne budovat kruhový objezd u čerpací stanice Shell... To bude teprv "veselo"!


https://www.traditionrolex.com/7