Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Uzavírka ul. 28. října v křižovatce s ul. Havlíčkova

Vzhledem k tomu, že v křižovatce ulic 28. října a Havlíčkova došlo k havárii šachty horkovodu, bude od 6. 11. 2017  do 20. 12. 2017 úplně uzavřena ul. 28. října v křižovatce s  ul. Havlíčkova. Po dobu uzavírky budou linky autobusové dopravy PID č. 369, 470, 471 a 472 ve směru od autobusového nádraží vedeny přímo zobousměrněnou ul. Kpt. Jaroše, poté vlevo do ul. Fibichova a dále po své pravidelné trase. Po dobu uzavírky bude v ulici Kpt. Jaroše, v úseku mezi křižovatkami s ul. U Sadu a ul. Fibichova, stanoven přechodným dopravním značením zákaz zastavení z důvodů zajištění bezproblémového průjezdu autobusů. Pozor – ul. Kpt. Jaroše bude zobousměrněna pouze pro autobusovou dopravu!

Mgr. Helena Vavřinová
vedoucí Kanceláře vedení úřadu
tisková mluvčí



Město - z radnice

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 Uzavírka ve městě.


No to je fakt hezké, a co ti ostatní řidiči, kteří jedou do města Jarošovkou? Nechápu, proč není zobousměrněná i pro osobní provoz, když už se tam nebude smět parkovat. To pak budu kličkovat Krombholcovou a Dvořákovou až na Pražskou a po útrapách se stejně k té Jarošovnce pak dostanu. Jo to budou mít obvyvatelé těchto ulic radost. Nebo to objedu jinak, já s tím problém nemám, ale co ti ostatní, ne každý je na Mělníku dobrý dopravní improvizátor. Dobře vymyšlené, to jo.... jirkabor

1 Dopravní experti


Dopravní experti jsou opět na koni. Takže bude logicky zobousměrněna i Fibichova, i když jen pro autobusy. Jenže plno lidí pojede Fibichovou po paměti a lze tam očekávat nebezpečné situace.