https://www.traditionrolex.com/7

 Živé vysílání Dětského rádia Mělník | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Živé vysílání Dětského rádia Mělník

Už téměř rok pro své posluchače připravují mělnické děti pravidelné každotýdenní vysílání dětského rádia z Mělníka. Po nelehkých začátcích se podařilo zajistit pravidelný přísun informací o všem, co by malé ale i velké posluchače mohlo zajímat. Náplní rádia není pouze souhrn zajímavostí ale také pozvánky na kulturní, sportovní i hudební akce, z nichž přinášejí také pěkné reportáže. Díky rádiu mají často možnost navštívit spoustu akcí zdarma aby následně z těchto pro posluchače přinesly zajímavou reportáž a to nejen z Mělníka ale i z jiných měst. V loňském roce vám přinesly například reportáže z Light ART show nebo parkurového parku v Praze.

 

Každé vysílání Dětského rádia Mělník je obohaceno také o soutěž (někdy i více) a to díky podporovatelům, kteří dětem věří a věnují jim vždy několik pěkných cen pro posluchače. Například právě na Light ART show i do parkur parku jste měli možnost si zajít zdarma také vy. V soutěžích se objevují také klasické i audioknížky, vstupenky a další zajímavé ceny.

Redaktoři a redaktorky chodí také mezi vás aby se zeptaly na zvídavé otázky v anketách. Další dovedností, kterou úročí ve vysíláních jsou rozhovory se zajímavými osobnostmi. Letošní první záříjové vysílání navštívila například Naty Hrychová a při vernisaži v galerii Ve věži vyzpovídaly výtvarnici Galinu Miklínovou. Po koncertě skupiny Pískomil se vrací udělaly příjemný rozhovor také se zpěvačkami z této hudební skupiny.

Mezi další úspěchy rádia patří spolupráce s MEKUC při vytváření dětského audioprůvodce městem. V něm můžete slyšet hlasy redaktorů z mělnického dětského rádia.

Protože plány s rádiem nejsou malé, snaží se spolupracovat s dětmi také z jiných měst. Úspěchem může být spolupráce s kluky z Kadaně, kteří po několikerých předchozím vstupech ve vysílání z Mělníka mají svůj vlastní vysílací den. Dětské rádio Mělník tedy nově od letošního října vysílá 2x týdně. V úterý a v pátek. 

Uznejte sami, že prošvihnout jakékoliv vysílání těchhle dětí z Mělníka a Kadaně by byla věčná škoda.

Tak nezapomeňte každé úterý a pátek poslouchat od 18:00 poslouchat další živé vysílání nebo kdykoliv ze záznamu na stránkách: detske-radio-melnik.webnode.cz

ZMENA OBSAHU: 30.10.2017 12:44

 

ZMENA OBSAHU: 30.10.2017 12:45

 

ZMENA OBSAHU: 30.10.2017 12:46

 

ZMENA OBSAHU: 30.10.2017 12:47



Kultura

https://www.traditionrolex.com/7