https://www.traditionrolex.com/7

 Vyberte, které filmy promítne Letní kino na Aušperku 2017 | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Vyberte, které filmy promítne Letní kino na Aušperku 2017

Vážení přátelé, pojďte opět rozhodnout, jaké filmy promítneme na Aušperku.

Již několikátým rokem se léto snažíme zpříjemnit malým letním kinem v dosahu centra města. Původně jsme promítali na dvorku u naší kavárny, od roku 2013 ve spolupráci s MEKUC jako součást Mělnického kulturního léta promítáme na větším prostoru, v parku na Aušperku (v prostoru pod Mělnickou knihovnou). I letos vyzýváme ke spolupráci na tvorbě programu vás, diváky. Předvybrali jsme podle aktuálních distribučních možností několik filmů a pokud máte chuť, můžete sami rozhodnout, jaké filmy letos na Aušperku uvidíme. Anketa visí na veřejném webu, není tedy nutné se nikam registrovat, nikde se přihlašovat. Pokud chcete, můžete nám do formuláře také připsat svou adresu, abyste byli informováni o výsledku hlasování, o akcích kulturního léta, nebo nám můžete s pořádáním i pomoci.

Promítat na Aušperku se letos bude 13., 20. a 27. července., 10., 24. a 31. srpna. Kromě toho se těšte na ostatní, již tradiční veselé aktivity Mělnického kulturního léta, koncerty, dětský park u MKD, workshopy a další radosti.

Vybírejte podle své chuti, dětské, nebo dospělé filmy podle níže uvedného seznamu (podrobnosti o filmech jsou stejně jako procenta ze serveru csfd.cz). Případně napište tip na jeden film, který nám tu chybí.
POZOR! 9. května večer bude hlasování ukončeno a zveřejněn výsledek. Na vaši chuť na filmy BUDEME PŘIHLÍŽET.

 

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (csfd.cz 65%) - slavná Alenka dospěla a znovu se ocitá v kouzelném kraji se svými starými známými. Čeká ji však nebezpečná cesta, během níž musí zachránit potrhlého Kloboučníka dřív, než jí vyprší všechen čas.

Animatrix (83%) - již dvakrát se tento film těsně nedostal do výběru, a proto ho nabízíme ještě potřetí. Animovaný snímek, který vznikl před kultovním filmem Matrix a dozvíte se o posledních městech lidské rasy, válce mezi stroji a lidmi a o závěrečném úpadku lidstva.

Autopohádky (57%) - animovaný povídkový snímek českých autorů, plný hvězdných dabérů i zajímavých animačních postupů.

Co kdybychom žili společně (71%) - koprodukční tragikomedie vypráví příběh pěti seniorů, kteří se rozhodnou v sedmdesáti pěti letech raději pro společný život v komunitě, místo aby odešli do domova důchodců. Nevhodné do 12 let.

Dítě Bridget Jonesové (73%) - romantická komedie, která vznikla, stejně jako její předchozí díly, na motivy úspěšné humoristické knihy. Opět se můžete těšit na lehce cynické komentáře i neodolatelnou romantiku. Nevhodné do 15 let.

Edith Piaf (81%) - životopisný hudební film o vášnivém životě vášnivé šansoniérky. Nevhodné do 15 let.

Hobit: Bitva pěti armád (75%) - poslední díl z této velkolepé fantasy trilogie uzavírá dobrodružství Bilba Pytlíka a jeho společníků, a v Bitvě pěti armád docházejí síly všem. 

I Love You Phillip Morris (71%) - Jim Carey a Evan McGregor v bláznivé vězeňské komedii. Nevhodné do 15 let.

Já, Olga Hepnarová (67%) - životopisné drama poslední ženy, která byla na našem území popravena - za zabití 8 lidí. Nevhodné do 15 let.

Já, padouch 2. (77%) - další animované dobrodružství napraveného padoucha Grua, jeho dcerek a Mimoňů. 

Lego příběh (75%) - obyčejná lego-figurka Emmet, omylem považovaná za superhrdinu, se účastní záchrany lego-světa v tomto animovaném snímku, plném vizuálních efektů.

Mary a Max (85%) - tento snímek jste si teké už dvakrát skoro vybrali, tak mu dáváme šanci potřetí. Netradiční animák (nejen) pro dospělé odhaluje zákruty lidské duše na netradičním přátelství dvou netradičních lidí. Nevhodné do 12 let.

O myšce a medvědovi (79%) - laskavě krásné animované dobrodružství velmi nesourodé dvojice hrdinů, kteří z prvotní pragmatické koalice dospívají k přátelství. Podaří se jim kromě toho odhalit i velké cukrovinkové spiknutí?

O Schmidtovi (68%) - laskavá tragikomedie s Jackem Nicholsonem o stárnoucím muži, který se rozhodne změnit celý běh svého života. A vydává se napříč Amerikou v obstarožním karavanu...

Pes ro(c)ku (68%) - animovaná komedie o dospívání pasteveckého psa Bodiho, který se chce stát - rockovou hvězdou. Snímek plný gagů, které pobaví děti i dospělé.

Pohádky pro Emu (73%) - laskavý rodinný film o holčičce, jejích nových rodičích a zlé sociální pracovnici.

Teorie tygra (75%) - a ještě jeden film o lidech v nejlepším věku. Jan se nechce dočkat stáří v takovém stavu, jako jeho zesnulý tchán. Udělá proto radikální rozhodnutí, se kterým leckterá žena nebude souhlasit. Vydává se na novou životní etapu, jejíž součástí je stádo koz, plavba na voru a život na lodi.

Už je tady zas (69%) - komediální drama. Adolf Hitler se po sedmdesáti letech nečekaně probouzí v Berlíně. Jak se vypořádá s moderní dobou? Na motivy bestselleru. Nevhodné do 12 let.

 

Spolupořadatelé Letního kina na Aušperku, Přátelé Želvy, z.s.



Kultura

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

2 Výsledky hlasování Letní kino Aušperk


Konečný počet hlasujících byl krásných 316 lidí. Každý hlasující se mohl rozhodnout pro jeden až šest filmů, celkem bylo rozdáno 1055 hlasů. Vítězná šestice získala 579 jednotlivých hlasů, takže myslím že i letos to bylo dost jednoznačné.

Filmy jsme uspořádali podle jejich délky, abychom nepromítali zkraje prázdnin ty nejdelší (stmívá se pozdě).

Celé Letní kino Aušperk by se nekonalo, nebýt podpory a vstřícnosti MEKUC, o. p. s., které zajišťuje jak práva k filmům, tak technické zázemí celé akce. Děkujeme i za to, že také letos můžete filmy vidět BEZ VSTUPNÉHO. Pokud máte pocit, že byste chtěli za filmy něco zaplatit, zajděte v průběhu roku na kteroukoliv z akcí, které MEKUC pořádá. Uděláte si tak dvojí radost.

A takhle to tedy nakonec dopadlo. Děkujeme  hlasujícím a s vámi se všemi se těšíme na setkání u filmů na Aušperku. 

13.7. (západ Slunce 21:09, začátek promítání nejdříve 21:30) Já, padouch 2.

20.7. (západ Slunce 21:02, začátek promítání nejdříve 21:15) Teorie tygra

27.7. (západ Slunce 20:53, začátek promítání nejdříve 21:15) Pohádky pro Emu

10.8. (západ Slunce 20:30, začátek promítání nejdříve 20:45) Alenka v říši divů: Za zrcadlem

24.8. (západ Slunce 20:03, začátek promítání nejdříve 20:15)  Edith Piaf

31.8. (západ Slunce 19:48, začátek promítání nejdříve 20:00) Dítě Bridget Jonesové

Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

1 Aušperk, hlasování odstartováno


Ještě dodám, že vloni hlasovalo 170 lidí a na projekcích pak bylo od 70 do 200 diváků. I letos budou projekce zdarma, bez vstupného, s možností zakoupení drobného občerstvení.

Díky za spoluúčast.


https://www.traditionrolex.com/7