https://www.traditionrolex.com/7

 Mělnická radnice bude v sobotu 2. dubna večer modře nasvícena | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Mělnická radnice bude v sobotu 2. dubna večer modře nasvícena

Mělník se už druhým rokem připojí k celosvětové kampani podporující osvětu problematiky autismu s názvem „Light It Up Blue“ americké organizace Autism Speaks, ke které se již připojily jednotlivci i organizace ze 136 zemí ze všech kontinentů. Nejviditelnější aktivitou kampaně je osvěcování budov po celém světě modrým světlem. Osvětleno bylo již více než 200 významných staveb (např. Maďarský parlament, Bratislavský hrad, Pyramidy v Gíze, Empire State Building, Sydney Opera House), přidávají se ale i stovky firem a domácností po celém světě.

V roce 2008 se členové OSN jednomyslně shodli na tom, že 2. duben vyhlásí Světovým dnem porozumění autismu. V České republice vyhlašuje Asociace pomáhající lidem s autismem – APLA Praha každoročně osvětovou kampaň POROZUMĚT AUTISMU. V rámci této kampaně pořádá APLA Praha řadu akcí, které spojuje modrá barva. Proč modrá? Modrá je barvou komunikace a sebevyjádření, což je jedna z oblastí, ve které mají lidé s autismem největší potíže. Cílem osvětových akcí je upozornit na fakt, že s autismem se rodí každé 100. dítě, a že to, co lidé s autismem a jejich rodiny potřebují nejvíce, je právě porozumění a podpora.

 

Mgr. Helena Vavřinová
vedoucí Kanceláře vedení úřadu
tisková mluvčí

 



Město - z radnice

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele milk

1  Osvětleno bylo již více


 Osvětleno bylo již více než 200 významných staveb (např. Maďarský parlament, Bratislavský hrad, Pyramidy v Gíze, Empire State Building, Sydney Opera House), přidávají se ale i stovky firem a domácností po celém světě.

Tak se přidáváme k výše uvedeným světovým barákům.Jsem vděčný za toto vysvětlení,až uvidím naši radnici v modrém,nenapadne mne kritizování pochodů myšlení představitelů našeho města.

1.1 rozhodně


Rozhodně nehodlám kritizovat,ale můžete mi prosím vysvětlit,jak pomůžou modře nasvícené budovy k léčbě nebo pomoci ? 

 

1.1.1 Odpověď je


Odpověď je jednoduchá:Pomůže to,jako pomůže vyvěšení tibetské vlajky Tibetu.Kdybych chtěl ukazovat na porušování různých práv,tak bych musel vyvěšovat vlajky všech států světa.Českou bych vyvěsil proto:Když už si hrajeme na hodnou a spravedlivou EU a lezeme jí do zádele,tak by jsme měli mít alespoň průměrné příjmy obvyklé v tomto spolku a nebýt jen lacinou pracovní sílou pro ty okupující.


https://www.traditionrolex.com/7