https://www.traditionrolex.com/7

 Mělnické podloubí se opět rozezní skvělou muzikou | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Mělnické podloubí se opět rozezní skvělou muzikou

Hudební setkávání Blues před Dírou se již stalo nedílnou součástí Mělnického kulturního léta. Každý pátek večer se na náměstí Míru v prostoru před známým barem každoročně v tuto dobu představují výborní muzikanti, kteří zde pokaždé navodí tu pravou letní atmosféru.

Nejinak tomu bude i v letošním roce. Posluchači se tak budou moci těšit například na Justina Lavashe, Dobré ráno blues band, Lady I Trio či Tomáše Homutu a jeho hosty.

Jako první se představí skupina, která není v tomto městě poprvé, ale v mělnickém podloubí bude mít svojí premiéru. Repertoár severočeské kapely „Martin Ketner Band“ vychází z blues-rockových kořenů. Lídr kapely Martin Ketner prošel legendární severočeskou bluesovou pánví s kapelou Blues No More a před tím působil například jako host české countryové legendy Fešáci. Koncerty kapely proplouvají od rockových balad až po nadupaný kytarový sound. Autorský repertoár bývá často doplněn blues-rockovými standardy, takže je možno zažít poselství S.R.Vaughana, J.Hendrixe, G.Moora, J.Bonamassy anebo K.W.Shepherda. Kapela koncertuje na festivalech či v hudebních klubech zaměřených na bluesovou muziku. A tak hrají nejenom po celé naší vlasti, ale také v Polsku, Německu nebo ve Švýcarsku. Repertoár kapely je tak široký, že zvládne hrát i několikahodinové bluesové maratóny. Hlavní předností kapely je strhující živočišný projev kytaristy a zpěváka Martina Ketnera, doplněný pulzující rytmikou basy a bicích.

A to jistě zažijí i všichni, kteří zavítají před bar Díra v pátek 7. července kde v obvyklou dobu od 21 hodin zazní mimo jiné i skvělá kytarová sóla, jenž posluchače jistě opět uvedou do varu.

Prostě to bude pohoda jako i po další letní páteční večery.

  
 



Kultura

https://www.traditionrolex.com/7