https://www.traditionrolex.com/7

 Mělníček.cz - Mělník v pohybu | Mělnický portál nejen o Mělníku
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Mělník má dva bronzy

Poslední únorovou sobotu se v Milovicích u Lysé nad Labem konal 7. podnik desetidílného seriálu Amater Rallye Cup 2009/2010. Do šesti rychlostních zkoušek o celkové délce 21 kilometrů odstartovalo celkem 92 posádek. Povrch tratě tvořil suchý asfalt, mokrý asfalt, beton, led a sníh, což vyžadovalo správnou volbu pneumatik.

Sport Napsat komentář | » číst dál

ZOH pokračují v mělnických ulicích... aneb kam zmizelo 6 bodů z usnesení RM ze dne 15.2.2010 a 520 tis. Kč ?

ZOH pokračují v mělnických ulicích, do našeho krásného, revitalizací upraveného, města se přesunou někteří sportovci přímo z Kanady, aby mohli pokračovat ve svých závodech. Obří slalom se pojede v ulici Svatováclavská, jízda v boulích bude v ulici Legionářů a paralympijský turnaj v hokeji – se bude hrát přímo v budově radnice. Medaile se budou předávat na hromadě obrubníků na nám. Karla IV. Ještě bych málem zapomněl na naší nejúspěšnější disciplínu – rychlobruslení proběhne na náměstí Míru. Skvělá blátivá zatáčka u nově zrekonstruovaného hotelu Zlatý beránek a potom cílová rovinka na pěší zóně u radnice prověří všechny závodníky...

Město 4 komentáře | » číst dál

Stavební firma v Mělníku porušila normy

První odborný posudek brněnského znaleckého ústavu je na světě. Odhalil, co zavinilo nedávnou destrukci vozovek v ulicích Legionářů a U Tanku - selhal dodavatel i stavební dozor. Městem najatá stavební firma porušila při pracích na povrchu ulic Legionářů a U Tanku české normy. Na zasedání městského zastupitelstva to v úterý 23. února vřelo. Zastupitelům, kteří již dlouhodobě poukazovali na nekvalitu prací při tzv. revitalizaci centra, dal první posudek za pravdu. Naopak, nejužší vedení radnice, které velmi hájilo dodavatele i stavební dozor a společně s nimi odmítalo jakákoli nařčení z nekvalitně odvedené práce a které hovořilo a psalo nadmíru pochvalně o dosavadním průběhu oprav, se nyní chytá za hlavu. Stihne se dokončit šibeniční termín nákladné revitalizace? Čtěte více v článku, který vyšel v Mělnickém deníku ve čtvrtek 25. února.

Město 1 komentář | » číst dál

Vydařený valentýnský dětský karneval na Chloumku

Krásné Valentýnské odpoledne prožily děti v Rodinném centru na Chloumku. Ve spolupráci s RC Kašpárek Mělník  se podařilo zorganizovat velikou akci a znovu tak upozornit na krásné prostory této ojedinělé herny v centru Chloumku.

Kočárkárna Napsat komentář | » číst dál

Malé zamyšlení v době sportovního svátku a platby daní

Malé zamyšlení v době sportovního svátku a platby daní. Asi zbytečné, ale nemohu si pomoci. Je doba svátku sportu, která přichází periodicky. Spousta z nás se na ni těší a živí si svou národní hrdost. Tato perioda je však delší, než perioda placení daní. Jsem právě v procesu výpočtu našich rodinných daní a to mě nutí uvažovat o tom, co se těmito penězi asi tak děje. 

Město 4 komentáře | » číst dál

ČSAD - změna nástupiště v Holešovicích

Oznámení o změně nástupiště autobusové dopravy na nádraží Praha Holešovice, ke které dochází v termínu 7.března 2010. Nové odjezdové stání č.7 se nachází na opačné (jižní) straně metra Nádraží Holešovice v prostoru obratiště Dopravních podniků hl.m. Prahy. 

Ostatní 49 komentáře | » číst dál

Respektování v podání Jany Nováčkové

Už to bude rok, co jsem absolvovala kurz komunikačních a výchovných postupů Respektovat a být respektován vedený psycholožkou Janou Nováčkovou. Protože se letos znovu nabízí možnost tyto semináře navštívit, dovoluju si tu napsat pár osobních postřehů pro ty, kdo třeba váhají, jestli se přihlásit.

Kočárkárna Napsat komentář | » číst dál

Sníh zůstal v ulicích, TS ho neuklízejí

Je pomalu měsíc po tom, co i v našem městě po mnoha letech napadl sníh. Naši radost bohužel vystřídalo zklamání z práce našich úředníků, kteří se starají o úklid města. V našich ulicích jsou stále obrovské hromady zmrzlého sněhu,které často blokují silnice a chodníky. Přes den sníh nataje, v noci zmrzne a vytváří se silná ledovka. Zkuste si projet třeba Mlazice, zaparkovat u školky a bezpečně projít po chodníku. Ani náhodou. Pokud budete mít štěstí a neurazíte si kus nárazníku o ledovou hromadu, jistě si minimálně způsobíte pár modřin na zledovatělém chodníku.

Město 11 komentáře | » číst dál

Evidence válečných hrobů zpřístupněna

Ministerstvo obrany České republiky zpřístupnilo od 8.2.2010 centrální evidenci válečných hrobů (CEVH) na stránce www.valecnehroby.army.cz. Do aplikace lze vstoupit přes odkaz „Evidence VH“ a zájemci zde mohou nalézt informace o válečných hrobech v České republice (Hledání VH v ČR) i o českých válečných hrobech v zahraničí (Hledání VH v zahraničí).

Kultura Napsat komentář | » číst dál | 9 přílohy

https://www.traditionrolex.com/7