https://www.traditionrolex.com/7

 S historickými autobusy na Mělnické vinobraní | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

S historickými autobusy na Mělnické vinobraní

V polovině září letošního roku se bude konat již tradiční Mělnické vinobraní. Během tří dnů (od 16. do 18. září 2016) vystoupí v nabitém programu známé české kapely a soubory nejrůznějších žánrů, odehrají se divadelní výstupy a šermířské souboje. 
Každoročně vyhledávaný program pro děti i dospělé na konci léta letos doplní i organizace ROPID s historickými autobusy v rámci Regionálního dne Pražské integrované dopravy. Hned čtyři speciální linky budou provozovány v sobotu 17. září 2016 v Mělníce a okolí a spolu s posílenou pravidelnou linkou 369 umožní lepší dopravu na tuto významnou akci.
Historická vozidla, jako jsou například Škoda RTO s vlekem nebo kloubový Ikarus 280 v modrém nátěru, vyjedou v 9:30 a v 10:30 od stanice metra Ládví na své zvláštní linky, které budou v průběhu dne vypravovány z Mělníka do Neratovic, Kralup nad Vltavou a do Štětí zpravidla v hodinových či dvouhodinových intervalech. Čtvrtá historická linka bude brázdit po okružní trase ulice Mělníka, hlavním přestupním bodem mezi jednotlivými linkami pak bude mělnické autobusové nádraží. V podvečer se většina autobusů vrátí i s cestujícími zpět do Prahy, posílená pravidelná linka 369 bude v provozu do pozdních večerních hodin.
Novinkou letošního posílení dopravy během Mělnického vinobraní bude i vypravení speciálního historického motorového vlaku z pražského hlavního nádraží přes Neratovice a Všetaty. Na mělnickém vlakovém nádraží na něj budou navazovat vybrané spoje již zmiňovaných historických autobusových linek, které všechny návštěvníky dovezou do centra do blízkosti náměstí Míru, jež bude hlavním dějištěm celého vinobraní.

Ing. Filip Drápal, ROPID



Město - z radnice

https://www.traditionrolex.com/7