https://www.traditionrolex.com/7

 Začátek školního roku | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Začátek školního roku

Vážení raní,

v pondělí začíná školní rok? To co se bude dít mezi 7,30-8,00 u ZŠ Seifertova to se musí vidět. Ředitel se postarl o parkovací místa učitelům před školů. (přestže je 100m od školy velké parkoviště a ráno je poloprázné) a my rodiče s dětmi se tam máme pozabíjet. Pane starosto to se musí vidět. Ještě prosím k zamyšlení ten policista MP na přechodu u tanku??? kolik dětí myslíte že chdí do Jungmanky z města od hradeb? Pravda je ho tam vidět. Čest vaší práci.

Politika předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 Komentář


Pane, ani nedoufám že svým přízpěvkem něco změním na úrovni našeho města. Spíše apeluji na lidi, aby nebyli lhostní k tomu co je tíží a vytvářeli soustavný tlak na zastupitele. Jsem nohama na zemi a vím že navrhovat na Mělníku bez emisní zóny je mimo současnou realitu. To snad ani nebude předmětem politického klání v následujících volbách. Vaše holedbání se bezpečností nebere v potaz ekologickou bezpečnost. Uvidíte sám až přijde inverze jak to zde bude vypadat. Po silnicích jezdí vraky, ale to je jiná kapitola zcela mimo dosah.

1 Parkování u škol


Souhlasím je to špatné, před školou není kde zastavit, aby učilté vyšli z aute do vchodu školy. Ten kdo dojíždí za prací do Prahy ví o parkování své,  500m chůze je úspěch.. Obě školy Seiferttka i Jungmanka májí parkoviště pod nosem. Když se podívám odkud dojížddí učitelé z Mělníka ke škole je vážně úsměvné jim vyhrazovat parkování před školou. Pohodlí učitelů je vyšši hodnota než bezpečnost dětí.

 

1.2 Seifertova ...


... a ještě by jim mohli přistavovat autobus na cestu do jídelny , nejlépe s WI-FI , televizema a záchodem ...

Co to tu melete ? Dnešní děcka ( ne všichni) jsou většinou líná , dřepí to u počítačů , mobilů apod. , takže toto je minimální pohyb který jim rozhodně neublíží , ba naopak !!!

Vystudoval jsem stejný ústav a po celou dobu jsem chodil pěšky , ale nejen já , VŠICHNI , včetně učitelů a za každého počasí . Když čtu Váš příspěvek opírající se o bezpečnost dětí / pohodlí učitelů , tak jsem prostě rozčarován . Nebylo by lepší , děti řádně vést k tomu jak se chovat cestou kamkoliv , učit je samostatnosti a odpovědnosti , než smrdět u školy autama a dělat si tak každoranní pakárnu navzájem ?

A když už má Vaše dítě nepřekonatelný odpor k pohybu a Vy asi též , tak si zaparkujte pod školou u Vrázovky a zbytek dojděte ...

1.1 Parkování


Dost zvláštní názory. Auto nemám, všude chodím pěšky, případně využívám hromadné dopravní prostředky. Takže parkování nemusím řešit. Přesto mě téma zajímá. Rodiče a dětičky nemají nožičky? Nemohou dojít z parkoviště, tak jak to radíte zaměstnancům školy?

Také možná začněte chodit opět do školy, nebude tolik chyb.

Michala

1.1.1 Parkování u škol


Paní, jste mimo realitu. V ČR je 8,5 mil aut. Skutečnost je taková, že rodiče vozí děti do školy auty a je potřeba v zájmu bezpečnosti na to pamatovat. A vaše osobní invektiva v uvedené formulaci je úsměvná.

1.1.1.1 Naše země nikdy nebyla tak


Naše země nikdy nebyla tak bezpečná jako nyní. A pokud máte na mysli bezpečnost silničního provozu, tak byste měla naopak bojovat za omezení aut. Čím víc bude takových jako vy, tím větší bude riziko pro děti na silnici. Berete to z naprosto špatného konce.


https://www.traditionrolex.com/7