https://www.traditionrolex.com/7

 Prodám dětské knížky | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Prodám dětské knížky

Hledáte tip na vánoční dárek? 

Prodám dětské knížky ve výborném stavu, samostatně nebo po více kusech, cena do 100,-kc/kus. E-mailem zašlu příp.více informací a foto. Kontakt: netrmi@seznam.cz

TAJEMNÍ OBŘI Z PRAVĚKU - DINOSAUŘI

vazba: vázaná | formát: 240 x 340 mm | rozsah: 64 stran | Kdo byli ti tajemní a obávaní obři, kteří obývali naši planetu již před 230 miliony léty? A jací vlastně byli? Všechny otázky, které vás napadají v souvislosti s dinosaury vám zodpoví tato přehledná a zábavná kniha. Naleznete zde informace o hmotnosti, výskytu i obživě dinosaurů. Pokud vás více zajímá, jak tenkrát Země vypadala, který z obrů byl největší nebo který požíval kameny, i na to v této knize naleznete odpověď. Kniha je kompletní průvodce po jurském ráji pro mladé badatele.

 

JAK FUNGUJE SVĚT

Co mají rostliny společného se zvířaty? Z čeho a jak vznikl vesmír? Jaká jsou největší tajemství našeho světa? Vědci zkoumají tyto i jiné záhady již celá tisíciletí. Kniha obsahuje množství otevíracích okének, za nimiž se ukrývají odpovědi na mnohé z nejzajímavějších otázek i výsledky vědeckých objevů. Nakladatel: Svojtka § Co., s.r.o. 

 

KRKONOŠSKÉ POHÁDKY (Marie Kubátová)

Marie Kubátová posbírala a sepsala nadherné Krkonošské pohádky. Pohádky o dobru, zlu, chamtivosti a lásce. Příběhy z krkonošských hor a podhůří, kde vládne moudrý Krakonoš. Lakomý jilemnický pán jenom kouká, kde by co sebral z cizího! Krakonoš jeho plány většinou odhalí a zmaří. Občas si z Vejricha také udělá legraci. Pohádkové příběhy o životě krkonošského lidu pocházejí z pera Marie Kubátové.

 

VYNÁLEZCE ALVA (Klára Smolíková)

Alva si ví rady se vším. S tímto vynálezcem se rozhodně nudit nebudete! Vynálezce Alva je brýlatý kluk – rozcuchaný neposedný zrzek, toužící po technických vymoženostech třetího tisíciletí. Jméno Alva „zdědil“ po svém slavném předchůdci T. A. Edisonovi. Jako každý génius je nadán nezměrnou fantazií a tvořivostí, které ve spojení s jeho nepraktičností a zmatkářstvím vedou k nečekaným zápletkám a ještě nečekanějším rozuzlením. 

 

TAJEMSTVÍ SRDCE (Šárka Váchová)

Byla nebyla dvě království. Jedno, laskavého a spravedlivého krále Slavomíra a to druhé, zlého a zpupného krále Murdychora. Ve Slavomírově království se lidem žilo dobře. Mohli se radovat z výsledků své práce a těšili se na brzké narození králova potomka. Zato v Murdychorově zemi třeli poddaní bídu s nouzí, zatímco jejich panovník se topil ve zlatě a stále mu to bylo málo.

 

DRAKA JE LEPŠÍ POZDRAVIT ANEB O ETIKETĚ (Daniela Krolupperová, Miloš Kratochvíl)

Děti by se měli učit slušnému chování již od útlého věku. Jsou to pro ně ale jen suché poučky a kárání. Autoři se proto rozhodli učit etiketu pomocí příběhů. V těch je ukryto poselství o tom, že má člověk pozdravit, poprosit, poděkovat, že si musí po sobě uklízet, neničit věci, dělit se, nemá být lhostejný... U každého příběhu je připojen rádce pro rodiče, jak učit své děti dobrému chování.

 

SLUNEČNÍ PŘÍBĚHY (Lenka Ševčíková)

Příběhy, které původně vznikly pro autorčina syna, když měl různé potíže s chováním, se změnami a dalšími zábranami, které děti ve věku do šesti let potkávají. Řešení problémů běžnou cestou nepomáhalo. Její syn se dožadoval pohádek či příběhů, které maminka vymýšlela. Kupodivu některé stačilo vyprávět jednou, jiné víckrát. Syn při nich pohodově usnul a další den nastávaly změny. Ilustrovaná kniha obsahuje kromě textu mandalky a omalovánky, určené především předškolním dětem.

VERŠOVANÉ ROZCVIČKY PRO KLUKY A HOLČIČKY (Romana Suchá)

Říkanky s pohybem pro děti od 2 do 5 let. Motivace jednoduchou říkankou a veselé ilustrace k provedení cviku umožní prožívat pohyb a fyzické cvičení jako hru a zábavu.

 

A – Ž PŮJDEŠ DO ŠKOLY – pro kluky, co se neztratí (Michaela Fišarová)

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka? Pomozte mu s abecedou a přibližte mu nový svět školního prostředí. Na každé písmenko abecedy existuje nějaký předmět nebo jev, se kterým se vaše dítě setká ve škole možná vůbec poprvé. S touto knihou ho už nic nezaskočí! Originální texty oceňované autorky doplňují hravé ilustrace.

 

 

 

 

 

Prodám předchozí téma | následující téma



Komerční inzeráty a komeční sdělení jsou na Mělníčku zpoplatněné a podléhají zvláštním podmínkám,
v případě zájmu o komerční propagaci nás neváhejte kontaktovat.

https://www.traditionrolex.com/7