https://www.traditionrolex.com/7

 Den zdraví v Nemocnici Mělník | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Den zdraví v Nemocnici Mělník


Mělnická zdravotní, a.s., pořádá ve středu 22. 6. 2016 Den zdraví. Akce se zúčastní lékaři z jednotlivých primariátů nemocnice a otevřeny budou ambulantní provozy vybraných oborů. Na návštěvníky čeká široká škála preventivních vyšetření, názorné ukázky a mnoho informací z jednotlivých zdravotnických oborů.

Hosté se mohou těšit na průchozí maketu tlustého střeva, o velikosti 9 x 4 m. Průvodci zájemcům na maketě názorně popíší, jak tlusté střevo funguje a jaké choroby jej postihují.

Jedním z bodů programu Dne zdraví bude možnost využít návštěvu cévní ambulance
a poradit se s odborníky Mělnické zdravotní, a.s., o potížích spojených s křečovými žilami. Společnost APTUM naváže na cévní problematiku a umožní ve spolupráci s chirurgií Nemocnice Mělník klientům ošetření metliček či dalších kožních defektů speciálním přístrojem.

Informace budou moci získat také budoucí maminky, kterým porodní asistentky gynekologicko-porodnického oddělení zodpoví veškeré dotazy týkající se porodů v Nemocnici Mělník. Klientkám gynekologicko-porodnického oddělení budou nabídnuty služby Lenky Kubáčové ze společnosti Alfa Universum L. K., jež si s rodičkami popovídá
o osobnosti dítěte, a služby zástupkyně spolku ÚSMĚV MÁMY, která pohovoří o době poporodní a psychických změnách v šestinedělí.

Interní oddělení mělnické nemocnice klientům zkontroluje hladinu cukru v krvi a odborníci ze Všeobecné zdravotní pojišťovny návštěvníkům změří tlak a procentuální obsah tuku v těle. Dále klienty informují o benefitech, které se vztahují na jednotlivé segmenty společnosti.

Na urologické ambulanci se lékaři budou věnovat prevenci a případné zájemce vyšetří v souvislosti s rakovinou varlat či onemocněním prostaty.

Díky Soukromé střední zdravotnické škole Mělník si návštěvníci mohou vyzkoušet resuscitovat člověka nebo zjistit, jak vypadá otevřená zlomenina, připravená za pomoci líčidel.

V souvislosti s prevencí kožních obtíží bude možné vyšetření znamének dermatologem lékárny Benu, jehož působiště klienti naleznou v prostorách recepce Nemocnice Mělník.

Den zdraví cílí také na děti školního věku, kterým bude pomocí speciálního přístroje ukázáno, jak důležitý je důkladný postup při mytí rukou. V rámci akce zjistí, co všechno se může stát, když nebudou dodržovat správné hygienické návyky.



Zdraví

https://www.traditionrolex.com/7