Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na [email protected].

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Jaký je Váš názor?

Dnes jsem po zoufalém telefonátu navštívila svou starší příbuznou. V pondělí se zúčastnila schůze vlastníků bytových jednotek ul. Revoluční.
V jejich domě má od nepaměti byt rodina Rybářů a ona pamatuje jejich chlapce jako malé děti. O to vice byla ohromena arogancí a pohrdáním mladého Rybáře na schůzi vlastníků. Schůze byla svolána z důvodu porušení stanov… Rybářovi byt pronajímají sociálně slabým, kteří se v něm střídají a není tedy divu, že se zde objevil   hmyz  (štěnice).  Reakce „pana“ Rybáře mladšího  na schůzi  „nájemníky mi dodává realitka mám v pořadníku i cizince (Syřany), kteří žijí nočním způsobem života…“. Jinými slovy já jsem ten co rozhoduje o vašem klidném bydlení a nic než prachy mě nezajímá.
Při jednání schůze si jen hrál s telefonem vysmíval se diskutujícím vesměs starším lidem a s tím také odešel.
My mladí a zdraví  by jme měli mít na paměti, že v naší blízkosti jsou staří a nemocní lidé  u nichž  metody „podnikatelského“ dna vyvolávají obavy z budoucnosti a stres. Zde platí,  i my budeme dáli Bůh staří.  Jaký je Váš názor?
 

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

4 Chamtivost a bezohlednost


Teplice jsou asi zdrojem inspirace. Mám také osobní zkušenost se štěnicemi a také z Teplic. Přesně stejný případ muslimové v nájemním byte v bytovém domě.
Nikdo neví jak se to stalo, ale časem se štěnice nastěhovali i do domu chamtivých nájemců vzdáleného cca 2km od pronajímaného bytu. .
On i ten nevětší ignorant začne  přemýšlet jinak když se pořádně nevyspí a je ráno poštípaný.

 

3 Chamtivost a bezohlednost


Mám podobnou zkušenost s vlastní babičkou v Teplicích. Bezohlední a nenažraní vlastní bytu jej začali k pronájmům muslimským rodinám… šílené, hmyz, řev 24hodin denně. Vztahy byly už tak vyhrocené, že se našli lidé  bydlící v domě, kteří piknikovali v autech před současným bydlištěm bezohledných nájemců  a dávali jim zakusit podobné příkoří.  Pomohla až žaloba sdružení  vlastníků na člena porušujícího stanovy.

2 Nezbývá než souhlasit s


Nezbývá než souhlasit s Vaším názorem , ano , je to rodina , kde to začíná . Nicméně , pokud vím , s otcem mladého se šlo vždy domluvit . Kolikrát může rodič vychovávat , zakazovat , být příkladem ale stejně to na úrodnou půdu nepadne . Stačí , aby se dítě chytlo " špatných kamarádů " a je vymalováno . Kolik už takových bylo ? Rodiče vážení občané a dětičky zmetkové k pohledání ... Navíc mladý vyrůstal ve zlaté kleci , ten ví kulový co je práce , ten jen natáhl ruku a měl ....

S těmi pronájmy je to těžké , pokud vím , tak pronajímají kde se dá a komukoliv kdo platí . Na jednu stranu chápu , je to byznys , na straně druhé , chudáci sousedé ... Nezbývá než doufat že  " karma zafunguje " .

 

1 Slušnost a respekt


Co k tomu dodat? Slušné vychování... v rodině tam to začíná.  Ikdyž zeptejte se jejich současných sousedů na Dvořákové. Arogance a nabubřelost.