Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Semafor u Benziny

Dnešní zážitek z kolony na příjezdu od Prahy, respektive od Kel, stál opravdu zato. Kolona měla rychlost kolemjdoucího chodce (pán asi kolem 55 let) a hlavně délka šňůry vozidel předčila veškeré odhady. Na mělnický semafor jsem si "stoupl" do fronty v kelské zatáčce u autobusové zastávky. Po příjezdu jsem to změřil na mapě a pražským směrem se stálo 2300m, zatím co na Pražské ulici byla fronta cca 520m, a to ještě jezdí dost aut na Mladou Boleslav. Proto si myslím, že by intervaly semaforu měly být nastaveny jinak.

Třešničkou na dortu byla sanitka se zapnutým majákem, kterou zablokovala u cukrovaru právě se rozjíždějící fronta aut, co nemají kam uhnout.

Nezbývá než doufat, že oprava bude hodně rychlá, tohle je fakt extrém - kam se hrabe původní přiuzavírka Italské...

 

.

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

1 SEMAFOR U BENZINY


Semafor u Benziny po dlouhém vybudování průtahu nemohl vymyslet normální člověk ale nepochybně někdo kdo pracuje na Mělníku a každý den je v půl třetí doma po pěší ose. 

Na výluce samotné se pracuje velmi vlažně a už 14 dní tam řeší napojení domů na kanalizaci. Už jsem viděl ve vyhloubené silnici jít muže o berlích a ženu s nákupní taškou. 

Já jezdím každý den domů o půl hodiny déle nebudu rozebírat detaily doufám že občané dojíždějící do Prahy za prací budou na toto pamatovat při volbách a smetou lidi kteří jsou zodpovědní za neuvěřitelně dlouhé budování nudle nazývané obchvatem Mělníka s následnými dlouhými opravami toho co se mezi tím zničilo s následným dopravním kolapsem který nikoho kdo je za něj zodpovědný nezajímá.

1.1 Volby


Také doufám, že lidé budou precizně volit v parlamentních volbách a nebudou volit stranu současného ministra dopravy (ANO2011) či ministrů předchozich (ODS), jakožto lidi, kteří jsou voleni a mohou ovlivnit chod investora melnickeho obchvatu, tedy ŘSD.

1.1.1 volby


obávám se, že pán nemyslel parlamentní volby.......ono je vždy jednoduché to hodit na místní politiky, kteří za toto opravdu nemohou. A před volbaman stejně Babiš nakoupí koblihy a má to v kapse Smiling

1.1.1.1 poznámka ve vší slušnosti


Jenom by jsem chtěl poznamenat že na nikoho nic neházím ale už jsem za svůj život v české republice vypozoroval toto - nic nejde , nic nefunguje ale - všichni si dělají perfektně svojí práci a NIKDO za NIC nemůže. Já vidím u cukrovaru každý den zácpy a to po roce budování obchvatu které na straně z města ucpávají nový kruhový objezd a v pátek jsem byl na semaforu u cukrovaru obdarovám signálním páskem s tím že pán co to tam roznáší je hluchoněmý a mám mu dát peníze-bylo na letáčku. No já znám podobné kteří chodí do práce ..... jenom se bojím až se tam budou nabízet služby pro ukrácení čekání řidičů Smiling)))))))