https://www.traditionrolex.com/7

 Test odolnosti 2016 | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Test odolnosti 2016


Na Kokořínsku se konal další ročník extrémního závodu.

V ranních hodinách dne 23. června 2016 se sešli účastníci dalšího ročníku extrémního závodu Test odolnosti 2016 na Územním odboru policie Mělník, kde vedení mělnické policie a města Mělník zahájilo tento náročný závod. Starosta města Mělník  MVDr. Ctirad Mikeš a vedoucí Územního odboru  P ČR Mělník plk. Ivan Žučenko popřál všem mnoho úspěchů v soutěži.

Letos se akce zúčastnilo 20 družstev mužů a 6 družstev žen. Na startu se sešli nejen reprezentanti policie z územních odborů Krajského ředitelství policie Středočeského kraje, ale i například z krajského ředitelství Ústeckého a  Moravskoslezského, a také policisté z  Prahy. Zastoupení zde měli také hasiči z Mělníka a Hasičský záchranný sbor Škoda a.s., Mladá Boleslav. Svůj tým sestavil také náměstek ředitele pro vnější službu  Krajského ředitelství policie Středočeského kraje  plk. Jan Ptáček. Nováčkem v soutěži byli strážníci Městské policie Mělník. Své síly si přijeli s profesionály změřit i pracovníci televize Prima, kteří sestavili tým převážně z redaktorů a kameramana zpravodajství.

 
Startovalo se jako každoročně z Romanova u Mšena. Novinkou byla nejen změna trasy a jednotlivých disciplín, ale i cíl závodu, který byl tentokrát na parkovišti pod hradem Kokořín. Pětičlenné týmy se  pohybovaly po trati dlouhé zhruba jednadvacet kilometrů, kde na závodníky čekalo 18 stanovišť. Ženy absolvovaly poloviční trasu. Úkoly na jednotlivých úsecích byly složeny ze zdravovědy, silových disciplín, orientace v terénu a podobně.
 
Ve večerních hodinách bylo jasno o vítězích i poražených.  Vzhledem k náročnosti trati, podmínkám a hlavně velmi teplému počasí byli vítězi všichni, kteří se závodu zúčastnili.

Výsledky v jednotlivých kategoriích:
 
Ženy: 1. Územní odbor P ČR Příbram.
          2. Územní odbor P ČR  Mělník
          3. Územní odbor P ČR  Kladno
 
Muži:1. Stálá pořádková jednotka Krajského ředitelství policie hlavního města    Prahy
          2. Hasičský záchranný sbor Mělník
          3. Územní odbor P ČR SKPV Mělník

Ceny třem nejlepším týmům v obou kategoriích předali starosta města Mělník MVDr. Ctirad Mikeš a vedoucí Územního odboru PČR Mělník plk. Ivan Žučenko.

 
Velký dík soutěžících patří  všem,  kteří se na zajištění celého závodu intenzivně podíleli. Bez jejich nadšení by se tento závod nemohl uskutečnit. 

Další informace a fotografie naleznete:
http://melnicky.denik.cz/zpravy_region/policiste-a-hasici-si-proverili-fyzicku-v-lese-mezi-skalami-20160623.html

por. Mgr. Markéta Johnová
tisková mluvčí P ČR Mělník

 



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7