https://www.traditionrolex.com/7

 Most na Mladoboleslavské ulici dokončí firma Strabag | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Most na Mladoboleslavské ulici dokončí firma Strabag

Jak jsme již informovali, vedení města Mělníka od konce července řešilo ve spolupráci s Ředitelstvím silnic a dálnic (ŘSD) pozastavení prací na generální rekonstrukci mostku na ulici Mladoboleslavská. Dodavatel – firma EX MOST se dostala do druhotné platební neschopnosti a pozastavila zde veškeré práce. Nyní se podařilo ŘSD jako investorovi akce dohodnout dokončení této akce firmou Strabag. ŘSD zadalo potřebnou revizi stávajícího stavu mostku. Firma Strabag si převzala staveniště 20. září a nyní již budou práce na dokončení stavby kontinuálně pokračovat. Vše by mělo být hotovo do konce listopadu.

Mgr. Helena Vavřinová
vedoucí Kanceláře vedení úřadu
tisková mluvčí



Město - z radnice

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

3 vyhozené peníze


Takovou amatérskou práci při řízení naprosto zanedbatelné stavby jsem za 25 let praxe ve velkém stavebnictví ještě neviděl.. Vyhozené peníze nás všech za pár set metrů silnice od křižovatky ke křižovatce + několik opravdu hnusných (promiňte ten výraz) úprav značení ve městě.. Za tohle by snad někdo měl jít sedět, neumím si představit, že by bylo možno vyplýtvat takové peníze beztrestně.

3.1 100% pravda


Naprosto souhlasím s Vaším názorem. Smutný je i další plán " OBCHVATU". Celá doprava totiž pojede nadále okolo Shellky a nádraží až k hale Bios. Takový OBCHVAT opravdu řeší to, aby nerušila velkou část obyvatel Mělníka. 

2 nevyšla,jenže... ...


nevyšla,jenže...

... buďme rádi za to,že vůbec něco vyšlo. Také jsme mohli čekat do vánoc jen na to,že to někdo projedná,situace je naprd,ale mohlo být hůř. Snad,když už fa Strabag převzala staveniště, také uvidíme nějakou akci - makající dělníky.

Doufejme že již mají nastudovanou dokumentaci a věc se dá do pohybu...

Berme si z toho všeho to lepší a snad bude líp...

Obrázek uživatele milk

1 Takže utopie o postavení


Takže utopie o postavení provizorního mostu zase borci nevyšla


https://www.traditionrolex.com/7