Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na [email protected].

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Závod omezí provoz ve městě


2. a 3. června se v centru Mělníka uskuteční závod historických motocyklů a rally vozů o pohár Jiřího Peroutky – „Mělnický okruh 2018“, který omezí provoz automobilů i pohyb chodců ve městě.

V sobotu 2. 6. od 13.00 hodin do 24.00 hodin bude provoz v níže uvedených ulicích omezen především montáží zabezpečovacích prvků kolem trati závodu. Řidiči musí dbát pokynů pořadatelů. V neděli 3. 6. od 00.01 hodin do 17.00 hodin budou zcela uzavřeny tyto komunikace v trase závodu: Nová, Tyršova, Legionářů, Plavební, K Mostu, J. Seiferta a náměstí Karla IV., dále jako depa závodních strojů ul. Palackého a náměstí Míru a jako divácké zóny náměstí Karla IV. a ulice Zádušní. V neděli 3. 6. od 7.00 hodin do 17.00 hodin bude možný vstup do placené zóny v centru pouze po zaplacení vstupného 150 Kč, děti do 150 cm výšky mají vstup zdarma. Občan bydlící v této zóně se musí prokázat občanským průkazem nebo nájemní smlouvou.

Více informací na www.melnickyokruh.cz, případně u ředitele závodu Petra Chaloupky – tel. 732 145 893 a u Libora Horáka – tel. 777 295 761.

Zdroj: Mgr. Helena Vavřinová
vedoucí Kanceláře vedení úřadu
tisková mluvčí



Město

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele milk

1 Negativní propagace


Po dotazu u pořadatelů jsem zjistil,že turisté,návštěvníci a obyvatelé bydlící mimo uzavřenou zonu budou muset platit vstupné.Takže bez zaplacení vstupného 150 Kč se nedostanete do středu města,na pivo,k věži na soutok a k v té době nově otevřenému přívozu.Už slyším jadrné komentáře kolařů,turistů českých i německých z případně zakotvené lodi.Mělníku nestačí mezi řidiči komentované v celé republice populární dopravní zácpy a tak se to snaží negativní názory na naše město ještě více zatraktivnit.